Allah anneli babalı buyutsun,hayırlı evlat olsun,çok duygulandım,maşallah cok beceriklisin vallahi:)
hem duygulu hem esprili bir doğum hikayesi çok güzel ve çok sürükleyici.Allah bebişinizle birlikte sağlıklı, mutlu,uzun ömürler versin
ben bır anne degılım anne adayıda degılım ama öykunuzu bastan sona okudum ve cok duygulandım. Allah herkese guzel rahat dogum nasip etsın. ben korkudan cocuk bıle dusunemıyorum ama ınsallah ılerde bende ıstıyorum bı evladım olsun. ınsallah dogum sızınkı gıbı guzel olur
çok güzel bir doğum hikayesi sizide tebrik ederim cesaretinizden dolayıALLAH analı babalı büyütsün bebişinizide
Esprili, guclu ve fedakar anne Hakan Aras seninle gurur duyacak bence:)
Allah yavrucugundan ayirmasin bir omur, mutlu olun insaallah
ay harikasınız siz maşallah vallahi nekadar soğukkanlı yaklaşmışsınız tebrik ederim :) profil resminizdeki oğlunuz sanırımm müthiş yakışıklıı,çokta svimliii maşallah ona sağlıklı,mutlu günlerde yaşayın
maşallah valla.
ya kaynar suyu napıo ebeler
hep merak edıorm
tesekkuredrım bılgı ıcın yıllardır cvbını bulamıodmSagol canim
Kaynar suyla genelde aletleri sterilize ediyorlar ebeler ama bizim durumda farkliydi
biz kaynar suyu bebek elbiselerini istimak icin kullandik
tesekkuredrım bılgı ıcın yıllardır cvbını bulamıodm
bu arad hıkaye gbı zewklıydı yazzı cocuk dusunmeyen bırıyım ama cok keyfle okudum:)
ay bu merak ne kotu kıme sorsam bılmem cocugumu yıkıolar falan derlerdı kaynar suda cocuk yıkamak mantıksız gelıoduCevabi bulmana sevindim eskiden bende merak ederdim
Daha yeni evlisin galiba, bosver sonra yaparsin colugu cocugu
Ben 3,5 yillik evliyken oldu bizim sipa
ay bu merak ne kotu kıme sorsam bılmem cocugumu yıkıolar falan derlerdı kaynar suda cocuk yıkamak mantıksız gelıodubebek haslama
8 ay falan oldu bn ewlenelı esımde bnde ılerde falan dıyede konusmadık konu ne zaman acılsa bn hıc ıstemıorm dıo esım bnmde canıma mınnet dıorm eheh:)
allah analı babalı buyutsun fotograftakı seker sey dımı
bende bu ergenlerı gorup korkuyorm valla der t sahıbı yaparlar ınsanı bıde dogum korkusu ayrıca ıste vucut bozuluyo dıolar vs vs bı suru bahanem varAman daha yenisiniz ilerde olur insallah
Hem sen bakma oldugu zaman en cok onlar seviniyorlarzaten sen istesen onun elinde mi, senin elinde haha
evet resimde ki tosbaga
bende bu ergenlerı gorup korkuyorm valla der t sahıbı yaparlar ınsanı bıde dogum korkusu ayrıca ıste vucut bozuluyo dıolar vs vs bı suru bahanem var
yoksa kandrmak cok kolay ertesı gun hapı alcam falan derım cok basıt
bu arada masallh cok seker ben erkek cockları cok sewıorm ama bole sewmeyı sewıorm baskası yapsın bn sewım
ınsallh hayırlı ewlat olsun sıze
kader kısmet valla kım bılır yarın nolucakAyni korkular bende de vardi ama hamile kalinca mecburen kabullendim butun zorluklari.. ama hersey kendiliginden oluyor sanki yani insan korkmuyor basina gelince.
Vucut felan bozulmasini bosver 20 sene sonra bozulmayacak mi zaten?? Hem zannettigin kadar olmuyor olsa da herseyin caresi var. Cocuk herseye degiyor inan..
Vakti zamani gelince anlarsin ben dogum yaptim anca oyle anladim ne demek istediklerini
kader kısmet valla kım bılır yarın nolucak
hem cok duygulandım hemde cok gülümsedim =)
allah uzun ve de sağlıklı ömürler nasip etsin ailenize..
Bayılıyorum doğum hikayelerine. Sizinki inanılmaz keyifli olmuş. Ne kadar sakin ve doğan bi insansınız
Allah analı babalı büyütsün minik Arasınızı :)
Ay ne kadar soğukkanlıymışsınız, ben okurken telaş yaptım :)
Allah analı babalı büytsün, yavrunuzda sizin gibi soğukkanlı olsun inş :)
öncelikle gözünaydın bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.herşey iyi hoş ta şu kızarmış tavuk meselesi çok güldürdü beni.