- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
Allah anneli babalı buyutsun,hayırlı evlat olsun,çok duygulandım,maşallah cok beceriklisin vallahi:)
Amin ins. hayirli evlat olur tosuncuk, sagol canim
hem duygulu hem esprili bir doğum hikayesi çok güzel ve çok sürükleyici.Allah bebişinizle birlikte sağlıklı, mutlu,uzun ömürler versin
Amin canim begenmene sevindim, icimden geldigi gibi anlattim
ben bır anne degılım anne adayıda degılım ama öykunuzu bastan sona okudum ve cok duygulandım. Allah herkese guzel rahat dogum nasip etsın. ben korkudan cocuk bıle dusunemıyorum ama ınsallah ılerde bende ıstıyorum bı evladım olsun. ınsallah dogum sızınkı gıbı guzel olur
Evlat sahibi olmak, dogru, sorumluluk isteyen, aslinda korkulmasi gereken birsey.. ama oldugunda butun korkular kuculuyor, insan dunyayi yakarim bunun icin diyor..
Cok guzel birsey mutlaka tatmalisin.. hic korkma canim dogar dogmaz butun acilarini unutacaksin.. Allah sana da nasip etsin insallah
çok güzel bir doğum hikayesi sizide tebrik ederim cesaretinizden dolayı ALLAH analı babalı büyütsün bebişinizide
Tesekkur ederim canim, amin!
Esprili, guclu ve fedakar anne Hakan Aras seninle gurur duyacak bence:)
Allah yavrucugundan ayirmasin bir omur, mutlu olun insaallah
Aaay hadi bakalim buyusun de gurur duysun insallah , dualarin icin de kocaman bir AMIN diyorum.
Cok tesekkur ederim canim