Yaaa çok güzel hayırlı olsun insallaah bu ay ben ve diger bekleyen herkes görürBence de hamileyim az önce yine yaptım hemen cıktı yarın gidip kan vericemRabbim herkese yaşatsın bu sevinci
Hamilemisin cnmKızlar bu olayı tesadüfen okudum ve burda buldum post geçen senenin postu ama cevap verecek olan var mı dün akşam yaptım kan ve idrarı karıştırarak silik çizgiyi gördüm bata 10 gün var sonuç doğru olabilir mi ?
Yok canım ya 3 tane test yaptım 3üde pozitif çıktı ama cumartesi gecesi adet oldum yani doğruluk payı yokHamilemisin cnm
Uzuldum cnm bende yapdim ama hic cikmadiYok canım ya 3 tane test yaptım 3üde pozitif çıktı ama cumartesi gecesi adet oldum yani doğruluk payı yok
bişey kalmamış inşallah vardır canım yaUzuldum cnm bende yapdim ama hic cikmadi
Simdide adete 4 var test yapmaya cesaret edemiyorum cunki kac gundur yapyorum silik dahil yok bundan sonra da olacagini sanmiyorum herkes erkenden ovrenyor
Of
Bende bu postu yeni gordum ve denedim negatif 14 ekim bat bende sikildim ovulaasyon hamilelik testinden her ay beklemekten hayal kirikligindanInsalllah seninde olur ama belirti dahil yok
Sıkıldım artik ovu testdende her ay beklemekdende
Bakicam artik regl olmassam yapicam ama
Her ay olan belirtilerin biri dahil yok bu ay
Insalllah seninde olur ama belirti dahil yok
Sıkıldım artik ovu testdende her ay beklemekdende
Bakicam artik regl olmassam yapicam ama
Her ay olan belirtilerin biri dahil yok bu ay
Gecmis olsun cnm cok uzuldumBenim bi kaybım var maalesefmartta kalp durması sonucu kürtaj 2 Aydır yumurtlama günlerine dikkat ediyorum bakalım ne zaman gelicek
Gercekden beklemek yipratyorBende bu postu yeni gordum ve denedim negatif 14 ekim bat bende sikildim ovulaasyon hamilelik testinden her ay beklemekten hayal kirikligindan
Gecmis olsun cnm cok uzuldum
Bendr klomen kullandim bu ay sanirim yine bos
Cocugun varmi ?inşallah olur canım çok sağol aynı şeyleri yaşamaktansa hamile kalmamayı tercih edeirm o yüzden Rabbim hayırlısını versin sağlıksını versin ağır bi sımavdı benim için 36. haftamda olucaktım şuan
yok canım 1,5 senelik evliyim zaten ilk gebeliğim hüsranla sonuçlandı mutluluğum 2,5 hafta sürdüCocugun varmi ?
Aynen boyle olmasi daha agır ama uzlme bu defa sinda allah uzun omurlu saglikli hayirlisini verecek insallah
Bence cnm aklindan cikart haftalarini dusunme
Benim ablam 9 ay iyi tam doguma cocuklari olu dogyor tam 5 cocuk 9 ay tasiyor sorunsuz ama dogum ayinda kontrole gidyor iki gundur kipirdamiyor diye megersem olmus dokdorlar sebebini bilmiyor tabi hersey allahdan
Oyuzden hicde uzulme beter daha beteri var! Cnm
Teşekkür ederim. Ben en iyisi idrar için bekleyin biraz daha.Ben hamile iken denedim idrarım silik cizgi gibi ama kanlı idrarlı karışımı olan test negatifti
ben denedim kopkoyu 2 çizgi çıktı adetim henüz geçmemişti kan verdim 50 çıktı ama kimyasal oldu hiç tavsiye etmiyorum erken öğrenmeyi adet günümde adet olmuştumHanımlar bunu yapan, sonuç alan varmı cidden? Aslında mantıken test damlatılan sıvıdaki hcgyi saptıyor, hcg kana daha çabuk geçiyor. Olaibilir. Minik bi iğneyle iki damla kan damlatılabilir.Şeker ölçümüde öyle yapılıyo zaten. Ama test bozuladabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?