Yok zaten şaka yapmıştım. Tabi ki arayamam. Bayiye götürsem numara ne diyecekler. O zaman ne diyeceğim. Çok karışıkDogru o da var dimi... ben aradigimda kendu numarami soylemistim puk kodunu verdi hemen... numarayi bilmen lazim... bayiye gotur dicwm ama nasil olur acarlar mi bilemem... 112 yi bu sebepten rahatsiz etmeyin cok yanlis... sizin 2 dakika onlarin zamanindan calmaniz bile baskalarinin aciliyet hakkina giriyorsunuz... olmaz oyle
Bir bahaneyle isteyin iste çocuğun okulundan bilmem ne evrak istiyorlar. E devlet şifresinden ne çıkar ki. Anlamaz benceDeneyeceğim ama şifresi yok.
Eşinizin dayısı yokmu sonuçta dayısının soy adı annesininde kızlık soy adı olmuş oluyor kardeş olduklarındanAnnesiyle görüşmüyorum da laf arasında söylemişlerse de unuttum :)) E-devlet şifresi hiç lazım olmadı ki eşimin. Zaten şifresini verse değiştirirdi kesin sonradan :/
Çocuk daha bebek yani okul çağını geçtim yeni yeni yürüyor :)Bir bahaneyle isteyin iste çocuğun okulundan bilmem ne evrak istiyorlar. E devlet şifresinden ne çıkar ki. Anlamaz bence
Kod sorun değil onun uyuduğu bir anda telefonuna gelen kodu kullanabilirim.İnternet bankacılığı ile e devlete giriş yapılabilir. Ya da TC kimlik kartı bilgileriyle. Fakat cep telefonuna gelecek koda ihtiyacınız olacak.
Kendi numarasını taşırsa nasıl oluyor ki? Yani anlamadım tam?Hattın numarası şu anda kullandığı numarada olabilir.Belki numarasını taşınmasını istemiştir.Buda bir ihtimal olarak aklıma geldi.
Eşimin annesinin üvey kardeşleri var biraz karışık :/ Ama öğrenebilirim sanırım.Eşinizin dayısı yokmu sonuçta dayısının soy adı annesininde kızlık soy adı olmuş oluyor kardeş olduklarından
Yani numara olarak yine aynı numarayı kullanıp sadece operatörü değiştirmiş olabilir.Aldatan adam işi değil tabiki bu durum.Eģer bir iş çeviriyorsa mutlaka başka numarası vardır.Ama,öyleyse de neden evde bulundursun ki diğer hattını.Salak mı bu adam.Kendi numarasını taşırsa nasıl oluyor ki? Yani anlamadım tam?
Ana bayi degilde böyle tel tamircileri pin ve puk numarasini kırıyor.Az önce araştırırken hat sinyal alıyorsa telefonun arama bölümüne *101# yapınca telefon numaran ekrana çıkıyor. Denedim oldu kendi hattımdan ama o hattı açamıyorum sorun o
Peki ne diyeceğim numaranız ne derse?Hattı takip telefoncuya götür o acar
Arabasını sattı acaba o zaman mı getirdi koydu? Ama çok önceden o çekmecede olmadığına eminim.Yani numara olarak yine aynı numarayı kullanıp sadece operatörü değiştirmiş olabilir.Aldatan adam işi değil tabiki bu durum.Eģer bir iş çeviriyorsa mutlaka başka numarası vardır.Ama,öyleyse de neden evde bulundursun ki diğer hattını.Salak mı bu adam.
Yarın götüreyim bir. Hattı takıp yeni aldım hattı ama numaramı hatırlamıyorum derim olmazsa.Ana bayi degilde böyle tel tamircileri pin ve puk numarasini kırıyor.