Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan :KK43:
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..

Wow.... bu kadar ince ayrintisiyla düsünülmüs ki okurken sizi tebrik ettim. Gercekten detaycisiniz fakat bence kendi kendinizi cok fazla yoruyorsunuz. Icinizi kemiren bir sey var dediniz? Önceki konulariniza göz ucuyla fazla detaya girmeden baktim ve genel olarak bir memnuniyetsizlik ve mutsuzluk halinde oldugunuzu gördüm. Yaniliyorsam lütfen uyarin. Su an esinizle ilgili icinizi kemiren sey ile ilgili anlattiklariniza bakarak hic elle tutulur bir sey olmadigini görüyorum. Icinizde genel bir huzursuzluk var ve bundan ötürü de esinize fazla yogunlasmis durumdasiniz sanki.
Okadar sey denediniz ve hala elle tutulur bir sey bulamadiysaniz bence pesini birakin ve kendinizi daha da fazla yipratmayin.

Diyelim ki başka hattı var ve kürdanla açıp sim kart değiştiriyor iyi de aldatan bir adam o kadar kısa süre mi aldattığı hattı takar çıkarır durmadan gün içinde. Telefonu konusunda bence boşa şüphe yapıyorsunuz. Aldatan bir adam siz yanında olmadığınız her an diğer hattı açık olur ve bunun için de ayrı bi telefonu olur. Eğer arabası varsa evde olduğu zaman arabanın anahtarını çaktırmadan alıp bi bahane ile evden çıkıp arabayı kurcalarsanız bulursunuz. Eski eşimden biliyorum da :) genelde başka telefonları oluyor eve geldiklerinde telefonu kapatıp arabada bir yerlere saklıyorlar

Esimin iki telefonu var
Bir gun olsun birini alip karistirmadim
Onun telini kullanmam gerektiginde izin alir isimi gorur birseyine bakmadan iade ederim.
Evlilikler boyle suphelerle yurumez bir yerden patlak verir
Kaldi ki sizin yaptiklarinizda yenilir yutulur seyler degil
Ayni muameleyi esim bana yapsa yuzune bakmam
Insanlar konusa konusa anlasir demisler

Ya bir şey söyleyeceğim. Şu teknolojiyi iyi bildiğimi düşünürdüm ama şöyle bir şey yaşadım; bir mail adresi aldım farklı ve alınmayan bir adres olsun diye bir şeyler salladım sonra facebook açayım dedim. Birinin facebook adresine girdim,şaka gibi ama nasıl olduysa benzer mail adresinden midir nedir hala çözebilmiş değilim. Bir adamın bayağıdır kullanmadığı adresine girmiş oldum mesajlar filan hepsi gerçekti.

Demem o ki böyle absürd şeyler bile yaşanıyorken bir mail geldi diye ortalığı ayağa kaldırmayın.

Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan :KK43:
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
Çok takmışsınız kafaya, bence hiçbirşey yok rahat olun. böyle yapmaya devam ederseniz olan size olacak bence. güvensizlik problemleri ve ruhsal olarak kendinizi yıpratabilirsiniz. hiç gerek yok. boşuna huzursuzluk yaratılmasın bence.

Evet çok uzun zamandır kendime çok zarar verdim..
Yoklamak İçin mesaj vs atmayacağım , kendime nasıl hakim olurum bilmiyorum.. yapacağım.. kendi vicdanına kalmış bir şey, inşallah yoktur,ama öyle bir şeyi varsa Allah çıkarır inşallah diyorum..
Yapma. Ayrıca kötü düşüne düşüne çekeceksin. Adam gayet masum duruyor, bu söylediklerinin hiç biri aldattığına dair bi bulgu değil. Diyelim ki aldatıyor. Dünyanın da sonu değil ki. Bu şekilde huzurlu geçirmen gereken zamanları boş yere sıkıntıyla geçiriyosun.

Şöyle düşün sen şu an bunları düşünsen de düşünmesen de olacak olan olur ya da hiçbir şey olmaz. Bir yerde de gelir önüne. İnsan bi konuyu düşündükçe takacak bir şeyler her zaman buluyo. Senin düşünmen hiçbir şeyi değiştirmez olacak olanı da engellemez. O yüzden sal gitsin korktuğun belki hiç gerçekleşmeyecek gerçekleşirse de o zaman düşünürsün..

bence hiçbir yoruma bakma acilen yardım al. şüphe evliliğini dahi bitirir. biraz eşini kurcalamaktan uzaklaş canım

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş..

Diğer yazdıklarınız hakkında birşey diyemem ama yukarıdaki durum benim de başıma geldi...Hat açık , hiç bir şebeke sorunu da yokken mesaj ben attıktan çok sonra gitti karşı tarafa...
Ben de carlamıştım da ekran fotosu attı adam , mesaj saati farklı görünüyor...

Aldatiyorsa er ya da geç çıkar ortaya neden bu kadar kabus oldu ki Size aldatilmak?
Kendinizé başka uğraşlar bulmanizi dikkatinizi farklı şeyler üzerine yogunlastirmanizi ve kafanızı bir türlü bu suphelerden alamiyorsaniz eşinizi karşınıza alıp ben böyle korkularım var sebebi şu hareketlerin bi başkası olacaksa cirkinlesmeden bitirebileceginizi bi başkası yoksa olmadığına inandırmasinı ilgiyse ilgi guvense güven beklentilerinizi anlatmanizi tavsiye ederim.
Saygılar :)

Okurken bile bana daral geldi. Esini dusunemiyorum. Senle yasamak zor olsa gerek. Kendine de ona da hayati zehir etme. Ozguvensiz kadinlar bunu yapar anca.

Adamı boşayın da sizden kurtulsun ya. Bütün dünyanız kocanız olmuş yazık.

Ya bir şey söyleyeceğim. Şu teknolojiyi iyi bildiğimi düşünürdüm ama şöyle bir şey yaşadım; bir mail adresi aldım farklı ve alınmayan bir adres olsun diye bir şeyler salladım sonra facebook açayım dedim. Birinin facebook adresine girdim,şaka gibi ama nasıl olduysa benzer mail adresinden midir nedir hala çözebilmiş değilim. Bir adamın bayağıdır kullanmadığı adresine girmiş oldum mesajlar filan hepsi gerçekti.

Demem o ki böyle absürd şeyler bile yaşanıyorken bir mail geldi diye ortalığı ayağa kaldırmayın.

Mail geldi demedim ki,g mailde etkinlik kısmı var biliyorsunuzdur. Oraya girip baktım ve Facebook un aratıldığını gördüm olay bu..

Aldatiyorsa er ya da geç çıkar ortaya neden bu kadar kabus oldu ki Size aldatilmak?
Kendinizé başka uğraşlar bulmanizi dikkatinizi farklı şeyler üzerine yogunlastirmanizi ve kafanızı bir türlü bu suphelerden alamiyorsaniz eşinizi karşınıza alıp ben böyle korkularım var sebebi şu hareketlerin bi başkası olacaksa cirkinlesmeden bitirebileceginizi bi başkası yoksa olmadığına inandırmasinı ilgiyse ilgi guvense güven beklentilerinizi anlatmanizi tavsiye ederim.
Saygılar :)

Konuşmayacağım ya, onun karşısında böyle güçsüz bir duruma düşmek istemiyorum. Ama şunu iyi biliyor en ufak böyle bir hatasında bitireceğimi..
Onun dışında artık bu kontrol davranışımdan vazgeçip kendi hayatıma bakacağım.. ama eşime bu konuyu açmam.. kendimi düşürmek istemem karşısında

Konuşmayacağım ya, onun karşısında böyle güçsüz bir duruma düşmek istemiyorum. Ama şunu iyi biliyor en ufak böyle bir hatasında bitireceğimi..
Onun dışında artık bu kontrol davranışımdan vazgeçip kendi hayatıma bakacağım.. ama eşime bu konuyu açmam.. kendimi düşürmek istemem karşısında
Bence kendinizi düşürmek olarak algılayıp sacmaliyorsunuz tüm mesele kargaşa bundan kaynaklanıyor iki Medeni İnsan evlenmisse birbirlerine maddi manevi ihtiyaclarini karsilayip uyumlu yaşama sözü vermiş demektir iki taraf insan gibi konuşup beklentilerini karşı tarafin hangi davranışının neye sebep olduğunu açıklayarak konuşulmalı..

X