• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde eşime bağırışım ve komşulara rezil oluşum :(

Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....
Siz de eşiniz de hatalısınız, çiftler kendi kafasına göre plan yapmamalı, plan yapmadan önce konuşulur, ikinizde de diyalog eksikliği var, babalarınızı ortak başka bir planınız var mı olabilir mi teyit etmeden kafanıza göre çağırıyorsunuz sonra kavga ediyorsunuz, ayrıca siz babanız arayıp gelmek istediğini söylediğinde uçak bileti aldığınız detayını nasıl atlarsınız ki? Emin olun eşinizin babasının geleceğini söyleyip gelme baba demek kadar ayıp kaçıyor böyle detayları atlamanız, adamcağız gelse sizi de alıp dönecek sanarak gelecek, sonra kızı baba biz uçakla gideceğiz diyecek, bu konuda hatalı olan sizsiniz, babanız sizle konuşmuş çünkü, babanıza kayınpederim gelecek gelme demeyin, babacığım dalgınlığıma geldi sana tamam demiş oldum ama biz plan yapmıştık gelenler olacak düğüne de uçakla gideceğiz, senin gelmeni çok istiyorum dalgınlığım için de özür dilerim ama bu planı düğün sonrası için yeniden konuşsak olur mu deyin babanız anlayışla karşılar.

Son düzenleme:
kayınpederimle konuşmamış ki kayınvalidemle konuşmuş
olsun Kayinvalideniz alınmaz mi kendi eşinin yok sayılması durumunda. muhtemelen eşine söylemiştir de zaten

ayrıca kayinpederinizi daha önce reddetmissiniz. siz babanızı bir kere bile geri ceviremezken eşiniz ikinci defa reddedecek. bu kadarcık nezaket kuralını bilmiyor olamazsınız. bence eşinizin babasının gelmesini zaten istemiyorsunuz ki ipe un seriyorsunuz. ya da eşinizin deyimiyle eşinizi sallamiyorsunuz.
üzmekten, kırmaktan korkmadığı insanla evlenmemeli kimse. eşinizi kırmışsınız hala komşular benim için ne düşünürün dersindesiniz. ne diyeyim Allah mesut etsin

Son düzenleme:
Sanırım sadece sizin zihniniz yorulmuş herkes anlamış.Yazı da çok düzgün kitap okumanızı öneririm anlama gücünüz artar

Bence siz okuyun ki, eşiniz bir defa söylediğinde daha çabuk anlarsınız. Benden daha fazla ihtiyacınız var :)

Konu sahibi birşey soracağım acaba kendi babanizi çağırarak kp in gelmesini iptal edebilirim belki diye geçti mi içinizden ? :) Daha önce anneniz var diye kp in gelmesi iptal olmuş ya öyle birşey geldi aklıma .
Siyaset konusunda babam da öyle aşırı köyüdür ve asla eslestiriye gelemz aynı fusuncedyiz ama en ufak birşey elestirsem.laflqriyla dövüyor o konuda anlıyorum çok sıkıcı ...
Elalemi takmayin olur öyle şeyler siz eşinizle orta yolu bulmaya çalışın

Babamla annem ayrı.Ben uzak bir şehire atandım.Babam da tek olduğu için evimi görsün nerede çalıştığımı görsün istiyorum.Kayınvalidem de çalışıyor güzellik salonu var bırakamıyor.Kayınpederim de haliyle gelmek görmek istiyor.
Konu çok karışık,açıkcası tamamını okuyamadım.
Ama bu kadar büyütecek bir konu olmadığını düşünüyorum.
Sizi de biraz fevri buldum.
İki baba aynı anda gelse olmuyor mu?

gerçekten değilim, ama yeni nesil kızlar bana ters geliyor:)
Ben de şunu eklemek istiyorum.
Bayan kelimesi pek şık olmuyor.
Biz kadınız.
Dünyada iki cins insan var,kadın ve erkek.
Erkeklere 'bay' demeyip, 'erkek' diyoruz da kendimize niye 'kadın' demekten çekiniyoruz.

Biz kadınız.
Erkeklere 'bay' demeyip, 'erkek' diyoruz da kendimize niye 'kadın' demekten çekiniyoruz.
bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...

Biz kadınız.
Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.

bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...
Valla ben ona meme diyorum :)) yıllarca tedavi olduğum bir orgsnim olduğu için hiç göğüs demek gelmedi içimden :)

Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.
Erkek mi bilemem.
Bununla birlikte kadına,kadın-erkek ilişkisine ve evliliğe bakış açısı çok farklı bir üye.
Bazen sosyal deney mi yapıyor?
Diye düşünüyorum.
Yeni nesil kızlar dediğine göre 45-50 yaş grubunda.
Yaşı icabı böyle yorum yapıyor desem,
ben de 46'ya merdiven dayadım.
Bilemedim...

Back