- 13 Ocak 2020
- 45.575
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.021
- 598
- 33
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
8 haftalıksa kürtaj da gerekebilir büyük ihtimal evde düşürüp biten bi şey olmaz. Aklını başına al. Git bi şekilde kürtaj ol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sana kimse burdan ilaç ismi vermez yönteö söylemez. Senin tek çaren ya seni anlayabilecek bir büyüğünle bu durumu paylaşman ya da kaçıp sığınma evine gitmen. Ama bulunduğun ilde değil. Büyükşehire gelmen lazımAma şöyle oldu bitti 8 ay geçti aileler kavga etti zar zor boşandık gibi oldu dini nikah bitti bizim burda resmi nikahı kimde takmadı benim de köyden çıkıp dava açma imkanım olmadı sıra işte bana ulaştı tehdit etti sonra zorladı ay çok kötü oluyorum ölmek istiyorum off
Bir kızım var benim 2.5 yaşında 17 yaşında anne oldum ben önce zaten kızımı görmek istedim aldılar yavrumu benden getirdi işte sonra özel fotoların var dedi yayarim dedi tehdit etti sonrası yüreğim dayanmıyorBir sey söylicem eşinle nasıl bir araya geldiniz?
Aileniz nasıl öldürüyor zaten adamla evlisiniz diyebilirsiniz tecavüz etti diye ? Ailenize söyleyin daha fazla mağdur olmayın bari öyle sonlandirirsinizEvet aynı kişi evliyim ama ayrıyim ailem ile yaşıyorum sadece resmi nikahı bitirmedk dava açmadı kimse
Nasıl olayım bir şekilde söyler misiniz keşke kabul etse bir doktor ama etmiyorlar8 haftalıksa kürtaj da gerekebilir büyük ihtimal evde düşürüp biten bi şey olmaz. Aklını başına al. Git bi şekilde kürtaj ol.
Senin şikayet etmekten başk çaren yokBir kızım var benim 2.5 yaşında 17 yaşında anne oldum ben önce zaten kızımı görmek istedim aldılar yavrumu benden getirdi işte sonra özel fotoların var dedi yayarim dedi tehdit etti sonrası yüreğim dayanmıyor
Nerede yasadigimiz cok belli. Siz pek bu ulkede yasamiyor gibisiniz. Hala bunlara şaşıyorsunuz! Bu ulkenin gerçeklerinden, istanbul sozlesmesinden, anitsayac.com 'dan haberiniz yok.Sana tecavüz etti ve sen suçlu sayılıp sen de mi öldürüleceksin..ya nerede yaşıyoruz
. Kaç İstanbula sığınma evine anlat herşeyi polise kurtar kendini oradan..
Resmi nikahlı eşi tarafından tecavüze uğramış bu yüzden imza gerekiyormuş.Tecavüze mi uğradınız?? Hemen hastaneye gidip muayene olun ve rapor alın. Şikayetçi olun.
Bilmediğiniz bitki ve ilaçları içmeyin sakın. Burada kimse size böyle bir tavsiye veremez.
Kanamadan ölme ihtimaliniz bile var.
İlişki üzerinden ne kadar geçti? Ella alın süresini aşmadıysanız.
Hem hamile olduğunuz kesin mi? Nereden biliyorsunuz??
Adli bir vaka olabilir bu, lütfen yetkili kurumlara başvurun ve bilmediğiniz bir şey içmeyin. Sakın. Hastaneye başvurun bi bhcg bakılsın önce.
Sağlığınızdan olmayın, lütfen.
Bilmediğimiz daha neler var,aile içi ensest tecavüzler de çok oluyor.Allah kahretsin böyle düzeni.
Kaç defa anlattım ben dini nikah bitti aylardır ailemle yaşıyorum herkes boşandık diye biliyo resmi nikâh kaldı kimse sallamadı imkanım yoktu gidip dava açmaya anlattım az önceAileniz nasıl öldürüyor zaten adamla evlisiniz diyebilirsiniz tecavüz etti diye ?
Sanki Türkiye’yi bilmiyorlar gibi konuşuyorlar ya ayar oluyorum ben de.Bilmediğimiz daha neler var,aile içi ensest tecavüzler de çok oluyor.Allah kahretsin böyle düzeni.
Herkes bir değil nasıl genelleme yaparsınız. Ayrıca özel hastaneler imza falan istemiyorBoşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor
Gerekirse o iğrenç adamla savaşacaksın ve insani şartlarda kürtaj olcaksın. Hem anneymişsin evladını düşün ölmek istiyorum falan ne demekNasıl olayım bir şekilde söyler misiniz keşke kabul etse bir doktor ama etmiyorlar![]()
Ya zekânızda bir problem mi var sizin tecavuzcusuyle mi evlensin ona bu pisligi yapan şerefsizi odullendirsin miYa bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu
Yapamam ya biri de düşük için bir akıl versin nolurGerekirse o iğrenç adamla savaşacaksın ve insani şartlarda kürtaj olcaksın. Hem anneymişsin evladını düşün ölmek istiyorum falan ne demek![]()
Bizde diyoruz ki gidin ailenize diyin adam tecavüz etti diye ,birde niye doğulu diye tutturdunuz hep bir "doğulular öldürür" diye bişey yok . Aileniz insan değiller belli lütfen devlete şikayetçi olun
Kaç defa anlattım ben dini nikah bitti aylardır ailemle yaşıyorum herkes boşandık diye biliyo resmi nikâh kaldı kimse sallamadı imkanım yoktu gidip dava açmaya anlattım az önce
Nasıl olayım bir şekilde söyler misiniz keşke kabul etse bir doktor ama etmiyorlar![]()
Ama hiçbir mantıklı çözüme yaklaşmıyorsun kusura bakma kimse sana buradan şunu yap diyemez zaten bu bir suç.Yapamam ya biri de düşük için bir akıl versin nolur