Aynen ögle şekerimhımm
bılmıyrdum canm ince iş yanı
hmn yelkenlerı ındrme bnm pozıtıf cıktı ıkı gun sonra negatıf cıktı cokta guvenmemek lzmBENDE DENEDİM KANLA NEGATİF CIKTI BUAYDA OLMADI
KAC GUN VAR SENİN BENİM CUMA GÜNÜ OLMAM LAZIMhmn yelkenlerı ındrme bnm pozıtıf cıktı ıkı gun sonra negatıf cıktı cokta guvenmemek lzm
bnm yumurtlamann 7 gunuydu ilişkiden 7 gun gecmişti burda bı arkadaşta yıne negatıf cıktı hamıleydı sayfa kurucusunn pozıtıf cıktı adet olduKAC GUN VAR SENİN BENİM CUMA GÜNÜ OLMAM LAZIM
Bence umutlanmalisinKızlar testime bir bakın lütfen. Sizce umutlanmalı mıyım? Testin markası Laboquick. Ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti. Testi bu akşam yaptım. Bata 2 gün var. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Bence umutlanmalisin
İnsaallah vardir canim. Yarin sabah ilk idrarla birdaha dene.
Daha yeni cikmaya baslamis zaten canim. Idrarda cikmamasi normal. Ama sabah ilk.idrarla denersen belki cikabilir. Cikmassa da bir gun daha bekle bence var kesinAh canım inşallah vardır ya. Bu sabah idrarla yaptığım test bariz negatifti. Kanla olanı birkaç gün önce de yapmıştım ama o da negatifti. Bunu da akşam öylesine yaptım, görünce acaba dedim :)
Bence umutlanmalisin
İnsaallah vardir canim. Yarin sabah ilk idrarla birdaha dene.
doğru olabılırde olmayabılırde ovı. ustunden 12 gun geçmş normal idrarda da cıkardı bunu anlamann tek yolu bı test daha yap o neyse o dur bnm pozıtıf cıktı sonra yaptgm test aynı gun negatf cıktı yanı diğer testle doğrulayabılırsınKızlar testime bir bakın lütfen. Sizce umutlanmalı mıyım? Testin markası Laboquick. Ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti. Testi bu akşam yaptım. Bata 2 gün var. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Hadi ya...Gunaydin canim. Bu sabah regl oldum maalesef. Demek ki bu test de ise yaramiyormus.
Hadi ya...bu cikan.cizgi ne oluyo acaba ozaman ya. Bikac kiside daha bole oldu galiba bu başlıkta. En iyisi gecikme olmadan bisey yapmamak galiba canim regl olsuguna eminmisin yerleşme kanamasi fln degil dimi . hayırlısı Allahtan...
bende bugun regl oldum cnm hayırlısı hepimiz içinbnm yumurtlamann 7 gunuydu ilişkiden 7 gun gecmişti burda bı arkadaşta yıne negatıf cıktı hamıleydı sayfa kurucusunn pozıtıf cıktı adet oldu
üzüldüm nasıp dyelım canm hayırlısı olsun inşallah hmn olur bol bol inxir yebende bugun regl oldum cnm hayırlısı hepimiz için
inşallah canım isteyen herkese Allah ım tez zamanda sağlıkla nasip etsinüzüldüm nasıp dyelım canm hayırlısı olsun inşallah hmn olur bol bol inxir ye
Kan verin 2. çizgi çıkmışKızlarrrrr adetime 3gün kaldı bi de benimm testime yorum yapıııınnn nolur
Kan verin 2. çizgi çıkmış
Bence de hamileyim az önce yine yaptım hemen cıktı yarın gidip kan vericemSilik de olsa bi çizgi belirmiş. Bence hamilesiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?