Evde dogum yaptim... benim hikayem..

cokkk guzell bır hıkayee ne zaman yurtdısında yapılan bı dogum hıkayesı okusam hastaneye doktorlarına hayran kalıyom

Tek kelimeyle ha-ri-ka! Bence uzun olmamis surukleyici roman misali bir cirpida bitti :)) okurken hem kahkaha krizlerine girdim hemde gozyaslarina boguldum :) hele o turk filmlerindeki kazanla su kaynatma temiz carsaf kisminda koptumm :) o kadar guzel anlatmissin kii kendimi o anin icinde kendim yasiyormus gibi hissettim..Yuce Mevlam bebegine esine ve sana saglikli mutlu gececek upuzun bir omur versin..ben ve benim gibi bebek isteyen herkese de en tez vakitte hayirlisiyla bu duygulari yasamayi ve buraya dogum oykulerimizi gulumseyerek yazmamizi nasip etsin..Amin..

Son düzenleme:

Ay canim benim, AMIN! Cok tesekkur ederim bu duygulari benimle paylastigin icin..!

Allah sana da guzel bir hamilelik ve akabinde agrisiz cok hizli bir dogum nasip etsin!
Tabii ki hayirli da bir evlat

Amin

Ay canim benim, AMIN! Cok tesekkur ederim bu duygulari benimle paylastigin icin..!

Allah sana da guzel bir hamilelik ve akabinde agrisiz cok hizli bir dogum nasip etsin!
Tabii ki hayirli da bir evlat

Amin

Ne demek icimden gecenleri yazdim yine okusam yine cok begenirim eminim :) bu arada guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim:)
Koskocaman yurekten bir AMİN! O zaman :) cumlemiz icin insallah..tekrar tesekkurler :)

cok guzel yaaa..yalniz koptum gulmekten
masallah sana
bebisinede

Allah bağışlasın bebeğinizi.ben de anne adayıyım.haliyle her şeyi çok merak ediyorum.doğum hikayelerini de özellikle kendimi normal doğuma hazırlamak için okuyorum.sizin hikayenize bayıldım.ailenizle ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Ne kadar güzel bir doğum öyküsü bu böyle :) O kadar güzel anlatmışsınız ki... Yurt dışında olmanın avantajı çok büyük, bende yurt dışında doğum yapmak isterdim. Sunulan hizmetler Türkiye'dekinden gerçekten çok farklı. Allah yavrunuzla uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Ağlaya ağlaya okudum hikayeni=((
zaten duygusallık had sahada ne kadar güçlü bir hamileymişsin .Nasıl özendim anlatamam maşallah sübhanallah
Bende 1 aya kalmaz bebeğimi elime alacağım inşallah
Allah tüm hamilelere szin gibi hayırlı doğumlar naşi etsin
En çok isim konusunda ağladım
Bizde ARAS istiyoruz ama karar veremiyoruz hala tartışıyoruz=)demek ki son anda karar veriliyor çocuğun adına denilen doğruymuş....
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini sana bağışlasın Rabbim..

En basta söylemek istiyorum ki dogumdan feci korkan bir anne adayina güc verdiniz. Ve kahkaha atarak okudum hikayenizi. Umarim banada böyle bir dogum nasip olur.

Insallah cok guzel bir dogum yapmissindir cok merak ettim simdi!!
Ismini de oyle.. Allah anali babali buyutsun insallah.. Insan cok duygusal oluyor hamileligin son zamanlarinda..

En basta söylemek istiyorum ki dogumdan feci korkan bir anne adayina güc verdiniz. Ve kahkaha atarak okudum hikayenizi. Umarim banada böyle bir dogum nasip olur.

Ne mutlu bana sana guc verebildiysem! Hamilelik ve dogum illa korkunc olacak diye bisey yok. Yeter ki rahat olalim, Allah'a dua edelim.. Allah sana daha kolay ve guzel dogum nasip etsin!!

Insallah cok guzel bir dogum yapmissindir cok merak ettim simdi!!
Ismini de oyle.. Allah anali babali buyutsun insallah.. Insan cok duygusal oluyor hamileligin son zamanlarinda..

evet şekerleri yapırırken karar verdik kasımın 22 siydi=)
şeker yaptırmasak çocuğun adı doğarken belli olacaktı hehe=)
SAT agöre 18 aralıktı doğum tarihim. ama 5 aralığı 6 sına bağlayan gece suyum geldi.gece 2:30 da hastaneye yattım.
sabah 7 de sancılarım başladı tam cuma saati 12:13 de oğlumu kucağıma aldım..
rahat bir doğum oldu tabi ki sancı kötü acı verici ama korkutuğum gibi değil...

ama 10 saat susuz kaldığı için yavrum enfeksiyon kamış doğduğu gibi yopn bkıma aldılar 7 gün kaldı çok üzüldüm çok ğladım ama sağa salim getirdim evime yavrumu..Allah dermansız hastalık vermesin..

herkese hayırlı dğumlar nasip etsin..bende 2013 aralık anneleri dğum hikayeleri bölümünde paylaştım hikayemi..ama asla burda ki gibi bir hikaye değil=))klasik rutin=)

Sag salim atlattiginiza sevindim canim. Baslarda bebekler sykynty cekebiliyorlar ama Allah'tan hastanelerimiz, uzmanlarimiz var onlar hemen gerekeni yapiyorlar! Bende hikayeni bulup okuyacagim.. Bence her dogum kisiye gore guzel ve ozeldir :) o bebegi kucaga alma ani yokmu, iste en onemlisi odur bence..

Hikayenizi okudum hem de büyük bir keyifle maşallah bebeğinize de size de ben de hamileliğimin son ayindayim bebeğim ne zaman gelir diye hep merak içindeyim acaba hangi hafta gelecek bazen öyle ağrılar acılar oluyor ki acaba geliyor mu diyorum ama sonra geçiyor , benim merak ettiğim bebeğiniz kaç haftalık doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…