Evde düşük yapmak istiyorum acil

O zaman ailen seni niye oldürsün aoyle o tecavüz etti diye iatemiyorum aldirmak istiyorum de ailenle git napicaksan öyle yap düşürücem diye kendinede zarar vericeksim
Ailemle gittim diyelim onun imzası lazım ve imza atmaz sırf beni daha fazla kullanmak için

Çocuk eşindenmiş. Kocası sonuçta git barış madem, kendini ya da bebeği öldürmekten daha kolay.
Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın

Tamam da şiddet aldatma hersey varmıs sırf cocuk için mi barıssın adam tecavüz etmişte olmuş nasıl bir adam sen tahmin et
En iyi anlatan insan siz oldunuz nolur yardım edin abla belki büyüksünz benden 20 yaşındayım 16 yaşında evlendirildim ben

Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın
Anlıyorum ama sonuçta kağıt üstünde de olsa eşin. Seni zorlandığını söylesen biraz anlayış gösterirler, en azından beraber çözersiniz.

Yavrucum sağlık ocağına git ve destek iste böyle birşey basıma geldi bu adamdan çocuğum olursa bidaha asla kurtulamam de eminim seni yönlendirirler evde olmaz boyle seyler ölebilirsin
Yok iş büyür falan korkuyorum polis molis girer ailem duyar olmaz ablam

Yavrucum sağlık ocağına git ve destek iste böyle birşey basıma geldi bu adamdan çocuğum olursa bidaha asla kurtulamam de eminim seni yönlendirirler evde olmaz boyle seyler ölebilirsin
Ya ilaç var düşük ilacı internette satılıyor almak istiyorum ama köyde yaşadığm için kargo da gelmiyor napcam ben

Akrabalarından falan arkadaşın vs güvenebileceğin kimse yok mu? Özel klinikte steril şekilde yaptır bari. Öyle ilaçlarla zıplamayla olmaz.

Back
X