- 25 Eylül 2017
- 1.508
- 2.038
- 133
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Hanımefendi lütfen travma yasamasın cünkü yazık cünkü geleceği önemli bu bayanın doktor doktor gezip nasıl aldırabileceğini bulsun o halde ne siz ne ben birşey yapayız burada oyle bi işlem yapan doktorun adıni paylaşmak sorun degilse tabi bu işlem yasa dışı degilse buyrun paylaşında o bayanda travma yaşamasınHayir bakin hala bebegin ne olacagini soyluyorsunuz. Biz diyoruz ki kdin neden o adamin bebegini dogursun? Neden boyle bi travma yasasin?
Müslüman müslümanı uyarır hatta Allah Resulü ilk kendi ailesini uyarmakla mükellef oldu....dizin o dediğiniz Yahudi atadozunden tureme "Her koyun kendi bacağından asılır"Ayrıca dini boyutunda bizi ilgilendirmez kadın belki müslüman değildir. Müslümansa bile herkesin sevabı , günahı kendine. Herkesin çukuru ayrı.
Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyorHanımefendi lütfen travma yasamasın cünkü yazık cünkü geleceği önemli bu bayanın doktor doktor gezip nasıl aldırabileceğini bulsun o halde ne siz ne ben birşey yapayız burada oyle bi işlem yapan doktorun adıni paylaşmak sorun degilse tabi bu işlem yasa dışı degilse buyrun paylaşında o bayanda travma yaşamasın
Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyor
Merhaba canım, senden devam edeyim dedim... Şimdi hanımefendi İslam hukunu dusunerek mi ne cevap vermiş. Fakat İslam hukuku da bu olayı çok kaygan görüyor açıp baksaniz o çocuk yasamali diye fetvalar verilmiştir çünkü anne ve bebek masum. Amma bu işi bilen insanlar asla birsey demiyor anne ile özel konuşulmalı ve öyle karara bağlanmalı deniyor. ...Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyor
Peki hanimefendi tamam.Bakin 2 cocugum var, annelik duygusunu da biliyorum tattim yani ona ragmen tecavuze ugrasam asla dogurmam o cocugu. Hicbir sey olmasa ona baktikca yasadiklarimi hatirlarim. Tecavuz cocugunu dogurmasini beklemek yasal bile degil; kadin sadece can guvenligi sebebiyle adami sikayet edemiyor
İyi de yavrucum ben islam hukukuna gore dusunmuyorum baya psikolojik insani acidan soyluyorum soylediklerimiMerhaba canım, senden devam edeyim dedim... Şimdi hanımefendi İslam hukunu dusunerek mi ne cevap vermiş. Fakat İslam hukuku da bu olayı çok kaygan görüyor açıp baksaniz o çocuk yasamali diye fetvalar verilmiştir çünkü anne ve bebek masum. Amma bu işi bilen insanlar asla birsey demiyor anne ile özel konuşulmalı ve öyle karara bağlanmalı deniyor. ...
Yok o hanım öyle diyor galiba ama oda öyle değil demek istedim.... Aslında İslam'da da kadının psikolojisi önemli onunla konusulmak isteniyor....İyi de yavrucum ben islam hukukuna gore dusunmuyorum baya psikolojik insani acidan soyluyorum soylediklerimi
Ben turk hukuk tarihi icerisinde islam tarihi de gordum ve evet haklisinYok o hanım öyle diyor galiba ama oda öyle değil demek istedim.... Aslında İslam'da da kadının psikolojisi önemli onunla konusulmak isteniyor....
Sen muhteşem birisin, senin gibi saygı ve kalitesiyle konuşan çok çok az.Ben turk hukuk tarihi icerisinde islam tarihi de gordum ve evet haklisinbende teori var canim
Estagfurullah, o senin muhtesemliginSen muhteşem birisin, senin gibi saygı ve kalitesiyle konuşan çok çok az.
Tamam en başta uyardı bitti. Daha hala başka üyelere de hakarete varan şeyler yazıp “sizin gibilere çocuk veriyor .” gibi yazması ??Müslüman müslümanı uyarır hatta Allah Resulü ilk kendi ailesini uyarmakla mükellef oldu....dizin o dediğiniz Yahudi atadozunden tureme "Her koyun kendi bacağından asılır"
Uyarıcıdır Müslüman yafta ve baskı yapmaz!
Belki yazdığına alakalı değil ama öyle müslüman , bize ne falan diyince yazayım dedim...
Sen kimsin ki Allah ın iradesine laf ediyorsunSil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar
Kafan mı iyi senin yoksa sende aslında tecavüzcü bir hayvan mısınHanımefendi lütfen travma yasamasın cünkü yazık cünkü geleceği önemli bu bayanın doktor doktor gezip nasıl aldırabileceğini bulsun o halde ne siz ne ben birşey yapayız burada oyle bi işlem yapan doktorun adıni paylaşmak sorun degilse tabi bu işlem yasa dışı degilse buyrun paylaşında o bayanda travma yaşamasın
Biri islam hukukuna göre konu sahibesi ne yapmalı diye mi sordu?Merhaba canım, senden devam edeyim dedim... Şimdi hanımefendi İslam hukunu dusunerek mi ne cevap vermiş. Fakat İslam hukuku da bu olayı çok kaygan görüyor açıp baksaniz o çocuk yasamali diye fetvalar verilmiştir çünkü anne ve bebek masum. Amma bu işi bilen insanlar asla birsey demiyor anne ile özel konuşulmalı ve öyle karara bağlanmalı deniyor. ...
Biz kendi aramızda konustuk diyelim, size ne pardon?Biri islam hukukuna göre konu sahibesi ne yapmalı diye mi sordu?
Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Şaşırdım bırakarak ben mi polemik yaptım yani? Asıl siz beni şu an etiketleyerek polemiğe davet çıkarmış olmadınız mı?Otrera hanım neden şaşırdınız konu zaten sapmış herkes birşey anlatırken bir yanlışı düzeltmeye çalıştım. Sonuçta üç kişi konuştuk bitti gitti, polemik olmasına gerek yok.... Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?