• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde eşime bağırışım ve komşulara rezil oluşum :(

bu babalar neden geliyor

yani bana çokkk ilginç geldi

anneler genelde gelir de babaların eşleri olmadan kızının gelininin evine gezmeye gelmesi ilginç

turistik bir şehir mi orası

babama gel sonra seninle memlekete geçeriz desem burada görüşürüz o kadar yola ne gerek var der

kp de okul tatil olur olmaz neden size geliyor zaten öğretmenin okulu temmuz da tatil olur gelirse eşini neden getirmiyor

Babamla annem ayrı.Ben uzak bir şehire atandım.Babam da tek olduğu için evimi görsün nerede çalıştığımı görsün istiyorum.Kayınvalidem de çalışıyor güzellik salonu var bırakamıyor.Kayınpederim de haliyle gelmek görmek istiyor.

"eşimin babası da öğretmen 15 tatilde gelmek istemişti eşim reddetmişti.Bunu söyledi eşim ben söyledim sen de söyleyebilirsin diye.Ben de dedim aynı şey mi burada tek başına kadın varken geleceğim demesi saçmalık salaklık dedim"

Ne anlam çıkıyor buradan.

Ben babama sapık muamelesi yapmıyorum ki.Ben çalışıyorum eşim çalışıyor..evde baş başa bırakırsak rahat edemezlerdi ikisi de.

Eşinizi haklı buldum ben.
İki defa söylediğim bir şeye "duymadım, görmedim" dese ben de sinir olurum.
Adamın babasına salak demişsiniz resmen.
Gereksiz inatlaşmışsınız, ikinizde de hata var ama konu bakımından eşiniz haklı.

Yani insanlık hali ben de anlamadım nasıl duymadım nereye daldım.Ama duysaydım da babam temmuzda geleyim dediğinde gelme kayınbabam gelicek diyemezdim ki

adam haklı gibi duruyor. sizin derdiniz komşu mu?
Komşulardan utandım da o geçer.Eşimi duymuş olsaydım da babam temmuzda geleceğim dediğinde gelme kayınbabam gelecek diyemezdim ki..babamı kıramazdım..Şimdi babama ne dicem bilmiyorum...Neden eşimi haklı buldunuz ben de zor durumda kaldım

kusura bakmayin ama esiniz haklı.

Adam gelmek istiyor annem var olmaz. (Burada haklısınız ama sonrakiler de kabul etmeliydiniz.)

9 günlük tatilde gelsin o zaman dinleniyorum olmaz.

simdi adam sizi onceden soylemis babam gelecek diye ben duymadim kendi babami davet ettim olmaz.

resmen adamı istemiyorsunuz ve esinizi takmıyorsunuz.

Eşiniz nasıl babasının geleceğini 2-3 sefer söyledi de duymadınız anlamadım.

Yalnız tatilde sürekli birilerinin gelmesi ve sizin hep evde birileriyle olmanız konusunda haklısınız. Kuzenin tatilde gelmesine sinirle tepki verebilirdiniz.

Babalar, kuzenler, anneler.. Siz ne zaman tatil yapacaksınız?
Eşiniz işteyken siz akşama kadar kayınpederle ne yapacaksınız ki?

Düğün için memlekete gidecekseniz babanız neden önce size geliyor? Zaten görüşecekmişsiniz..
Babam evimi atandığım yeri görmedi ki hiç ama

kusura bakmayin ama esiniz haklı.

Adam gelmek istiyor annem var olmaz. (Burada haklısınız ama sonrakiler de kabul etmeliydiniz.)

9 günlük tatilde gelsin o zaman dinleniyorum olmaz.

simdi adam sizi onceden soylemis babam gelecek diye ben duymadim kendi babami davet ettim olmaz.

resmen adamı istemiyorsunuz ve esinizi takmıyorsunuz.
yok babamı severim istiyorum gelmesini.ama kendi babama kayınpederim gelicek sen gelme diyemem ki

Eşiniz haklı gibi ama o zaman telefonu kapatınca siz, deseydi benim babamda gelecek nasıl yapalım diye tekrar.
Ayrıca neden bu kadar gelen giden oluyor anlamadım?
Anneniz geliyor,babanız,kayınpederiniz,siz tatilde gidiyorsunuz vs vs yazarken bunaldım.
Bir süre bu gelme gitme mevzularını dondurun derim.

yok babamı severim istiyorum gelmesini.ama kendi babama kayınpederim gelicek sen gelme diyemem ki

ama esiniz kayınvalidem bizde sen gelme demis. 9 günlük tatilde de dinlenin diye cağırmamış. Esiniz babama nasıl diyeyim deseydi ne olacaktı?

Tersini düsünun o sizin ailenizden gelecek birini surekli erteleseydi. benim annem gelecek dinlenecegim vs vs.. sonunda patlamaz mıydınız?

Piremses olmak bunu gerektirir. Yurtta her olaya ambulans çağıran kızlar geldi aklıma :KK70:

Eşiniz bal gibi haklı. Adam 2 kez demiş umursamamışsınız. Babasına sapık demeye getirip, salak diye hakaret etmisşiniz. Şu durum bile boşanma sebebi bence.. Adamda iyi sabır varmış susmuş. Üstüne de ilgi çekmek için kriz geçirmişsiniz. Pes diyorum. Derdiniz de komşular. Neyse daha fazla yazmayayım.

KK bir erkeği savunuyor el birliği ile helal olsun bacılar :halay:

Aynen en iyisi boşanalım biz evlilik de böyle bir şey zaten:KK16: benim sinir krizi geçirecek konuma gelmemle dalga geçmenizi hoş bulmadım.Ben babama sapık muamelesi yapmadım eşimle çalışıyoruz annemle kayınpederim evde yalnız başına neden kalsın nasıl rahat etsinler.
Umursamamak değil duymadım dalgınlığıma geldi sanırım bilinçli yapsam neyse.hem duysaydım da babam temmuzda gelicem kızım dediğinde gelme kayınpederim gelcek diyemezdim

ama esiniz kayınvalidem bizde sen gelme demis. 9 günlük tatilde de dinlenin diye cağırmamış. Esiniz babama nasıl diyeyim deseydi ne olacaktı?

Tersini düsünun o sizin ailenizden gelecek birini surekli erteleseydi. benim annem gelecek dinlenecegim vs vs.. sonunda patlamaz mıydınız?

Ama aynı şey mi?annemin burdayken bunu teklif etmeleri bir garip zaten...söylememeleri lazım.Kayınvalidem olsaydı babam geleyim demezdi bile.Şimdi onların teklif etmesi mi ayıp eşimin reddetmesi mi?Ben babama nasıl söyleyeceğim kırılacak adam.Hem eşim annesiyle konuşmuş babasının haberi yok.Hatta babası gelmicem temmuz başında sonra geleyim derse babamı çağırırmışız.Sanki koskoca adamı eşimin babasının keyfine göre oynatıcam

"eşimin babası da öğretmen 15 tatilde gelmek istemişti eşim reddetmişti.Bunu söyledi eşim ben söyledim sen de söyleyebilirsin diye.Ben de dedim aynı şey mi burada tek başına kadın varken geleceğim demesi saçmalık salaklık dedim"

Ne anlam çıkıyor buradan.
Tek başına olan kadın kim? Onu anlamadım.

Komşuları sallayıp konu açacaginiza esınizi ve ailesini sallayin...konuyuu ne kadar karmaşiklaştirmissiniz..pes

Allah aşkına okurken bir tek benim mi zihnim yoruldu? o kadar karman çorman ve iç içe olmuş, paragraf yok. kim ne demiş, karışmış resmen.

HEr neyse eşiniz haklı. Bu kadar diretmenize gerek yoktu.
Sanırım sadece sizin zihniniz yorulmuş herkes anlamış.Yazı da çok düzgün kitap okumanızı öneririm anlama gücünüz artar

Back