Evde dogum yaptim... benim hikayem..

bi solukta okudum güçlü kadınmışsın vesselam :) Allah evladını size bağışlasın sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

tüylerim diken diken oldu çok güzel sende bebeğinde sağlıklı :)
yalnız hikaye gibi çok akıcıydı allah banada senin gibi doğum nasip etsin :)

Amin canim, Allah butun hamileleri bir avazda kurtarsin! Okudugun icin ayrica tesekkur ederim.

Çok güzel bir hikaye, ne mutlu size allah anneli babalı büyütmek nasip etsin oğlunuzu. Rabbim en kısa zamanda bana da güzel bir hamilelik ve sizinki gibi kolay bir doğum nasip eder inşallah :))

Amin amiiiin, Allah herkese bu duyguyu tattirsin. Insan kendini unutuyor, baska bir varlik icin yasamaya basliyor. Aci cekmek, korkmak hic bu kadar guzel olmamisti..

bi solukta okudum güçlü kadınmışsın vesselam :) Allah evladını size bağışlasın sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

Amiiiiiiiinn!! Allah evlatlarimizi bize bagislasin

allah iyiligini versin çok muzip anlatmışsın gülmekten bi hal oldum dogum korkum gitti diyebilirim allahım saglık versin bebişine

guzel bir dogum hikayesi.allah evladini anali babali buyutsun insallah.senide cok tebrik ederim bir avazda dogurmussun gercekten.hersey cok kolay olmus ne guzel sansli hatunsun.bende burada 2 dogum yaptim tabii senin gibi sansli degildim ikisi de epidural sezeryan oldu hastaneydim.

canım maşallah ne güzel yazmışsın hem gülerek hemde duygulanarak okudum .
bir avazda doğurmuşsun sağlıkla bebişini kucağına almışsın sağlıkla büyüsün bebişin
rabbimde senin güle yüzünü soldurmasın

Masallah size , ,,,, darısıda bizim başımıza , 1 , 5 ayım kaldı nasıl yapıcam ,nasıl altından kalkıcam bu dogumun diye dusunup duruyorum

İçinde kaldığınız durum, şartlar yolunda gitmiş neyse ki Allah size ve bebeğinize sağlık uzun ömür versin inşalllah.

Allah herkese böyle rahat doğum nasip etsin canım.maşallah.sende gerçekten cesaretliymişsin.birde acı eğrin yüksekmiş:))))

okuyunca hemen bebek yapasım geldi.:)))

allah iyiligini versin çok muzip anlatmışsın gülmekten bi hal oldum dogum korkum gitti diyebilirim allahım saglık versin bebişine

Hehe nasil hatirliyorsam oyle anlattim, sagol dualarin icin canim

Bende kendimi sansli goruyorum dogum konusunda ama Allah bize meleklerini gonderdigi icin asil hepimiz sansliyiz. Allah isteyenlerin hepsine versin hayirlisiyla. Allah senin yavrularini da anali babali buyutsun, acilarini gostermesin insallah!!

Amin canim sagol ya ne guzel dua ettin oyle

Masallah size , ,,,, darısıda bizim başımıza , 1 , 5 ayım kaldı nasıl yapıcam ,nasıl altından kalkıcam bu dogumun diye dusunup duruyorum

Merak etme Allah biz kadinlara boyle bi yetenek vermis kendini cok sykma, aciya konsantre olma, rahat olmaya calis gor bak nasil hersey kendiliginden olacak.. Allah yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin!

İçinde kaldığınız durum, şartlar yolunda gitmiş neyse ki Allah size ve bebeğinize sağlık uzun ömür versin inşalllah.

Amin canim, evet sansliyim hersey daha terste gidebilirdi Allah'tan oyle olmadi, kavustum sag salim yavruma..

Allah herkese böyle rahat doğum nasip etsin canım.maşallah.sende gerçekten cesaretliymişsin.birde acı eğrin yüksekmiş:))))

okuyunca hemen bebek yapasım geldi.:)))

Hemen yap ne duruyosun hala aci cektigini bile unutuyorsun herhalde annelik boyle bisey

Son düzenleme:
20 haftalık bebeğimi 29 ekim 2011 de kaybettim.onun için yenisini yapmayı bekliyorum.bende normal doğum yaptım ama suni sancıyla.(( suni sancı kötü oluyo.

Ne güzel bir hikaye...cesaretinize hayran kaldım...Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..

Cok tesekkur ederim canim.. Sende dogum yaptin mi?

20 haftalık bebeğimi 29 ekim 2011 de kaybettim.onun için yenisini yapmayı bekliyorum.bende normal doğum yaptım ama suni sancıyla.(( suni sancı kötü oluyo.

uzuldum canim bebegine ama herseyin hayirlisi.. Allah ins. saglikla bi bebek nasip eder sana..

muhteşem tek kelimeyle muhteşem...söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun tebrik ederim sizi..

kah gülümseyerek kah duygulanark okudum yazınızı.tebrik ederim Rabbim sağlıklı mutlu ömür versin yavrunuza.yurtdışına hiç çıkmadım bu doğum sonrası bakıcı kadınlar keşke Türkiyedede olsa böylece anne ve kayınvalide derdi olmaz hekes daha mutlu olur kanımca.Avrupadan öğrenmemiz gereken şeyler var daha.Tekrar yavrunuzu mutlulukla büyütün.

muhteşem tek kelimeyle muhteşem...söyleyecek söz bulamıyorum helal olsun tebrik ederim sizi..

Tesekkur ederim canim utandim simdi valla

Amin canim, Hollanda diger Avrupa ulkelere bakarak buyuk bi gerilim yasiyor yalniz dogum sonrasi bakimdan cok memnun kaldim ben, iyi ki oyle bisey yapmislar..
Hollandali iki kadin evimi temizleyip bana kahvalti hazirladilar, kahvemi getirdiler, camasirlari yikayip katladilar.. Hem benimle hem bebekle ilgilendiler. Hatta bi ara camasirlari yerlestiriyordum, kadin geldi pesime ne yapiyorsun biz yapariz sen dinlen dedi, beni takipteydi hep :) Annem vardi yanimda o da benimle, bebekle ve yemekle ilgilendi. Ilk gunler cok gerekli gercekten..

Esprili, guclu ve fedakar anne Hakan Aras seninle gurur duyacak bence:)

Allah yavrucugundan ayirmasin bir omur, mutlu olun insaallah

çok güzel bir doğum hikayesi sizide tebrik ederim cesaretinizden dolayı ALLAH analı babalı büyütsün bebişinizide

ben bır anne degılım anne adayıda degılım ama öykunuzu bastan sona okudum ve cok duygulandım. Allah herkese guzel rahat dogum nasip etsın. ben korkudan cocuk bıle dusunemıyorum ama ınsallah ılerde bende ıstıyorum bı evladım olsun. ınsallah dogum sızınkı gıbı guzel olur

hem duygulu hem esprili bir doğum hikayesi çok güzel ve çok sürükleyici.Allah bebişinizle birlikte sağlıklı, mutlu,uzun ömürler versin

Allah anneli babalı buyutsun,hayırlı evlat olsun,çok duygulandım,maşallah cok beceriklisin vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…