Evde eşime bağırışım ve komşulara rezil oluşum :(

neden kriz geçirdiğinizi anlamadım.
adam hep alttan almış, siz hakaret içeren konuşmalar yapmışsınız.

Piremses olmak bunu gerektirir. Yurtta her olaya ambulans çağıran kızlar geldi aklıma

Eşiniz bal gibi haklı. Adam 2 kez demiş umursamamışsınız. Babasına sapık demeye getirip, salak diye hakaret etmisşiniz. Şu durum bile boşanma sebebi bence.. Adamda iyi sabır varmış susmuş. Üstüne de ilgi çekmek için kriz geçirmişsiniz. Pes diyorum. Derdiniz de komşular. Neyse daha fazla yazmayayım.

KK bir erkeği savunuyor el birliği ile helal olsun bacılar

Aneksenamunnn seni fiseklemek istemiyorum ama senin eşin babası ile değil annesi ile konuşmuş ve babasının şimdi haberi olmuştur şeklinde bir cümle var paylaşımında ...senin kayinpederin bile geleceğini bilmezken esin ne zaman sana anlatmış,haber vermiş ?! Bence sana gerçekten hiç söylemedi

Esinizin babasını çağıracağını size demesine rağmen duymamış olup babanızı çağırmanız yanlış gibi geldi bana. Eşinizin yanlışı da babam siyaset konuşur ortalık gerilir babana söyle gelmesin demek olmuş. Siz de babanızı çağırsanız onun babası biraz dikkatli konuşsa dikkat etse sorun kalmaz. Onun babası için niye sizinki gelemiyor olsun size, ikisi de gelsin herkes diline dikkat etsin . Üstelik bilet parası epey fazla tutuyor genelde maddi olarak, böyle bir şeyi unutarak babamla döneriz diye düşünmek de tuhaf biraz. Üstelik nasılsa babanızı memlekete gidince göreceksiniz şimdi gelmese de olabilir , esiniz daha önce babam gelecek süpriz yapacağım demiş sizin bunu duymayıp plan yapmışsınız, kim olsa beni dinlemiyor musun der.Eşinizle ikiniz sanki kendi kafanıza göre plan yapıyor gibisiniz . İletisim kurup birbirinizi iyi dinleseniz sorun kalmaz gibi duruyor.

Ne kadar detaycisiniz çok zor olmalı böyle yaşamak. .
Eşiniz haklı onu sallamiyorsunuz.

Biraz daha sade yazamaz mıydınız?
Boğuldum detaylarda.
Anlatımınızdan yola çıkarak eşiniz haklı diyorum ben de

Bundan bunu mu cikardiniz. Sapik mi demis kadın. Benim Annem tek başına bendeyken Kayinbabam bize gelemez. Siz de ne kadar genismissiniz. Biz işe gidecez yazık değil mi anneme napcak adamla. Ayrıca kime sorarsanız sorun uygun değildir bu davranış.

Evet bunu çıkardım. Iki medeni insan gibi sohbet ederler, tv izlerler v.b. Siz bir kadın ile erkek yalnız kalınca kim olursa olsun surekli sevisiyorlar mi sanıyorsunuz?

evdeki kavgaların fitilini, genelde bayanlar yakıyor...

Eşinizle bir anlaşma yapın ve tartışma anında üstünüze gelmemesini söyleyin. Ben de çok sinir olurdum eminim bu duruma. Karşıdaki hem tahrik ediyor hem de konuyu kapatmadan sürekli seni suçluyor. Bu konuyu çözmeniz lazım.

Bir de siz ne kadar çok seviyorsunuz babalarınızı evinize davet etmeyi O kadar şart mı yani ya. Annelerinizle gelip annelerinizle gitsinler. Ne işleri var tek başlarına sizde.

Zaten ucak bileri almissiniz. Onu soyleyip babanizi gayet geri cevirebilirsiniz. Unutmusum biz bilet almistik. Zaten x in de babAsi gelecekmis o tarihlerde sen en iyisi baska zaman gel daha rahat ederiz diyeceksin.

Kimin hakli olduguna girmiyorum yeterince konusulmus. Sen dili ve tekrarlama insani cildirtir evet ama iki kez soylenen biseyin duyulmamasi da cildirtir.

bu babalar neden geliyor

yani bana çokkk ilginç geldi

anneler genelde gelir de babaların eşleri olmadan kızının gelininin evine gezmeye gelmesi ilginç

turistik bir şehir mi orası

babama gel sonra seninle memlekete geçeriz desem burada görüşürüz o kadar yola ne gerek var der

kp de okul tatil olur olmaz neden size geliyor zaten öğretmenin okulu temmuz da tatil olur gelirse eşini neden getirmiyor

Adamın babasına salak demeye getirmişsiniz hatta alenen salaklık demişsiniz.

Eşiniz sizin babanız için aynısını söylese kimbilir ne krizlere girerdiniz demek ki.

Ama babam bana kendisi teklif etti Temmuzda geleyim diye.Ben eşimin babasının geleceğini bilseydim bile gelme baba kayınbabam gelecek diyemezdim ki.Şuan ne yapıcam bilemiyorum

Ben eşini haklı gördüm nedense . Yazma tarzindan bile sallamadigini düşünüyorum. Komsulara rezillik olayina gelince ben şahsen takmam öyle seyleri.. Olur arada o tip seyler.

Eşimi sallamamam söz konusu değil.Düşünsene baban temmuzda geleyim dicek sen de gelme kayınbabam geliyor diyebilir miydin?Babamı kırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…