Evde dogum yaptim... benim hikayem..

Woww ne güzel yazmissin Bende hamileyim bende Hollandada oturuyorum ebe bana sordu evdemi istiyorsun hastanedemi ben hastane dedim..
daha yeniyim ama, fikrim degisebilir.. ama acayip guzel bir dogumun olmus masallah..

super bı dogum hıkayesı coook duygulandım okurken cesaretınden dolayı tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun

super bı dogum hıkayesı coook duygulandım okurken cesaretınden dolayı tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun

Amin canim cok tesekkur ederim!!

Woww ne güzel yazmissin Bende hamileyim bende Hollandada oturuyorum ebe bana sordu evdemi istiyorsun hastanedemi ben hastane dedim..
daha yeniyim ama, fikrim degisebilir.. ama acayip guzel bir dogumun olmus masallah..

Bana da sordular tabii bende asla evde dogurmak istemiyorum demistim
Ev dogumunda sansliydim ben ama herkes boyle sansli olmuyor bazilari o kadar ugrastiktan sonra guc bela hastaneye gidiyorlar..
Iyi ki bende olmadi o.. Ilk dogum icin bence hastane uygun, iyi giderse ikinciyi evde dusunebilirsin bence..

Nerede oturuyorsun bu arada?

Allah seni de bi avazda kurtarsin canim! Sende boyle guzel yazarsin insallah

Ayyy maşallah süper yaaa..
Ben gözlerimde yaşlarla okudum ..Ama gözümden yaş gelirken de gülüyordum..
eşinde en az senin kadar süpermiş..Harikasınız o kadar gelgitin arasında yemek yemeyide ihmal etmemişsiniz...
oğlunuzda en az annesi ve babası kadar eğlenceli olur umarım..
Güle güle büyütün evladınızı..

insaAllah bizlerinde dogumu seninki kadar kolay olur canim. cok duygulandim.

Sende harikasin, hikayemi yasiyor gibi okumussun, bende hem guldum hem agladim valla
Cok tesekkurler ve tabii ki AMIN!!

Muazzam bir hikaye gerçekten, keyif aldım. mutlulukla büyütün evladınızı inşallah

Size de cok tesekkur ederim!!

insaAllah bizlerinde dogumu seninki kadar kolay olur canim. cok duygulandim.

AMIN canim cok cabuk geciyor bu gunlerinin tadini cikar. Insallah yavrunu sag salim kucagina alirsin!

maşaallah tebrikler.allah size bağışlasın yavrunuzu inşaallah.benimde bi tecrübem oldu öyle ama 2.ci çocuğumdu benim.bende daha doğmaz uzun sancı çekiyorum ben diye bekledim bekledim.geceydi bide kimseyi kaldırmadım.tam arabaya binecez bana ıkınma geldi.ilk doğum hastanede olduğu için ıkınmayı falan beklemeden doğurtuyolar,kendi istedikleri zaman suyunu patlatıyolar.bende çok merak ediyodum evde doğumu zaten.kayınvalidem baktı bebek gelmiş dedi bende gördüm bebeğin saçını.o anda biraz korktum doğuramazsam diye ondan sonra biraz acele ettim acımasına rağmen ıkındım bebeğin başı çıkıncada hem ıkınıp hem çektim başından çıktı geldi .benim için unutulmayacak bi çok güzel tecrübe idi .tek kötü tarafı kontrolsüz ıkınma olduğu için yırtılmam çok olmuş onu dikerlerken öldüm öldüm dirildim.ha bu arada kayınvalidem benim altıma sermek için bişeyler aramaya gitmişti yani yanımda kimse yoktu.sonra bi ebe getirdiler eşimin düşmesine de o yardım etti.hemen hastaneye gittik.ilk doğumuma çok güzel tecrübe diyodum evde doğum ondan daha güzel.çünkü hastanede 2 saat sancı çektim ilk doğumda ve sancı çekerken bi taraftan nst bağlı bi taraftan serum bi tarafdan eldiveni takan bakıyo alttan _ki bu müthiş acı verdi sancılı anda_bide sırt üste yatırıyolar dönemiyosun hiç bi yere .yani elimden gelse bütün doğumlarımı evde yaparım ama türkiyede pek mümkün değil.hayırlısı olsun artık pek belli olmuyo bu işler .

türkiyede pek mümkün değil
maşallah sana tebrik ederim
ben de ağrıdan pek korkmayan biriyim.
dün sancılana sancılana bir ev dolusu misafire hizmet ettim
türkiyede olmam ve kızımı sezeryanla doğurtturulmam (sanki planlanmış gibi hissediyorum) bu duyguyu yaşamama engel
şimdi anlıyorum insanların neden gelişmiş ülkelerde yaşamak istediğini...

nefesimi tutarak okudum Yaradan Rabbim seni komik kocanı ve şanslı oğlunu korusun sağlıklı olun ömrünüzce...

valla siz gülerek gayet keyifli anlatmışsınız ve yaşamışınız doğumunuzu ama ben çok duygulandım valla hatta noluyosa ağladım bende 4 aylık hamileyim duygularım hormonlarım değişti ALLAHın mucizesi işte bizde inşallah rahat doğum yaparız ben normalden çok korkuyorum da...

Cok guzel bi dogum ani yasamissin canim, rabbim tum isteyenlere boyle senin gibi sakalarla guzel anilarla rahat dogum nasip etsin, bu arada bende hollandaliyim turkiyeye gelin geldim bakalim bizde bebis istiyoruz hayirlisi olsun

Çok güzel bir hikaye yaa ağzım açık okudum, bir yandan duygularım kabardı, bir yandan güldüm, ne güzeldir yeni bir cana hayat vermek, ben daha yaşamadım bu duyguyu umarım bir gün yaşarım.... Tekrar tebrikler... Allah analı babalı sağlıklı büyütsün...

Son düzenleme:

Bende seni tebrik ederim, panik olupta dogurmak hic kolay degil. Ikinci daha kolay oluyor diyorlar dikkat etmek lazim.
Benim bi arkadasim oyle ikinciyi tuvalette dogurmustu! Allah korusun sanci geldiginde tetikte olmak gerek.
Burda normal dogurmak icin cok kasiyorlar yani sezeryan olmasinda ne olursa olsun. Bazen iyi bazen kotu oluyor.
Avrupa'da en cok bebek olum sayisi Hollanda'ya aitti simdi bunu engellemek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Evde dogum yapmasaydim asla evde dogurmak istemezdim. Iyi ki de evde olmus, ikinci hastanede olursa onu da yasamis olurum insallah :)

Tesekkur ederim!! Dikkat et canim ya sancili sancili hizmet etme. Bende oyleyim biliyorum.
Canimin kiymetini hic bilmem. Sen yinede dikkatli ol! Burasi gelismis evet ama Turkiye'de gittikce gelisiyor.
Burasi aksina geriye gidiyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.

nefesimi tutarak okudum Yaradan Rabbim seni komik kocanı ve şanslı oğlunu korusun sağlıklı olun ömrünüzce...

Yuregine saglik canim. Aman neresi komik ya haha insan biraz daha dikkat eder o gidip bana kizarmis tavuk aliyor
Komik degil deli deli

Amin! Cok tesekkur ederim canim. Aynen bende bi yandan guldum bi yandan aglamakli oldum o anlari yasarken.
Allah sana da nasip eder insallah! Cok guzel coook.. Anlatilmaz aslinda.. Yasanir..

Oy kiyamam sana! Tam duygu degisimi zamanindasin. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Benden daha guzel bi dogum yaparsin insallah
Normalden hic korkma.. Adi ustunede NORMAL, digerlerinden kork aslinda

Cok guzel bi dogum ani yasamissin canim, rabbim tum isteyenlere boyle senin gibi sakalarla guzel anilarla rahat dogum nasip etsin, bu arada bende hollandaliyim turkiyeye gelin geldim bakalim bizde bebis istiyoruz hayirlisi olsun

Amin canim inssallah sende hamile kalip guzel bi dogum yaparsin buyutursun yavrunu.. Alisabildinmi buralara? Nerede yasiyorsun canim..

i
inşallah benim doğumumda senin ki gibi kolay olur Allah bütün anne adaylarına yardımcı olsun

i
inşallah benim doğumumda senin ki gibi kolay olur Allah bütün anne adaylarına yardımcı olsun

Amin canim seninde az kalmis insallah hersey yolunda gider de rahat dogurup buyutursun.. Buyutme fasli asil zor olan :)

merhaba ben de evliyim ama şu doğum korkusu yüzünden bebiş düşünemiyorum henüz:18:hikayenizi okurken çok duygulandım ve o anı yaşadım sanki.Allah bağışlasın oğlunuzu,ömür boyu mutluluklar

Rabbim analı babalı büyütsün .
Doğum hikayesi bu kadar güzel ve esprili olamaz. İkinciyi sabırsızlıkla beklicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…