- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guvenme pek canm bn suan hıc ona bel baglamıyrm kı mesela yanı guvenme bekleBen kanla idrarla karıştırdım yinede negatif okadar negatif yani
gec dollnme olayı falanda olabılır Allah bılır yanıGönderiyim size negatif örnek olsun bari
ya kanı nasıl alıorsunuz yaaaGönderiyim size negatif örnek olsun bari
İğneyi batırıyorsun canım parmağına sıkıyorsun çıkıyor zaten 3damla yeterya kanı nasıl alıorsunuz yaaa
ben cok kansızım sanırım iğnenin yarını batırdım çıkmıor kan :) en son bıçakla kesicem kendimiİğneyi batırıyorsun canım parmağına sıkıyorsun çıkıyor zaten 3damla yeter
ben bıraz once yaptm negatıf cıktı dunkı pozıtıfto demekkı guven olmuyrmşİğneyi batırıyorsun canım parmağına sıkıyorsun çıkıyor zaten 3damla yeter
kız kesme kendını boşvr bak bnm dunkı pozıtoftı bugun negatıfben cok kansızım sanırım iğnenin yarını batırdım çıkmıor kan :) en son bıçakla kesicem kendimi
o damar mevzusuda aklıma gelmedı değildi bilynmu bızım kızlar durdu sıteden benı manyak sn kankaybından gdersın dıyede sonra barnağımmmı dedimBen hemşireyim kendimde 2 dakika içinde damardan kan alıyorum :) şuan şiringa kalmadı diye parmak ucuna lansetle alıyorum
OZAMN BEN HİÇ UĞRAŞMİYİMM BİDE POZİTİF GÖRÜRÜM SONRA REGL OLURUM DEPRESYONA GİRERİM ZATEN 3 YILDIR BEKLE BEKLE Bİ HAL OLDUMkız kesme kendını boşvr bak bnm dunkı pozıtoftı bugun negatıf
Ama ben egitimini aldım damar yolundan nasıl alınır hangi damar iyi damardaki kan akısı felan inceliyorsun ilk aman bilmeyen için zor ben eger silik görürsem evde yapıcam kan alıp donmasını bekliycem sonra serum u idrar kitine damlatcam hastanede ögle bakıyorduk cihazda deger almadan önceo damar mevzusuda aklıma gelmedı değildi bilynmu bızım kızlar durdu sıteden benı manyak sn kankaybından gdersın dıyede sonra barnağımmmı dedim
HAYIRLISI OLSUN CNMMMBen yaptım negatif gördüm şimdide kırmızı kart yedimparmaklarımı boşuna parçaladım
Allah allah o zaman hastanelerdede boyle bi işlm var yanıAma ben egitimini aldım damar yolundan nasıl alınır hangi damar iyi damardaki kan akısı felan inceliyorsun ilk aman bilmeyen için zor ben eger silik görürsem evde yapıcam kan alıp donmasını bekliycem sonra serum u idrar kitine damlatcam hastanede ögle bakıyorduk cihazda deger almadan önce
hayırlısı olsun canm yaBen yaptım negatif gördüm şimdide kırmızı kart yedimparmaklarımı boşuna parçaladım
uğraşma bncede bekle canm ıdrar yap bnde yapmcm artık aldı dersımıOZAMN BEN HİÇ UĞRAŞMİYİMM BİDE POZİTİF GÖRÜRÜM SONRA REGL OLURUM DEPRESYONA GİRERİM ZATEN 3 YILDIR BEKLE BEKLE Bİ HAL OLDUM
Tabi ama saf kan kullanılmıyor santrifuj ile döndürüp kanın serumu yanı sapsarı özü ile işlem yapılıyor tüm kan testleri o şekilde inceleniyorAllah allah o zaman hastanelerdede boyle bi işlm var yanı
bılmıyrdum canm ince iş yanıTabi ama saf kan kullanılmıyor santrifuj ile döndürüp kanın serumu yanı sapsarı özü ile işlem yapılıyor tüm kan testleri o şekilde inceleniyor