- 14 Ocak 2022
- 57
- -31
- 1
- 25
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Ailemle gittim diyelim onun imzası lazım ve imza atmaz sırf beni daha fazla kullanmak içinO zaman ailen seni niye oldürsün aoyle o tecavüz etti diye iatemiyorum aldirmak istiyorum de ailenle git napicaksan öyle yap düşürücem diye kendinede zarar vericeksim
Çocuk eşindenmiş. Kocası sonuçta git barış madem, kendini ya da bebeği öldürmekten daha kolay.Bi dk çocuk esinden mi
Boşanma aşamasında imzaya gerek olmuyor diye bilitorum geçen öyle bir konu vardı ayrıca aileniz de size destek olursa dr ikna olur anlatin durumunuzuAilemle gittim diyelim onun imzası lazım ve imza atmaz sırf beni daha fazla kullanmak için
Tamam da şiddet aldatma hersey varmıs sırf cocuk için mi barıssın adam tecavüz etmişte olmuş nasıl bir adam sen tahmin etÇocuk eşindenmiş. Kocası sonuçta git barış madem, kendini ya da bebeği öldürmekten daha kolay.
Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayınÇocuk eşindenmiş. Kocası sonuçta git barış madem, kendini ya da bebeği öldürmekten daha kolay.
Size birşey demiyorum,belli ki çok çaresiz kalmış sınız.Ailem öldürür beni,ne demek ya?Neyden bahsediyorsunuz ne yaşadığımı bilmeden??
En iyi anlatan insan siz oldunuz nolur yardım edin abla belki büyüksünz benden 20 yaşındayım 16 yaşında evlendirildim benTamam da şiddet aldatma hersey varmıs sırf cocuk için mi barıssın adam tecavüz etmişte olmuş nasıl bir adam sen tahmin et
Anlıyorum ama sonuçta kağıt üstünde de olsa eşin. Seni zorlandığını söylesen biraz anlayış gösterirler, en azından beraber çözersiniz.Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın
Yemin ederim öldürür babam alkolik anlamaz beniSize birşey demiyorum,belli ki çok çaresiz kalmış sınız.Ailem öldürür beni,ne demek ya?
Keşke ölsem keşke dayanamıyorum 16 yaşımdan beri eziyet çektim benYapmayın lütfen ölebilirsiniz
Annene kardeşine falan söylesenYemin ederim öldürür babam alkolik anlamaz beni
İmkansız imkan olsa buralarda yalvarır mıydım benAnlıyorum ama sonuçta kağıt üstünde de olsa eşin. Seni zorlandığını söylesen biraz anlayış gösterirler, en azından beraber çözersiniz.
Olmaz biterim ben mahvederler beni ben kötü olurum ben bu ülkede erkeklere bir şey olmuyor hele ki doğuda kadın nedir ki vur gitsinAnnene kardeşine falan söylesen
Yok iş büyür falan korkuyorum polis molis girer ailem duyar olmaz ablamYavrucum sağlık ocağına git ve destek iste böyle birşey basıma geldi bu adamdan çocuğum olursa bidaha asla kurtulamam de eminim seni yönlendirirler evde olmaz boyle seyler ölebilirsin
Ya ilaç var düşük ilacı internette satılıyor almak istiyorum ama köyde yaşadığm için kargo da gelmiyor napcam benYavrucum sağlık ocağına git ve destek iste böyle birşey basıma geldi bu adamdan çocuğum olursa bidaha asla kurtulamam de eminim seni yönlendirirler evde olmaz boyle seyler ölebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?