Evde düşük yapmak istiyorum acil

Bak sana kimse burdan ilaç ismi vermez yönteö söylemez. Senin tek çaren ya seni anlayabilecek bir büyüğünle bu durumu paylaşman ya da kaçıp sığınma evine gitmen. Ama bulunduğun ilde değil. Büyükşehire gelmen lazım

Bir sey söylicem eşinle nasıl bir araya geldiniz?
Bir kızım var benim 2.5 yaşında 17 yaşında anne oldum ben önce zaten kızımı görmek istedim aldılar yavrumu benden getirdi işte sonra özel fotoların var dedi yayarim dedi tehdit etti sonrası yüreğim dayanmıyor

8 haftalıksa kürtaj da gerekebilir büyük ihtimal evde düşürüp biten bi şey olmaz. Aklını başına al. Git bi şekilde kürtaj ol.
Nasıl olayım bir şekilde söyler misiniz keşke kabul etse bir doktor ama etmiyorlar

istenmeyen bi gebelık olabılır fakat evde duşuk gibi bi olay yok. olamaz yanı, sende ölürsün. napıcaksın? böyle bi yol olduğunu mu düşünüyorsun cidden yok. git bi şekılde kurtaj ol ozaman

Senin şikayet etmekten başk çaren yok

Sana tecavüz etti ve sen suçlu sayılıp sen de mi öldürüleceksin..ya nerede yaşıyoruz
. Kaç İstanbula sığınma evine anlat herşeyi polise kurtar kendini oradan..
Nerede yasadigimiz cok belli. Siz pek bu ulkede yasamiyor gibisiniz. Hala bunlara şaşıyorsunuz! Bu ulkenin gerçeklerinden, istanbul sozlesmesinden, anitsayac.com 'dan haberiniz yok.

Son düzenleme:
Resmi nikahlı eşi tarafından tecavüze uğramış bu yüzden imza gerekiyormuş.

Bilmediğimiz daha neler var,aile içi ensest tecavüzler de çok oluyor.Allah kahretsin böyle düzeni.

Aileniz nasıl öldürüyor zaten adamla evlisiniz diyebilirsiniz tecavüz etti diye ?
Kaç defa anlattım ben dini nikah bitti aylardır ailemle yaşıyorum herkes boşandık diye biliyo resmi nikâh kaldı kimse sallamadı imkanım yoktu gidip dava açmaya anlattım az önce

Bilmediğimiz daha neler var,aile içi ensest tecavüzler de çok oluyor.Allah kahretsin böyle düzeni.
Sanki Türkiye’yi bilmiyorlar gibi konuşuyorlar ya ayar oluyorum ben de.

Boşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor
Herkes bir değil nasıl genelleme yaparsınız. Ayrıca özel hastaneler imza falan istemiyor

Bu ne Saçma konu?Tecavüze uğramış bir genç kız sandim konuyu okuduğumda.Ayrisiniz ama hâlâ nikah var.Aileniz sizi öldüreceğine önce boşanmanızı sağlasaydı keşke.Cocugu da istemiyorsanız adam gibi gidin kürtaj olun.Hangi devirde yaşıyoruz.

Kaç defa anlattım ben dini nikah bitti aylardır ailemle yaşıyorum herkes boşandık diye biliyo resmi nikâh kaldı kimse sallamadı imkanım yoktu gidip dava açmaya anlattım az önce
Bizde diyoruz ki gidin ailenize diyin adam tecavüz etti diye ,birde niye doğulu diye tutturdunuz hep bir "doğulular öldürür" diye bişey yok . Aileniz insan değiller belli lütfen devlete şikayetçi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…