Evde dogum yaptim... benim hikayem..

ağrı eşiğiniz bayağ yüksekmiş galiba,tebrik ederim çok güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah

harika bir doğum hikayesi.. çok güldüm okurken.Ama Allaha şükürki sen hollandadaymışsın eve gelip kim doğurtcaktı seni arabada doğururdun hastaneye gel derlerdi muhtemelen çünkü

Ay harika yaa... Çok eğlenceli, çok güzel bir anı. Bu anıyı ömür boyu en güzel anınız olarak taşıyacaksınız. :)))
Allah uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür versin yavrunuza da size de.

süpersiniz :) allah yavrunuza uzun ömürler versin

süpersiniz :) allah yavrunuza uzun ömürler versin

sagol bacim :13: amin!!

Gercekten aklima geldikce gulumsedigim, mutlu oldugum anilardan birisi oldu... Ins. 2ci 3cu cocuklarda boyle olur, o zamanda kizarmis tavuk yemeyi ihmal etmiyeyim bari dualarin icin cok sagol!!

ağrı eşiğiniz bayağ yüksekmiş galiba,tebrik ederim çok güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah

Aci esigimin yuksek oldugunu agda yaptirirken anlamistim ama dogum bambaska bisey.. Cani tatli olan zorlanabilir.. Insallah herkes boyle dogumlar yasar, hatta herkesinki daha kolay olur insallah..

harika bir doğum hikayesi.. çok güldüm okurken.Ama Allaha şükürki sen hollandadaymışsın eve gelip kim doğurtcaktı seni arabada doğururdun hastaneye gel derlerdi muhtemelen çünkü

Sizleri guldurduysem ne mutlu bana.. Ins. korkanlar artik korkmazlar bu hikayeyle.. Valla cok beklememek lazimmis onu anladim. Ikinma hissi gelince hemen mudahele etmek lazim. Bizim mahallede bi kadin arabada dogurdu, polisler dogurtmus inanamadim. Hollanda'nin saglik sistemi bi iyi bi kotu, bazen keske Turkiye'de olsam diyorum, doktorlar daha iyi cunki..

canım Allah analı babalı byütsün çok güsel bir doğum yaşamışsın. darısı bizim başımıza 39+2yim ve hala beklyorum suanlık normal gözüküyor.

Ayyy çok güzel bir doğum olmuş gözlerim doldu okurken Allah bizlere de acıya dayanıklı olmayı nasip etsin .. Allah bebişinizle size uzun ömürler versin

canım Allah analı babalı byütsün çok güsel bir doğum yaşamışsın. darısı bizim başımıza 39+2yim ve hala beklyorum suanlık normal gözüküyor.

amin canim!! az kalmis seninde ya insallah kazasiz belasiz, agrisiz sizisiz atlatirsin ve melegine kavusursun canim!

Ayyy çok güzel bir doğum olmuş gözlerim doldu okurken Allah bizlere de acıya dayanıklı olmayı nasip etsin .. Allah bebişinizle size uzun ömürler versin

Coook tesekkur ederim canim daha var seninkine kendine cok iyi bak ve hic korkma hersey cok guzel olacak :13:

Allah anali babali buyutsun tebessumle okudum dogum hikayeni :)
malesef ben bu kdar dirençli degilim dogumum kolay olur ins

Allah anali babali buyutsun tebessumle okudum dogum hikayeni :)
malesef ben bu kdar dirençli degilim dogumum kolay olur ins

Amin!! Canim anne olunca insan yapamam dedigi seyler yapiyor, o an gelsin gor bak nasil direncli cikacaksin!

süper ya aynısını kendime diliyorum..:26:

Insallah senin ki daha kolay olur canim, kendini korkutma sakin, korkulacak bisey yok..

Amin!! Canim anne olunca insan yapamam dedigi seyler yapiyor, o an gelsin gor bak nasil direncli cikacaksin!

Insallah senin ki daha kolay olur canim, kendini korkutma sakin, korkulacak bisey yok..

pozitif düşün pozitif olsun yiğit kızımdır.bu konuda evel allah kendimi göstercem allahın izniyle.ama canım tatlıdır.doktorların bagırdıgı olmuştur diş çekmede falan

benimki daha çok yeni 6 haftalık.ilk ögrendigim gün ya ben hissetmeden sezeryan olurum dedim ama şimdi öyle düşünmüyorum hem sağlıklı hemde en iyisi.inş.açılma olurda bende normal yaparımhep dua edicem

duygulanmak kelime mi gözümden yaş bile geldi doğumuma daha 4 buçuk ay var ama ben korkuyorum acaba o kadar acıya dayanabilir miyim diye...

Allah analı babalı büyütsün canım. Okurken eşinin "abartıyo sandım" demesine çok güldüm ya. :))

Allah herkese böyle gülümseyerek hatırlayabileceği, az ağrılı sızılı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bebeğinizle ailenizle sağlıklı huzurlu mutlu ömürler

Çok iyi gerçekten..Allahtan tuvalette çok ıkınmadın mazallah..

vallahi helal olsun canim sana bide ilk dogumunallah hayirli uzun ömürler versin bebegine

gercekten cok güsel bir dogum hikayesi cok duygulandim...insallah bende gecerim bu yoldan bir an önce bakalim benimkli nasil olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…