Evde bulduğum sim kart?

Yok zaten şaka yapmıştım. Tabi ki arayamam. Bayiye götürsem numara ne diyecekler. O zaman ne diyeceğim. Çok karışık

Annesiyle görüşmüyorum da laf arasında söylemişlerse de unuttum :)) E-devlet şifresi hiç lazım olmadı ki eşimin. Zaten şifresini verse değiştirirdi kesin sonradan :/
Eşinizin dayısı yokmu sonuçta dayısının soy adı annesininde kızlık soy adı olmuş oluyor kardeş olduklarından

Hattın numarası şu anda kullandığı numarada olabilir.Belki numarasını taşınmasını istemiştir.Buda bir ihtimal olarak aklıma geldi.

Sizi diger konularinizdan da hatirliyorum. Ben olsam sizin yerinizde şüphelenirdim. Daha once de yoktu diyorsunuz. Ben farkli şeyler hissettim acikcasi. Bence siz hatti geri cekmeceye alt kısımlara koyun eger esiniz kullanıyorsa devamli zaten alir illaki. Tam olarak hatti cekmecenin neresine koyduğunuzdan da emin olun.

Eğer o hattı kullanıyorsa çekmecede bulamayıp bir arayışa girecek tedirgin olacaktır.

Az önce araştırırken hat sinyal alıyorsa telefonun arama bölümüne *101# yapınca telefon numaran ekrana çıkıyor. Denedim oldu kendi hattımdan ama o hattı açamıyorum sorun o

Kendi numarasını taşırsa nasıl oluyor ki? Yani anlamadım tam?
Yani numara olarak yine aynı numarayı kullanıp sadece operatörü değiştirmiş olabilir.Aldatan adam işi değil tabiki bu durum.Eģer bir iş çeviriyorsa mutlaka başka numarası vardır.Ama,öyleyse de neden evde bulundursun ki diğer hattını.Salak mı bu adam.

Arabasını sattı acaba o zaman mı getirdi koydu? Ama çok önceden o çekmecede olmadığına eminim.

Kartın arkasında yazan seri numarası ile müşteri hizmetlerinden ogreniliyormus numara. Önce numarayi öğren sonra da puk kodu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…