- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Bebek sana sağlam yerleştyse naparsan yap düşmez. Kürtaj yada düşük hapı olması lazım DOKTOR kontrolündeBen istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Ya bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat versin ard arda kayıp yaşayan biri olarak bebeğimn benmle kalmasını o kadar istiyorum ki Allah her şeyi en iyi bilendir ne diyim.Ben :)
Yıllardır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı.
Nikah var diye kürtaj yok o kadar vaktim de kalmadı 10 haftayı geçer ve kürtaj olamam üstelik ben nefes bile alamayacak kadar bulantı yaşıyorum adım atacak halim yok bittimSana tecavüz etti ve sen suçlu sayılıp sen de mi öldürüleceksin..ya nerede yaşıyoruz
. Kaç İstanbula sığınma evine anlat herşeyi polise kurtar kendini oradan..
Tamam ailene barışmak istediğini söylesen eşinle... Sonuçta o senin eşin. Resmi olarak.Evet aynı kişi evliyim ama ayrıyim ailem ile yaşıyorum sadece resmi nikahı bitirmedk dava açmadı kimse
Ya bana düşük yöntemi söyleyin Allah için intihar edeceğimBulunduğun yerden kaç kurtar kendini. Seni öldürebilecek insanlara AİLEM deme!
Çok teşekkür ederim Rabbim nasip etsin inşallah Rabbim benden alsin sana versin.Hamile duası kabul olur derler
Dua istiyorum
Bende sana bundan kurtulman için dua edeceğim
Tamam ailene barışmak istediğini söylesen eşinle... Sonuçta o senin eşin. Resmi o
Yok kimsem yok Gripin içtim adet sökücü içtim kekik çayı içtim yüksekten zıpladm düşmüyor delircem yeter dayanamıyorumSakin ol öncelikle.. Kendini onlar öldürmesin diye sen mi öldüreceksin.. Seni yargılamayacak yol gösterecek bir arkadaşın yakının büyüğün yokmu..?
Tecavüz bu sen suçlu değilsin.. Bunu açıklayacağın bir yakının yokmu?
Eski eşim olmalı bitmişti ilişkimiz şiddet ihanet ama resmi nikâh var beni zorladı tecavüz etti sonuçtaBi dk çocuk esinden mi
Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorco
Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun
Çok teşekkür ederim çok iyisiniz gittim özel hastaneye onlar da resmi nikâh var imza lazım diyolarYa bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun
O zaman ailen seni niye oldürsün aoyle o tecavüz etti diye iatemiyorum aldirmak istiyorum de ailenle git napicaksan öyle yap düşürücem diye kendinede zarar vericeksimEski eşim olmalı bitmişti ilişkimiz şiddet ihanet ama resmi nikâh var beni zorladı tecavüz etti sonuçta
Neyden bahsediyorsunuz ne yaşadığımı bilmeden??2022 yılında bu nasıl bir cehalet?Pes doğrusu pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?