Evde düşük yapmak istiyorum acil

Size demedim ki polemik çıkarana dedim konu bitmiş gitmiş ... Kadın konuyu devam ettirmiş benim üzerimden... Eneeeee etiket koymayı unutmuşum bide o var yani

Üç kişi bunu konuşup bitirimis isteyen minareden atlasin yani

Sevdiğim saygı duyduğum bir arkadaşım banın yeni açıldı sakin ol diye beni uyardı, muhtemelen bu yazdığım için uyardı sağolsun fakat: tecavüz eden insan değildir hatta hayvandan da aşağıdır
tecavüz sonucu hamile kalmış hayatı tehlikede heryanından sıkıştırılmış berbat bir hayatı olan bir kadına evladı elinden alınmış bir anneye empatiden yoksun ay bu kadına mı yazık karnındakine mi minvalinde laflar eden ya kendide tecavüzcü bir hayvandır ya bu durumdan haz alan insanlıktan nasibini almamış bir mahluktur
Benim kadar kürtaja karşı bir insan hayatımda hiç tanımadım, ama böyle bir durumda bu kadar çocuk isteyip olmayan varken doğur o bebeği diyemem, haklısın aldır da diyemem
Birileri hamile kaldığında hamile kalamayanların rezervi azalmıyor, çocuğu olmayanların bebek hakkını gasp etmiyor kimse, herkes nasibini yaşıyor, kürtaja karşı olmak başka birşey intihar etmek yada öldürülmek üzere olan bir kadına Allah sizin gibilere veriyor bu sizin imtihanınız çöpe atacak mısınız diye sınanıyorsunuz demek bambaşka bir canilik, ki bu mahluk satır aralarında mağdur kadını da suçluyor
Bunları söylemesem ben insanlığımdan utanırım, bu yüzden banlanacaksam da gurur duyarım, hayat banlanmaktan çok daha ciddi
Otrera seviyorum seni

Son zamanlarda kullanıcı adıyla laf soktuğunu sanmak acizce bir moda sanırım

Ama resmi nikah işi olmasa parası varmış özelde bir şekilde kürtaj olurdu yapan hastaneler var bekâr olanlara. Sanki eli kolu bağlı gibi doğru da olabilir ama tecavüz değil de bir anlık gaflet olabilir sanki.

Genel olarak hemen hepimiz o üyeyi haksız bulduk ve seninle hemen hemen aynı düşüncedeyiz zaten, ama hakaret edip, bu kadar sinirlenmemelisin. Banlanmana değmez, ki zaten ne söylersen söyle bir şeyi değiştirmeyecek. Sen üslubunu bozmamalısın.

Sakinleş arkadaşım

Ben de iki sene önce zorunlu kürtaj olmuştum.Doktor önce odada dil altı hapları verdi kanamayı başlatsin diye. Sonra uyuşturdular sonrasini hatırlamıyorum. Yani hasta ölü bebek bile zor düşüyor kanama başlamamişti bile vakumlu yaptılar. Evde bu işler mümkün değil yapmayın. Bir yolu bulunur her derdin yeter ki isteyin. Bir kızınız da varmış.

Ama resmi nikah işi olmasa parası varmış özelde bir şekilde kürtaj olurdu yapan hastaneler var bekâr olanlara. Sanki eli kolu bağlı gibi doğru da olabilir ama tecavüz değil de bir anlık gaflet olabilir sanki.
İşte zaten olayın ne kısmı doğru bilmiyoruz ama doğru olduğunu düşündüğümüz tek kısım istenmeyen bir gebelik yaşadığı ve düşürmeye çalıştığı.

Tecavüz müdür, bekar mıdır, parası var mıdır bilmiyoruz.

Zaten eski mesajlarında sürekli yasal yollardan kürtajın önünü kapatmak için bir şeyler söylediği gözüküyor. Aileme söyleyemem, eşimin haberi yok, sonra haberi var ama imza atmam dedi.

Hatta bir yerde bana bir yöntem söyleyin artık kürtaj olamam tarzı bir çıkışı olmuştu.

Yani hangi kısımlar doğruydu bilmiyoruz ama, hepimizin ortak düşüncesi, istemediği bir gebelik yaşadığı ve kürtaj olmasının mümkün olmamasından ötürü ilaçlarla bir şeyler yapmaya çalıştığı.

Bu sefer Otrera seni etiketledim. Şu düşüncem vardı da konu eskidi diye yazmamıştım; Yani burada sürtünen bile korkup Ella içiyor, efendime diyeyim 374869592 kez test yapıyor bu hanım öyle olsa( ki doktora gitmiş özele o kadar parası vardir) bu haftaya nasıl gelmiş???

Bir de çocuğu varmış yine yani bu yolları bilmezmiydi???

İnşallah kendi başına bir şeylere kalkışmaz ölümü istiyorum diyor ama ben iş ciddiye binince gerçekten isteyeceğini düşünmüyorum.

İşte, tüm yorumları oku canım, hepsinden bahsettik zaten

Hic kendini yormana gerek yok minarecim,okadar soylim bazilari laftan anlamaz parmagina yazık

Akıbeti bilen var mı kızın. Farklı bir doktora gitmeni öneririm. Yada bilmiyorum. Bende şu an aynı durumu yaşıyorum. Kürtaj çok pahalı. İnternet bir ilaç var ama ne değil bilmiyorum.

Acaba akıbeti ne oldu konu sahibinin? Konuya bak İslam hukuku bile konuşulmuş, sanarsın şeriat ülkesindeyiz.

Evet aynı kişi evliyim ama ayrıyim ailem ile yaşıyorum sadece resmi nikahı bitirmedk dava açmadı kimse
bebek nikahli kocanizdansa o zaman aileniz neden sizi oldursun? Tamam boşanma kararı almışsınız ama sanırım siz birlesmek istemiyorsunuz ,bebek olursa tekrar birlesme olur diye mi korkuyorsunuz?
Öyle değilse bebeğin babası başkası mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…