- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Siz de eşiniz de hatalısınız, çiftler kendi kafasına göre plan yapmamalı, plan yapmadan önce konuşulur, ikinizde de diyalog eksikliği var, babalarınızı ortak başka bir planınız var mı olabilir mi teyit etmeden kafanıza göre çağırıyorsunuz sonra kavga ediyorsunuz, ayrıca siz babanız arayıp gelmek istediğini söylediğinde uçak bileti aldığınız detayını nasıl atlarsınız ki? Emin olun eşinizin babasının geleceğini söyleyip gelme baba demek kadar ayıp kaçıyor böyle detayları atlamanız, adamcağız gelse sizi de alıp dönecek sanarak gelecek, sonra kızı baba biz uçakla gideceğiz diyecek, bu konuda hatalı olan sizsiniz, babanız sizle konuşmuş çünkü, babanıza kayınpederim gelecek gelme demeyin, babacığım dalgınlığıma geldi sana tamam demiş oldum ama biz plan yapmıştık gelenler olacak düğüne de uçakla gideceğiz, senin gelmeni çok istiyorum dalgınlığım için de özür dilerim ama bu planı düğün sonrası için yeniden konuşsak olur mu deyin babanız anlayışla karşılar.Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....
Son düzenleme: