Valla bilemedim o zaman telefon tamircisiyle görüşün onlar bu şifre işlerinden de anlıyo eski kartınız oldugunu pinini vs unuttuğunuzu ama içindeki numaraların sizin için önemli olduğunu falan söyleyin yapabilecekleri bişey vardır benceCüzdan ilk akla gelen yer olur diye oraya koymaz. Al aç desem hatırlamıyorum der geçiştirir sonra öğrenebileceğim bir şey varsa elimden kayıp gider diye açık açık soramıyorum. Eski numaraları alalı çok oldu çünkü hatlarımızı kullanalı 3 yılı geçiyor. İlk başta kopyalamıştı zaten.
Kendim kullanıyorum ama eşimin adına olması gerekmez mi bankacılık hizmetinin?İnternet vankacılığın varsa herhangi bir bankanın ordan da e devlete giriş yapabilirsin
Sanırım başka çarem yok.Valla bilemedim o zaman telefon tamircisiyle görüşün onlar bu şifre işlerinden de anlıyo eski kartınız oldugunu pinini vs unuttuğunuzu ama içindeki numaraların sizin için önemli olduğunu falan söyleyin yapabilecekleri bişey vardır bence
Tamamdır o halde :)Kartın arkasında yazan seri numarası ile müşteri hizmetlerinden ogreniliyormus numara. Önce numarayi öğren sonra da puk kodu iste.
Bilmiyorum canim rica et dogruyu soyle... yada benim de sifreyi unuttum de.. belki yardimci olurlarYok zaten şaka yapmıştım. Tabi ki arayamam. Bayiye götürsem numara ne diyecekler. O zaman ne diyeceğim. Çok karışık
Ya da operatörü falan arayıp bilgi isteyin bilgi vermeyebilirler ama hani operatörle otomotik yapılan biseyse eşinizin bilgilerini bilirsiniz doğum tarihi anne kızlık soyadı falan bı de internette bi araştırın nasıl öğrenilir nasıl açılır diye bence biseyler bulabilirsinizSanırım başka çarem yok.
Sakla kartı eşinin sormasını bekle 15gun kadar baktin sormuyo sen sor hayirdir bu ne diyeMerhaba hanımlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Bebeğim hasta olduğu için ancak yazabiliyorum. Bugün temizlik yaparken kütüphane çekmecesinde Vodafone sim kart buldum. Ufak akıllı telefonlara takılanlardan. Eşim de ben de Turkcell kullanıyoruz. Yanında da iğne vardı. Eşimin kullandığı hattın yani Turkcell pin puk kodları yazan kartı da o çekmecedeydi. Geçmiş yıllara ait maaş bordroları da vardı. Daha önce de o çekmeceyi temizlemiştim ama böyle bir hat ve iğne olması şüphelendirdi. Daha öncesinde yoktu ya da çok ufak olduğu için mi göremedim. Ama yok yok yoktu kesin. Başka hat kullanıyormuş gibi geldi ama hala ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi hattı telefonuma taksam pin kodu ister kesin ama pin kodunu bilmiyorum. Ne yapabilirim? Aldatıldığımı düşünmeden edemedim hattı bulunca
Yarın hemen gitmeyi düşünüyorum. Bakalım neymiş...Sakla kartı eşinin sormasını bekle 15gun kadar baktin sormuyo sen sor hayirdir bu ne diye
Ne olduğunu bilmeden karar veremem sonuçta.Yine intihara kalkışır filan.
Sormayın, kapatın konuyu.
Boşanmayacaksanız neden peşine düşüyorsunuz ki?
direk yatakta basiyoardidikkat edin aldatmalar deyince kanıtlar telefona dayanıyor
geçmişte insanlar aldatıldığını nasıl anlıyordu acaba
E nabız uygulaması var ordan aşıları ,gittiğiniz doktorları takip edebiliyorsunuz. Ama uygulamayi acip eşinizin de kendi hesabindan onaylaması gerekiyor. Bunu bahane ederek e devleti actirin alin telefonu istediğinize bakın .Çocuk daha bebek yani okul çağını geçtim yeni yeni yürüyor :)