Evde düşük yapmak istiyorum acil

Anlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti
Bence en mantıklısı Bibibella dediği gibi sağlık ocağına gidip bize bu anlattıklarını kadın bir doktor bulup güzelce anlatmak. Seni mağdur etmez bence, yardım ederler

Tecavüze uğramış bir genç kız var zaten. Nikahlı olunca tecavüzden sayılmıyor mu?

Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz cidden
Yavrum evladım o aşiret senin bekaretini de sorgulamayacak mı? O raddeye gelince ne yapacaksın!!
Düzeltme: Evli olduğun şahıs tecavüz etmiş, okudum. Şikayet edeceksin. İntihar edeceğim diyecek kadar cesaretlisin ama aşiret bulur diyecek kadar da korkak.. Az cesaret!!

Son düzenleme:
Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Nasıl ya? Ailenizin yanında yaşıyorken size nasıl tecavüz etti??

E evlilik bitmişti diyorsunuz, neden dava açmadınız? Ailenizin evindeyseniz demek ki ayrılmanızı onaylamışlar, bu durumda ne töresi??

Kızımıza tecavüz edildi diye ortalığı yıkmaları lazımken hem de.

Yorumlarda 7+3 yazmışsınız, doktora gittiniz yani, peki neden ilk saldırıya uğradığınızda, en azından 7 hafta önce bir çare aramadınız veya test yaptırmadınız?

Ne kadar süredir ailenizin yanındasınız??

Allahım dehşete düştüm aklımı toparlayamıyorum.

Ama gözünüzü seveyim bizimle eğlenmek için açmış olmayın bu konuyu. Nolur.

İnşallah gerçek değildir, of, şoktayım şu an.

O zaman gidip o heriften de o insanlıktan nasibini almamış ailenden de şikayetçi ol ve devlete sığın.Nasil yaşayacaksın bunların içinde bir ömür?

Hanımefendi, bu şekilde de ölebilirsiniz. Sakin olun, bir hata yapmayın.

Anlamıyorlar yemin ederim denedim en iyisi şimdi gidip intihar etmek yeter çektiğim çocukluğum gitti benim gençliğim gitti anneliğim kadınlıgım gitti
Lütfen sakin olun ölüm kaçış değil gerçekten yarın çocuğunuz büyüdüğü zaman o size kızmasın, yapmayın tutunmaya çalışın gerçekten size dua edeceğim

Doktora gittim imza istiyolae diyo

Otre bir de zaten çocuğu varmış Düşündüğü şey hayatına mal olabilir diğer çocuğa ne olacak

Polis vs işin içine girerse ailesi öğrenir onu öldürürmüş. Bu yüzden onu da yapmıyormuş.
Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?

Ailesinin yanındayken tecavüze uğradıysa, ailesi yine onu mu suçlayacak ki?

Velev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?

Benim kaçırdığım bir şeyler var galiba, anlamıyorum çünkü

Ben çalışmaya gidiyorum de, ayrıl ailenin yanından, bebekten hiç bahsetme. Büyük şehirde sığınma evine git hemen anlat durumu, yardımcı olurlar sana. Ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor başka.

Bu ablanı dinle. Kaç yani
Aynen en doğrusu bu. Ölümü de göze almışsın madem kaç bi sığınma evine yerleş. Sonrasında hayatını yeniden kurarsın. Böyle aile olmaz olsun zaten.

Yaşından dolayı söylemedim.Zaten hâlâ evli olduğu kişi tarafından tecavüze uğraması ve böyle yollarla düşük yapmaya kalkması dolayısı ile söyledim.Kendi canına bisey olmasın diye.O pislikle anlaşıp istemezse kürtaj yaptırsin böyle yollara başvurmasın diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…