düşükden sonra sadece 1ay korundum.. hayırlısı olsun folik asit içiyorum artık akısına bırakcam bu ayda olmazsa yumurtlama günlerime dikkat etcem o kdr. hamile kaldıgım ay yumurtlamadan 1 gün önce ilişki olmustu oda öylesine hic umudum yoktu hatta söktürücü kullanmiştimBir nevi yeni düşük yapmışsın çabuk hamile kalırsın vitamin ilacı içmeye devam et inşallah hamile kalırsın ,yumurtlama günlerini iyi takip et adetten sonra ilişkiye hergün girmeye çalış inşallah bebişin fgelir
neden canım cizgimi görüyosun. eğer o en sagdakini diyosan o testin cizgisiseni umutlandırmak da istemem ama ben bu testin umut vaad ettiğini düşünüyorum.
düşükden sonra sadece 1ay korundum.. hayırlısı olsun folik asit içiyorum artık akısına bırakcam bu ayda olmazsa yumurtlama günlerime dikkat etcem o kdr. hamile kaldıgım ay yumurtlamadan 1 gün önce ilişki olmustu oda öylesine hic umudum yoktu hatta söktürücü kullanmiştim
adi ne cnm doktormu verdiBence folik asiti bırakma oda işe yarıypr ben vitamin ilacı kullanıyorum 13 vitamin 9 minaral 4 tane hamilelikle ilgili birşey içeriyor + folik asitte var
Evet yarın yazsam şuan misafirlerim var onu çıkartamamadi ne cnm doktormu verdi
olur cnm keyfine bakEvet yarın yazsam şuan misafirlerim var onu çıkartamam
Sana yarın resmini atayım kesin tavsiyede ederim bir sürü şey varolur cnm keyfine bak
Misafirim gittiii..olur cnm keyfine bak
bundada folik asit var ama fazla gelmesin cünkü bnm doktor 5 mglik f.asit vardı bende yarısını hatta ceyregini ic dediMisafirim gittiii..
6 aydır kullanıyorum 31.30 tl
Anladımm canım doktorun iç dediyse devam etbundada folik asit var ama fazla gelmesin cünkü bnm doktor 5 mglik f.asit vardı bende yarısını hatta ceyregini ic dedi
tedavi görüyomusunAnladımm canım doktorun iç dediyse devam et
Evet canım menogon+femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum bugünde idrar testi yaptım pozitif hayırşısıyla p.tesi kan vercemN
tedavi görüyomusun
Ay col sevindim :) insallah saglikli bi gebelil gecirirsinEvet canım menogon+femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum bugünde idrar testi yaptım pozitif hayırşısıyla p.tesi kan vercem
Aminnn inşallah bir düşüğüm vardı rabbim bu bebişimi sağlıklıca bana bağışlasınAy col sevindim :) insallah saglikli bi gebelil gecirirsin
Insallah cnmAminnn inşallah bir düşüğüm vardı rabbim bu bebişimi sağlıklıca bana bağışlasın
Allah büyüktür canım belki geç döllenmedir yinede bir umut vardırInsallah cnm
Bende simdi lh ve gbeöik testi yapdim yok.. Lhde bile cizgi yok
Allah büyüktür canım belki geç döllenmedir yinede bir umut vardır
Ahahh insan elinde test olunca yapmadan duramıyor benim gözümün önünde de bir tane var ama dokunmam ona pazarı beklicem inşallahInsallah cnm
Ztn son testimdi kurtildum artik cok sükür
tin net coktimi resmi yüklermisinAhahh insan elinde test olunca yapmadan duramıyor benim gözümün önünde de bir tane var ama dokunmam ona pazarı beklicem inşallah
Tam net değil canım ilk beyazdı sonradan pembeleşti resimleri sildim dur topiğimde paylaşmıştım etiketleyeyim seni bakTes
tin net coktimi resmi yüklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?