Evde düşük yapmak istiyorum acil

Ya bi saçmalamasanız mı evde düşürmek tabi ki mantikli değil ama kadın diyor ki ailen oldürür beni sizde hala yok bebeğin yok bilmem ne arkadaşım git özelde aldır seni burda kimse anlayamaz kim bilir neler yasiyorsun ve kimseye söyleyemiyorsun
Evet bu saçma duyarları anlamıyorum ben de.
Bu iş biraz karışık, ortada evlilik var vs. Sonucu ne olur bilemem de
Başka biri de gelip yazabilirdi tecavüze uğradım diye , o insan nasıl sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir anne olsun
Ben nikahlı kocamdan hamile kaldığım halde şu an çok zor şeyler yaşıyorım hem psikolojik hem fizyolojik. Çok zor.

Allah kimseye aratmasın da bazı şeylerin de oluru var.

En iyi anlatan insan siz oldunuz nolur yardım edin abla belki büyüksünz benden 20 yaşındayım 16 yaşında evlendirildim ben
Özel hastaneye gidemez misin?
Peki ailenle berabersen eşinle nasıl bir araya geldiniz?

Evet bu saçma duyarları anlamıyorum ben de.
Bu iş biraz karışık, ortada evlilik var vs. Sonucu ne olur bilemem de
Başka biri de gelip yazabilirdi tecavüze uğradım diye , o insan nasıl sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir anne olsun
Ben nikahlı kocamdan hamile kaldığım halde şu an çok zor şeyler yaşıyorım hem psikolojik hem fizyolojik. Çok zor.

Allah kimseye aratmasın da bazı şeylerin de oluru var.
Zaten kk nın bu bebek duyarını hiç anlamicam bi tutturmuşlar doğurda doğur herşeyi tamam olan evliliklerde bile neler yaşiyorlar boşanmalara kadar gidiyor bazıları ama sorsan herşey çok kolay burdakilere göre hele boyle bir olay var 🤦🏼‍♀️

Özel hastanede imza istiyor babadan. O adam biliyor mu peki hamile olduğunu Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm 😢

Birlikteliğe zorlandım diyor, dikkatli mi okusak biraz?
Boşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor

Zaten kk nın bu bebek duyarını hiç anlamicam bi tutturmuşlar doğurda doğur herşeyi tamam olan evliliklerde bile neler yaşiyorlar boşanmalara kadar gidiyor bazıları ama sorsan herşey çok kolay burdakilere göre hele boyle bir olay var 🤦🏼‍♀️
Yani anlattığı kadarıyla keyfi bir durum değil, dikkatsizlik boşvermişlik değil. Herkese aynı şey söylenmez.

Biraz once dunyanin en fakir ulkesiyle ilgili bir video izledim. En az 6 çocuk doğurmak makbulmüş. Bebek "bereket" olarak görülüyormuş. Bizdeki "nasibiyle gelir" de ayni sey. Ayni cehalet seviyesi...

Boşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor
Bir sey söylicem eşinle nasıl bir araya geldiniz?

Sonuçta hayvan herif NİKAHLI eşin, niye vuracaklar ki?
Ama şöyle oldu bitti 8 ay geçti aileler kavga etti zar zor boşandık gibi oldu dini nikah bitti bizim burda resmi nikahı kimde takmadı benim de köyden çıkıp dava açma imkanım olmadı sıra işte bana ulaştı tehdit etti sonra zorladı ay çok kötü oluyorum ölmek istiyorum off

Ya bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu
hangi yildan geliyorsunuz? Tecavüzcüsüyle mi evlensin? Hem de "ya bir daha cocugum olmazsa" diye...

Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Tecavüze mi uğradınız?? Hemen hastaneye gidip muayene olun ve rapor alın. Şikayetçi olun.

Bilmediğiniz bitki ve ilaçları içmeyin sakın. Burada kimse size böyle bir tavsiye veremez.

Kanamadan ölme ihtimaliniz bile var.

İlişki üzerinden ne kadar geçti? Ella alın süresini aşmadıysanız.

Hem hamile olduğunuz kesin mi? Nereden biliyorsunuz??

Adli bir vaka olabilir bu, lütfen yetkili kurumlara başvurun ve bilmediğiniz bir şey içmeyin. Sakın. Hastaneye başvurun bi bhcg bakılsın önce.

Sağlığınızdan olmayın, lütfen.

Back
X