- 18 Şubat 2018
- 12.919
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.122
- 598
- 44
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Polise,jandarmaya falan bildirsen?Ne bileyim.Olmaz biterim ben mahvederler beni ben kötü olurum ben bu ülkede erkeklere bir şey olmuyor hele ki doğuda kadın nedir ki vur gitsin
Evet bu saçma duyarları anlamıyorum ben de.Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun
Birliktelik yaşarken doğulu değil miydinizŞikayetçi olsam ne olacak hiç bir şey olan yine bana olacak malesef ki. Doğuluyum yaşamazlar ki
Özel hastaneye gidemez misin?En iyi anlatan insan siz oldunuz nolur yardım edin abla belki büyüksünz benden 20 yaşındayım 16 yaşında evlendirildim ben
Bibi çok mantıklı bi öneri de bulunmuş bence biraz sakin olup sağlıklı düşün.Yok iş büyür falan korkuyorum polis molis girer ailem duyar olmaz ablam
Birlikteliğe zorlandım diyor, dikkatli mi okusak biraz?Birliktelik yaşarken doğulu değil miydiniz
Birden mi doğulu oldunuz hanımefendi
Zaten kk nın bu bebek duyarını hiç anlamicam bi tutturmuşlar doğurda doğur herşeyi tamam olan evliliklerde bile neler yaşiyorlar boşanmalara kadar gidiyor bazıları ama sorsan herşey çok kolay burdakilere göre hele boyle bir olay varEvet bu saçma duyarları anlamıyorum ben de.
Bu iş biraz karışık, ortada evlilik var vs. Sonucu ne olur bilemem de
Başka biri de gelip yazabilirdi tecavüze uğradım diye , o insan nasıl sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir anne olsun
Ben nikahlı kocamdan hamile kaldığım halde şu an çok zor şeyler yaşıyorım hem psikolojik hem fizyolojik. Çok zor.
Allah kimseye aratmasın da bazı şeylerin de oluru var.
Haddinizi bilmeye davet ediyorum!Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
Ama konuştum kaç doktorla umrularinda olmadı imza imza diyip yolladılarBibi çok mantıklı bi öneri de bulunmuş bence biraz sakin olup sağlıklı düşün.
Dikkatli okudum zatenBirlikteliğe zorlandım diyor, dikkatli mi okusak biraz?
Boşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyorBirlikteliğe zorlandım diyor, dikkatli mi okusak biraz?
Yani anlattığı kadarıyla keyfi bir durum değil, dikkatsizlik boşvermişlik değil. Herkese aynı şey söylenmez.Zaten kk nın bu bebek duyarını hiç anlamicam bi tutturmuşlar doğurda doğur herşeyi tamam olan evliliklerde bile neler yaşiyorlar boşanmalara kadar gidiyor bazıları ama sorsan herşey çok kolay burdakilere göre hele boyle bir olay var
Biraz once dunyanin en fakir ulkesiyle ilgili bir video izledim. En az 6 çocuk doğurmak makbulmüş. Bebek "bereket" olarak görülüyormuş. Bizdeki "nasibiyle gelir" de ayni sey. Ayni cehalet seviyesi...Zaten kk nın bu bebek duyarını hiç anlamicam bi tutturmuşlar doğurda doğur herşeyi tamam olan evliliklerde bile neler yaşiyorlar boşanmalara kadar gidiyor bazıları ama sorsan herşey çok kolay burdakilere göre hele boyle bir olay var
Bir sey söylicem eşinle nasıl bir araya geldiniz?Boşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor
Ama şöyle oldu bitti 8 ay geçti aileler kavga etti zar zor boşandık gibi oldu dini nikah bitti bizim burda resmi nikahı kimde takmadı benim de köyden çıkıp dava açma imkanım olmadı sıra işte bana ulaştı tehdit etti sonra zorladı ay çok kötü oluyorum ölmek istiyorum offSonuçta hayvan herif NİKAHLI eşin, niye vuracaklar ki?
Bıktık çocuğu olmayanların bu duyarından.Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
hangi yildan geliyorsunuz? Tecavüzcüsüyle mi evlensin? Hem de "ya bir daha cocugum olmazsa" diye...Ya bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu
Tecavüze mi uğradınız?? Hemen hastaneye gidip muayene olun ve rapor alın. Şikayetçi olun.Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?