Evde dogum yaptim... benim hikayem..

merhaba ben de evliyim ama şu doğum korkusu yüzünden bebiş düşünemiyorum henüz:18:hikayenizi okurken çok duygulandım ve o anı yaşadım sanki.Allah bağışlasın oğlunuzu,ömür boyu mutluluklar

Bende ezelden beri dogumdan korkardim hatta kucukken hamile bayanlari gorunce gerilirdim. Dogumda ölenler gelirdi aklima. Tabii boyle seyler kalmadi.
Hic korkma bence.. cocuklari seviyorsan istiyorsan mutlaka yap! Annelikten daha guzel birsey yokmus olunca anladim ben. Allah gonlune gore versin!

Rabbim analı babalı büyütsün .
Doğum hikayesi bu kadar güzel ve esprili olamaz. İkinciyi sabırsızlıkla beklicem...

Cok tesekkur ederim canim.. Aynen anlattigim gibi yasadim. Hele dur yaa 2.ci ye daha cok var ama soz olursa mutlaka paylasacam

Ben biraz geç gördüm yazınızı, şimdi bebeğiniz 1 yaşını aşmıştır. Ama keyifle okudum, maşallah. Allah sağlık sıhhat afiyetle büyütmenizi nasip etsin. Özendirici bir hikayeniz var.

Ben biraz geç gördüm yazınızı, şimdi bebeğiniz 1 yaşını aşmıştır. Ama keyifle okudum, maşallah. Allah sağlık sıhhat afiyetle büyütmenizi nasip etsin. Özendirici bir hikayeniz var.

Amin! Cok tesekkur ederim, evet oglum 15 aylik oldu.. Zaman su gibi akip gecmis ama dogumum hala dun gibi aklimda..! Burda paylasmamin sebebi de hamile bayanlarin ve anne adaylarinin rahat olmalarini istememden kaynaklandi. Ne kadar cok korkarsak o kadar zor olur. En guzeli akisina birakmak ve bilinclenmek. Allah size daha guzel dogumlar nasip etsin!!

Allah bagislasin :)

Allah razi olsun! Rabbim size de guzel bir dogum nasip eder insallah

Çok güldüm ya Çok tatlı bir hikaye.. Allah analı babalı büyütsün :)

hem güldüm hem ağladım. sizin için asla unutulmayacak bir anı... allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin!

Cok güzel anlatmissiniz, olayi yasadim resmen :)
Kendimi sizin yerinize koydum sürekli, acaba bu kadar sakin ve rahat olabilirmiydim diye.
Benden önce esim bayilirdi korkudan :)

doğumuna az kalmış biri olarak iyiki kadınlar kulübü var! demek istiyorum :))

doğumuna az kalmış biri olarak iyiki kadınlar kulübü var! demek istiyorum :))

Allah kucagina almayi nasip etsin canim.. Insallah agrisiz acisiz atlatirsin, eger biraz olsa rahatlatabildiysem hikayemle ne mutlu bana..

maşallahhh arkadaşım.. süper bir annesin..

harika bir doğum.. tam anlamıyla bir normal doğum :))))
Allah analı babalı buyutsun

maşallahhh arkadaşım.. süper bir annesin..

harika bir doğum.. tam anlamıyla bir normal doğum :))))
Allah analı babalı buyutsun

Amin cok tesekkur ederim canim! Insallah sen daha kolay dogurursun, Allah sag salim kavustursun bebegine canim

Tuvaletınızı yapıyor gıbı dogum yapmıssınız sasırdım

ya tek kelime ile süpersinn..şu anda böleyimm

çok duygulandım hüngür hüngür de ağladım.

keşke benzer şartlar Türkiye de de olsa biz hastanede bile doğum yapmaya korkuyoruz...

bu arada bebeğin doğar doğmaz annenin karnına konulması çok önemliymiş travma yaşamamasına sebep olurmuş. o da zaten kendi kendine dürtüleriye annesinin göğsünü bulurmuş

ne kadar enteresan...

ömrün hep böyle zorluksuz güzel geçsin...

Ya canım hiç sıkılmadan okudum. Maşallah çok cesaretliymişsin :) benimki evde olmasında o kadar kolay bi doğum olsun :) Allah ım nolur nolur bebeğimi bende normal doğumla getireyim bu dünyaya :) bu arada tavuk ve patatese bayağı güldüm :)

Ahahaha o patates ve tavuklarin hala sozu gecer zaten bende hala guluyorum
Bu arada AMIN! Insallah sen daha kolay yaparsin dogumunu

AMIN ne guzel dua etmissin oyle kardesim
Normal dogum gercekten mucizevi bisey, hele ki ilkinde bence.. Hem bebegin dogumdan yarim saat icinde sut emmesi gerekiyormus
Hala koyun koyuna yatariz oglumla

ya tek kelime ile süpersinn..şu anda böleyimm

Tuvaletınızı yapıyor gıbı dogum yapmıssınız sasırdım

Senin ilk dogumun mu olacak? Dogum yaparken ne demek istedigimi daha iyi anlarsin
Gercekten tuvalet olayina benziyor keske oyle kolay olsa ama malesef oyle degil ama konsantre olursan cok zor olmasina da gerek yok! Allah bebegine sag salim kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…