Evde bulduğum sim kart?

Alip bir telefoncuya goturun. Onlar acar zaten. Bana bu zamana kadar kimse tel. Numarasi sormadi. Unutkanim ben sifrelerimi hep unuturum. O yuzden su anki hattim pinsiz mesela. Cogu kez de bloke ettim actirdim yani. Hatta bir sifre daha Girin puk olsun. ve goturun telefoncuya. Hattim puk oldu ve ben puk kodunu kaybettim deyin. Acip verirler size geri. Hat sahibi siz misiniz derlerse de esim hattin sahibi ancak su an goreve gitti falan uydurun. Ki sanmam soracaklarini.
Ama ablacim eger diger konulardaki gibi yapacaksan bence hic kurcalama.

Papatyakb Papatyakb sim kartın arkasında bi seri no yazar. pin ve puk kodu o şekilde bulunabilir.

Müşteri hizmetlerini arayıp puk pin kodu istiyorsun hattın arkasındaki seri numarasını istiyor, onu kodladiktan sonra yeni pin ve puk verilir. telefoncuya gitmeye gerek yok:)

Acil durum numaralarindan birini arayıp telefonumu yeni aldım numarasi kaç kontör yok başkasını arayamiyorum mu deseniz? Yani bence bu da acil bir durum ama eğer yorumlar doğruysa siz aldatilsaniz da bosanamiyorsaniz keyfinizi kaçırmayın.

Bir insanın aldatılıyor olma ihtimali başka bir insanın canından daha mı acil durum? Yapmayın Alllah aşkına acil hatlar böyle şeyler için meşgul edilmez.

Alip bir telefoncuya goturun. Onlar acar zaten. Bana bu zamana kadar kimse tel. Numarasi sormadi. Unutkanim ben sifrelerimi hep unuturum. O yuzden su anki hattim pinsiz mesela. Cogu kez de bloke ettim actirdim yani. Hatta bir sifre daha Girin puk olsun. ve goturun telefoncuya. Hattim puk oldu ve ben puk kodunu kaybettim deyin. Acip verirler size geri. Hat sahibi siz misiniz derlerse de esim hattin sahibi ancak su an goreve gitti falan uydurun. Ki sanmam soracaklarini.
Ama ablacim eger diger konulardaki gibi yapacaksan bence hic kurcalama.
+1

Erinmedim şu satte bütün konuları okudum ablam sen o simi sakince aldığın yere koy esininse nolacak aldatiyorsa nolacak kendine stres daha önce okadar aldatmis esin hemen donmussun hatta diğer konuda aldatmamis bn öyle sanmisim yazmissin sen eşinden ayrilamaz sin bence kurcalama uzulme
Daha önce bir sürü aldatmış derken? Yalan söyledi iş yerinden kadınla buluştu ama kadınla buluştuğunu gizledi diye bile terk ettim baya olaylar oldu bunları da biliyorsunuzdur. Kadınla ilişkisi yoktu sadece iş için buluşma üzerine bile bunları yapan birine siz defalarca aldatılmışsınız diyemezsiniz. Ne yapacağıma da bırakın ben karar vereyim...

Bir insanın aldatılıyor olma ihtimali başka bir insanın canından daha mı acil durum? Yapmayın Alllah aşkına acil hatlar böyle şeyler için meşgul edilmez.
Bir şaka yaptım zaten sonuna gülücük koydum sizin kadar ben de acil durum hatlarını böyle şeyler için meşgul edilmeyeceğini biliyorum. Yorumlarda da şaka olduğunu belirttim.

Acil durum numaralarindan birini arayıp telefonumu yeni aldım numarasi kaç kontör yok başkasını arayamiyorum mu deseniz? Yani bence bu da acil bir durum ama eğer yorumlar doğruysa siz aldatilsaniz da bosanamiyorsaniz keyfinizi kaçırmayın.
Acil durum hatlarını böyle bir şey için meşgul edemem. Aldatılmadım daha önce. Bir kadınla buluşmasını sakladığı için terk ettim hatta. İş içinmiş vs ama saklaması bile yetti. Buradaki bazı kişiler aldatıldı defalarca diyor da neye dayanıyor anlamadım.

Bence bu hattı açtırınca karşınıza hiç iyi şeyler çıkmayacak. ilk konunuzu okudum aynı kadın bile olabilir diye düşündüm. Eğer boşanmaya cesaretiniz yoksa hiç karıştırmayın. Hattı kırın atın. Eşiniz de hattı bulamayınca anlar zaten bulduğunuzu.

Bence bu hattı açtırınca karşınıza hiç iyi şeyler çıkmayacak. ilk konunuzu okudum aynı kadın bile olabilir diye düşündüm. Eğer boşanmaya cesaretiniz yoksa hiç karıştırmayın. Hattı kırın atın. Eşiniz de hattı bulamayınca anlar zaten bulduğunuzu.
Yok bunu yapamam. Aldatıyorsa kendi bilir. Ne çıkacak hiç bilmiyorum ama aldatmaya kalkışıyorsa bu şekilde seçimini yapmıştır.

Eski konularınıza ben de göz gezdirdim. Eşiniz o sim kartı sizin bulabileceğiniz bir yere koymuş. Kesin bulun diye koymamış tabi ama bulmanızda da sakınca görmemiş. Yani demem o ki eşiniz ne yaparsa yapsın sizin onu terk etmeyeceğinizi biliyor. Bunca olayın üzerine, daha önce yapmadığınız ancak hala yapabileceğiniz tek bir şey var; boşanmak.

Bence sim kartı alın saklayın. Eşinizin hareketlerini de takip edin. Size sorarsa sizde ona sorun o kart ne için diye. Ve mümkünse şifresini kırdırtmaya çalışın. Şüphe ile yaşamak mı acı gerçekle yaşamak mı daha zor bilemedim. Eğer aldatılmışsanız ve sonucuna katlanamayacaksanız hiç kurcalamayın derim

Pin puk kodu olan kartta orada madem pin iptal edip pukla açın hattı.

Papatyakb Papatyakb Çok anlamam telefon bilgisayar filan ama mantık olarak , bu kodlar, şifreler telefon ile alakalı birşey değil mi ? Siz kendi telefonunuzdan ‘pin kodu isteme’ kısmını kaldırın. Yani kendi telefonunuz pin kodsuz açılsın...
sonra o hattı kendi telefonunuza takıp deneyin :ıslık: belki olur
Bol şans !

Eski konularınıza ben de göz gezdirdim. Eşiniz o sim kartı sizin bulabileceğiniz bir yere koymuş. Kesin bulun diye koymamış tabi ama bulmanızda da sakınca görmemiş. Yani demem o ki eşiniz ne yaparsa yapsın sizin onu terk etmeyeceğinizi biliyor. Bunca olayın üzerine, daha önce yapmadığınız ancak hala yapabileceğiniz tek bir şey var; boşanmak.
Aldatırsa ayrılacağımı bilir sizin sandığınız gibi korkusuz değil. Terk edeceğim durumlar aldatılmak tabi ki. Eşim öncesinde sadece buluştu diye ayrılıyordum ki ortada aldatma yoktu. Bir bebeğimiz var ve şans verdiğimi biliyor. En azından bilmiyorsa da böyle bir şeyi kaldırmayacağımı biliyor.

Merhaba hanımlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Bebeğim hasta olduğu için ancak yazabiliyorum. Bugün temizlik yaparken kütüphane çekmecesinde Vodafone sim kart buldum. Ufak akıllı telefonlara takılanlardan. Eşim de ben de Turkcell kullanıyoruz. Yanında da iğne vardı. Eşimin kullandığı hattın yani Turkcell pin puk kodları yazan kartı da o çekmecedeydi. Geçmiş yıllara ait maaş bordroları da vardı. Daha önce de o çekmeceyi temizlemiştim ama böyle bir hat ve iğne olması şüphelendirdi. Daha öncesinde yoktu ya da çok ufak olduğu için mi göremedim. Ama yok yok yoktu kesin. Başka hat kullanıyormuş gibi geldi ama hala ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi hattı telefonuma taksam pin kodu ister kesin ama pin kodunu bilmiyorum. Ne yapabilirim? Aldatıldığımı düşünmeden edemedim hattı bulunca :KK43:
Hat akıllı telefonlara göre kesilmiş diyosunuz bence pin istemez hem bi deneyin olmadı bi telefoncuya gidin pin kodunu unuttum diye onlar kırıyo şifreyi hallediyorlar

X