- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Benide etiketle merak ettim canımTam net değil canım ilk beyazdı sonradan pembeleşti resimleri sildim dur topiğimde paylaşmıştım etiketleyeyim seni bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide etiketle merak ettim canımTam net değil canım ilk beyazdı sonradan pembeleşti resimleri sildim dur topiğimde paylaşmıştım etiketleyeyim seni bak
Etiketledim canımmBenide etiketle merak ettim canım
Geliyorum pardon hemen ışınlanıyorum canımEtiketledim canımm
Canım p.tesiye dahada yükselir kesin sonuç alırım onun için biraz bekleyeyim.Evet hafif bi cizgi var :) bence git kan ver kesinlessin özel saglik kabinleri yokmu orda 20-25 liraya yapiyolar hemen yada acile git
Oda mantıklı aslında bak bir düşüneyimPteside bidaha gidersin hem görmüs olursun ikiye katlandimi diye
Bence gayet mantikli bir gün birgündür biz sabirsizlar icin :)Oda mantıklı aslında bak bir düşüneyim
Oda doğru bilemedim eşim bir işten gelsinde duruma göre bakarız rabbim saolsun bugünleride gösteriyoryaBence gayet mantikli bir gün birgündür biz sabirsizlar icin :)
Cok mutlu oldum adina :)Oda doğru bilemedim eşim bir işten gelsinde duruma göre bakarız rabbim saolsun bugünleride gösteriyorya
Saolasın canımmm bende çok mutluyum rabbim saolsun banada bu günleei gösterdi.Darısı isteyen herkeze sanada nasip olur inşallahCok mutlu oldum adina :)
dene bakalım cnm inşallah cıkararkadaşlar merhaba şimdi 3 damla kanla 3 damla idrarımı karıştırıp damlatıoruz teste bide yurmutlamadan sonra 10 gün geçti çıkarmı sizce
Çok erken değilmikızlar bunu bn yaptım yum. 6. gunu cuzgı cıktı ınanmalımıyım
kızlar bunu bn yaptım yum. 6. gunu cuzgı cıktı ınanmalımıyım
Canım çiZgi var inşllah doğrudur sadece kanlamı yaptın bariz ikinci çizgi