Evde dogum yaptim... benim hikayem..

canim harika bir hikayeydi.roman gibi..........ama iyi cesaret etmissin evde dogurmaya,ben olsam ayn cesareti gosterebilirmiydim bilmiyorum.rabbm anali babali buyutsun ins

duygulanmak kelime mi gözümden yaş bile geldi doğumuma daha 4 buçuk ay var ama ben korkuyorum acaba o kadar acıya dayanabilir miyim diye...

Cok tesekkur ederim canim.. Simdiden duygulaniyorsan dogumda ne kadar duygulanacaksin dusun :)
Canim kendini oyle cok aciyacak diye hazirlama.. mumkun oldugu kadar sakin ve rahat olmaya calis.. panik yaparsan cok zor olur canim.
Ben oyle yapmaya calistim. Allah daha kolay bi dogum versin sana inssallah!!

Allah analı babalı büyütsün canım. Okurken eşinin "abartıyo sandım" demesine çok güldüm ya. :))

Amin canim, he ya oyle dedi manyah :) ne bilsin iste

Allah herkese böyle gülümseyerek hatırlayabileceği, az ağrılı sızılı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bebeğinizle ailenizle sağlıklı huzurlu mutlu ömürler

Amin insallah herkes guzel hatirlar dogumu.. Amin!!

Çok iyi gerçekten..Allahtan tuvalette çok ıkınmadın mazallah..

He ya demi birde oturup ikinsaydim tuvaletim geldi diye mahvolmustum haha

çokk duygulandımmm...

aslan gbi kadınmışsın ama bacım

Sagol dogumdan sonra kendime guven geldi neymisim ben peeeh diye

butun kadinlarin icinde var bu bence, o yuzden kadiniz..

vallahi helal olsun canim sana bide ilk dogumunallah hayirli uzun ömürler versin bebegine

Amin cok tesekkur ederim canim, evet bende sasirdim ilk dogumu cok cileli sanmistim ama tersini ispat ettim.
Zor olacak diye bisey yok, kendimizi oyle hazirlamasak daha iyi..

gercekten cok güsel bir dogum hikayesi cok duygulandim...insallah bende gecerim bu yoldan bir an önce bakalim benimkli nasil olacak...

Cok tesekkur ederim, insallah senin ki daha guzel olur canim. Zaten dogum bi mucize oyle ya da boyle..
Saglikli olalim yeterki onemlisi olan o.. Insallah hayirlisiyla kurtulursun canim, merak etme, rahat ol yeter ki

canim harika bir hikayeydi.roman gibi..........ama iyi cesaret etmissin evde dogurmaya,ben olsam ayn cesareti gosterebilirmiydim bilmiyorum.rabbm anali babali buyutsun ins

Kizlar aklima geldi merak ettim.. Turkiye'de evde dogum yapma secenegi sunuluyormu? Burda sunuluyor, ilk dogum olsa bile..
Doktorlar ne diyor bu durumda?

ba yıl dıımmmmm... burda izin vermiyorlar yaaa evde doğuma. doğru dürüst hastaneyi doktoru bulamıyoruz. hadi bulduk normal doğum yapmak için yalvarmadığın kalıyo.hadi ikna ettin son anda yok açılma yok,yok çatın dar,yok çocuk kilolu hadi sezeryan. Allah herkese seninki gibi sorunsuz güzel doğum nasip etsin

harikasınız maşallah size . dilerim rabbim sizdeki cesareti tüm anne adaylarına verip doğumunu kolaylaştırır. bende çok ağrı eşiği yüksek biriyim. hatta evde bile gazoz kapağı açar gibi kolay doğum yaparım dedim herkese dilerim yaklaşıncada bu kadar cesaret ederim...

Belki de trafikten dolayi izin vermiyorlardir, veya alet edavat tasinacagi icin bilemiyecegim.. Ben cok karsiydim dogumdan once korkularimdan dolayi ama simdi yasadiktan sonra korkulacak biseyin olmadigini gordum.
Sezeryani en son care olarak yapiyorlar burda.. Keske Turkiye'de de oyle yapsalar. Hep sezeryanli dogum duyuyorum ya cok yazik. Bu arada okudugunuz icin tesekkur ederim

Coook tesekkur ederim!!
Eger agri esigin yuksekse muhakkak kolay yaparsin canim ama en onemlisi cesaret!! Soyle dusunmek lazim; insan varoldugundan beri kadinlar doguruyor, bizde becerebiliriz degilmi?

canım süpersin yaaaa.okurken hem güldüm hem ağladım.Allah birliğinizi ve beraberliğinizi bozmasın;bebeğinizle beraber sağlıklı,hayırlı ve uzunn bir ömür nasip etsin size.

canım süpersin yaaaa.okurken hem güldüm hem ağladım.Allah birliğinizi ve beraberliğinizi bozmasın;bebeğinizle beraber sağlıklı,hayırlı ve uzunn bir ömür nasip etsin size.

Aaa sagol canim yaa.. Boyle dediginiz zaman daha da anliyorum o anlarin kiymetini, sagolun varolun.. Dualarin icinde kocaman bir amin!!!

ay müthiş birşey ya allahım ne kadar güzel bir anı bu ya valla gözlerim doldu okurken sanki kendm dogurdum .yavrucuna allah iyi kaderler versin

ay müthiş birşey ya allahım ne kadar güzel bir anı bu ya valla gözlerim doldu okurken sanki kendm dogurdum .yavrucuna allah iyi kaderler versin

Canim coook tesekkur ederim Allah butun hamilelere daha guzel dogum nasip etsin!! Senin icinde tabii!! Kendini kotu seylere hazirlama bende yaparim de, gule gule dogur canim :)

Dualarina kocaman bir AMIN!

doğum öykünüze bayıldım ne güzel anlatmışsınız. umarım bizim doğumlarımız da sizinki gibi olur. Allah evladınıza uzun ömürler versin.

doğum öykünüze bayıldım ne güzel anlatmışsınız. umarım bizim doğumlarımız da sizinki gibi olur. Allah evladınıza uzun ömürler versin.

AMIN!

Sonuna kadar okudugun icin tesekkur ederim! Senin dogumun daha guzel olur insallah!
Zaten o melekleri kollarimiza aliyoruz ya... O dunyanin en guzel hatirasi.. ani oluyor..

Bu gunlerinin kiymetini bil canim, simdiden bebeginle sana uzun ve huzurlu omurler dilerim!

Türk Ebelerimiz Hollandalı Ebeler kadar iyi..Kaç tane gebe kadın ıkınmayı biliyorki!Zaten çoğu sanki tecavüze uğramış gibi kocaları tarafından!Bakın bayan kendisi kurslara gitmiş nefes teknikleri ve ıkınmayı panik yapmamayı öğrenmiş!!!İğneyi önce kendinize batırın..

hikaye çok güzel, ve şükürler olsun kötüsünü yaşamamışsınız,
ama ben herkesin aksine hiç beğenmedim sağlık sistemini,
gittiğinizde bakmamaları, şu olunca ara bu olunca ara deyip savmaları gerçekten yanlış. çocuğunuz geç kalınsa ölebilirdi de, veya siz kanama vs. geçirebilirdiniz.

ben de ingilterede yaşıyorum ve buradaki sağlık sisteminden hiç memnun değilim. ben yaşadığınız doğumun güzellliğini sizin tavırlarınızda ve sakinliğinizde buldum. ebenin kalitesinde değil.

çokk keyifle okudum hikayenizi allah herkese boyle koaly dogumlar nsaip etsin inşallahhhhhh

çokk keyifle okudum hikayenizi allah herkese boyle koaly dogumlar nsaip etsin inşallahhhhhh

Cok tesekkur ederim, Allah size de kolay dogumlar nasip etsin!!

Bende sevmiyorum burda ki saglik sistemini. Eskiden daha iyiydi gittikce batiyor.
Olmedigin surece bakmiyorlar gercekten. Tabii bazi uygulamalari bi cok ulkeden daha iyi, ama Avrupa ulkelerine bakarak Almanya daha iyi mesela.

ay hiç üşenmeden okudum sanki orda varmışım gibi kesinlikle oğluna bununla ilgili bi günlük yapmalısın

ay hiç üşenmeden okudum sanki orda varmışım gibi kesinlikle oğluna bununla ilgili bi günlük yapmalısın

Cok tesekkur ederim okudugun icin

Bu yaziyi saklicam mesela.. bazi kucuk notlar da dusuyorum.. bi yere yazmam lazim ama haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…