Evde dogum yaptim... benim hikayem..

Allah anneli babalı buyutsun,hayırlı evlat olsun,çok duygulandım,maşallah cok beceriklisin vallahi:)

Amin ins. hayirli evlat olur tosuncuk, sagol canim :KK17:

hem duygulu hem esprili bir doğum hikayesi çok güzel ve çok sürükleyici.Allah bebişinizle birlikte sağlıklı, mutlu,uzun ömürler versin:nazar:

:KK9: :KK17: Amin canim begenmene sevindim, icimden geldigi gibi anlattim

ben bır anne degılım anne adayıda degılım ama öykunuzu bastan sona okudum ve cok duygulandım. Allah herkese guzel rahat dogum nasip etsın. ben korkudan cocuk bıle dusunemıyorum ama ınsallah ılerde bende ıstıyorum bı evladım olsun. ınsallah dogum sızınkı gıbı guzel olur:KK16:

Evlat sahibi olmak, dogru, sorumluluk isteyen, aslinda korkulmasi gereken birsey.. ama oldugunda butun korkular kuculuyor, insan dunyayi yakarim bunun icin diyor..
Cok guzel birsey mutlaka tatmalisin.. hic korkma canim dogar dogmaz butun acilarini unutacaksin.. Allah sana da nasip etsin insallah :KK54:

çok güzel bir doğum hikayesi sizide tebrik ederim cesaretinizden dolayı En Büyük KK ALLAH analı babalı büyütsün bebişinizide :nazar:

Tesekkur ederim canim, amin! :KK54:

Esprili, guclu ve fedakar anne Hakan Aras seninle gurur duyacak bence:)

Allah yavrucugundan ayirmasin bir omur, mutlu olun insaallah

Aaay hadi bakalim buyusun de gurur duysun insallah :emir_bebek:, dualarin icin de kocaman bir AMIN diyorum. :KK9:
Cok tesekkur ederim canim :KK54:

ay harikasınız siz maşallah vallahi nekadar soğukkanlı yaklaşmışsınız tebrik ederim :) profil resminizdeki oğlunuz sanırımm müthiş yakışıklıı,çokta svimliii maşallah ona sağlıklı,mutlu günlerde yaşayın :nazar::emir_bebek:

ay harikasınız siz maşallah vallahi nekadar soğukkanlı yaklaşmışsınız tebrik ederim :) profil resminizdeki oğlunuz sanırımm müthiş yakışıklıı,çokta svimliii maşallah ona sağlıklı,mutlu günlerde yaşayın :nazar::emir_bebek:

Evet resimde ki yakisikli oglusum :emir_bebek: :nazar: cok tesekkur ederim ablasi
dualarin icin ayrica tesekkur ederim canim :KK19:

Soyle dusunmek lazim; bizler bu is icin yaratilmisiz.. Asirlardir yapiyoruz.. O yuzden soguk kanli yaklasmak lazim, agriya, aciya ve zorluga odaklanmamiz lazim.
Ben oyle yapmaya calistim guzel sonuc verdi. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Allah butun hamileleri bir avazda kurtarsin insallah!! En Büyük TÜRKİYE

maşallah valla.
ya kaynar suyu napıo ebeler
hep merak edıorm

Sagol canim
Kaynar suyla genelde aletleri sterilize ediyorlar ebeler ama bizim durumda farkliydi
biz kaynar suyu bebek elbiselerini istimak icin kullandik :emir_bebek:

Sagol canim
Kaynar suyla genelde aletleri sterilize ediyorlar ebeler ama bizim durumda farkliydi
biz kaynar suyu bebek elbiselerini istimak icin kullandik :emir_bebek:
tesekkuredrım bılgı ıcın yıllardır cvbını bulamıodm
bu arad hıkaye gbı zewklıydı yazzı cocuk dusunmeyen bırıyım ama cok keyfle okudum:)

tesekkuredrım bılgı ıcın yıllardır cvbını bulamıodm
bu arad hıkaye gbı zewklıydı yazzı cocuk dusunmeyen bırıyım ama cok keyfle okudum:)

Cevabi bulmana sevindim eskiden bende merak ederdim :KK9:
Daha yeni evlisin galiba, bosver sonra yaparsin colugu cocugu
Ben 3,5 yillik evliyken oldu bizim sipa

Cevabi bulmana sevindim eskiden bende merak ederdim :KK9:
Daha yeni evlisin galiba, bosver sonra yaparsin colugu cocugu
Ben 3,5 yillik evliyken oldu bizim sipa
ay bu merak ne kotu kıme sorsam bılmem cocugumu yıkıolar falan derlerdı kaynar suda cocuk yıkamak mantıksız gelıodu :KK52:bebek haslama
8 ay falan oldu bn ewlenelı esımde bnde ılerde falan dıyede konusmadık konu ne zaman acılsa bn hıc ıstemıorm dıo esım bnmde canıma mınnet dıorm eheh:)
allah analı babalı buyutsun fotograftakı seker sey dımı:KK16:

ay bu merak ne kotu kıme sorsam bılmem cocugumu yıkıolar falan derlerdı kaynar suda cocuk yıkamak mantıksız gelıodu :KK52:bebek haslama
8 ay falan oldu bn ewlenelı esımde bnde ılerde falan dıyede konusmadık konu ne zaman acılsa bn hıc ıstemıorm dıo esım bnmde canıma mınnet dıorm eheh:)
allah analı babalı buyutsun fotograftakı seker sey dımı:KK16:

Aman daha yenisiniz ilerde olur insallah
Hem sen bakma oldugu zaman en cok onlar seviniyorlar :KK9: zaten sen istesen onun elinde mi, senin elinde haha :KK52:
evet resimde ki tosbaga :emir_bebek: :nazar:

Aman daha yenisiniz ilerde olur insallah
Hem sen bakma oldugu zaman en cok onlar seviniyorlar :KK9: zaten sen istesen onun elinde mi, senin elinde haha :KK52:
evet resimde ki tosbaga :emir_bebek: :nazar:
bende bu ergenlerı gorup korkuyorm valla der t sahıbı yaparlar ınsanı bıde dogum korkusu ayrıca ıste vucut bozuluyo dıolar vs vs bı suru bahanem var :KK14:
yoksa kandrmak cok kolay ertesı gun hapı alcam falan derım cok basıt :KK52::KK52::KK52:
bu arada masallh cok seker ben erkek cockları cok sewıorm ama bole sewmeyı sewıorm baskası yapsın bn sewım :KK52::KK52:
ınsallh hayırlı ewlat olsun sıze

bende bu ergenlerı gorup korkuyorm valla der t sahıbı yaparlar ınsanı bıde dogum korkusu ayrıca ıste vucut bozuluyo dıolar vs vs bı suru bahanem var :KK14:
yoksa kandrmak cok kolay ertesı gun hapı alcam falan derım cok basıt :KK52::KK52::KK52:
bu arada masallh cok seker ben erkek cockları cok sewıorm ama bole sewmeyı sewıorm baskası yapsın bn sewım :KK52::KK52:
ınsallh hayırlı ewlat olsun sıze

Ayni korkular bende de vardi ama hamile kalinca mecburen kabullendim butun zorluklari.. ama hersey kendiliginden oluyor sanki yani insan korkmuyor basina gelince.
Vucut felan bozulmasini bosver 20 sene sonra bozulmayacak mi zaten?? Hem zannettigin kadar olmuyor olsa da herseyin caresi var. Cocuk herseye degiyor inan..
Vakti zamani gelince anlarsin ben dogum yaptim anca oyle anladim ne demek istediklerini :KK49:

Ayni korkular bende de vardi ama hamile kalinca mecburen kabullendim butun zorluklari.. ama hersey kendiliginden oluyor sanki yani insan korkmuyor basina gelince.
Vucut felan bozulmasini bosver 20 sene sonra bozulmayacak mi zaten?? Hem zannettigin kadar olmuyor olsa da herseyin caresi var. Cocuk herseye degiyor inan..
Vakti zamani gelince anlarsin ben dogum yaptim anca oyle anladim ne demek istediklerini :KK49:
kader kısmet valla kım bılır yarın nolucak
:KK24::KK24::KK24:

hem cok duygulandım hemde cok gülümsedim =)
allah uzun ve de sağlıklı ömürler nasip etsin ailenize..

Bayılıyorum doğum hikayelerine. Sizinki inanılmaz keyifli olmuş. Ne kadar sakin ve doğan bi insansınız :KK6:
Allah analı babalı büyütsün minik Arasınızı :)

kader kısmet valla kım bılır yarın nolucak
:KK24::KK24::KK24:

Hayirlisi olsun canim :KK16:

hem cok duygulandım hemde cok gülümsedim =)
allah uzun ve de sağlıklı ömürler nasip etsin ailenize..

Amin..! Allah herkese boyle dogumlar nasip etsin!

Bayılıyorum doğum hikayelerine. Sizinki inanılmaz keyifli olmuş. Ne kadar sakin ve doğan bi insansınız :KK6:
Allah analı babalı büyütsün minik Arasınızı :)

Sagol canim, bende sasirdim kendi tutumuma.. Cani cok nazli olanlarin dogumunun zor olabilecegini anladim.. Gercekten disini biraz sykmak gerekiyor bu iste..

Ay ne kadar soğukkanlıymışsınız, ben okurken telaş yaptım :)
Allah analı babalı büytsün, yavrunuzda sizin gibi soğukkanlı olsun inş :)

Ay ne kadar soğukkanlıymışsınız, ben okurken telaş yaptım :)
Allah analı babalı büytsün, yavrunuzda sizin gibi soğukkanlı olsun inş :)

Olurmu yaa ben cok sicak kanliyim aslinda :KK19: :KK9: ama cabuk panik olmam.. kritik durumlarda panik yapmam ama zaten yapsam ne ise yariyacak :KK52:
O yuzden carcabuk bitsin istedim.. nitekim oylede oldu.. :KK49:

öncelikle gözünaydın bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.herşey iyi hoş ta şu kızarmış tavuk meselesi çok güldürdü beni.

öncelikle gözünaydın bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.herşey iyi hoş ta şu kızarmış tavuk meselesi çok güldürdü beni.

Sorma, ona bende hala guluyorum :KK9: her yemek istedigimde dogumum geliyor aklima :KK9:

X