Evde bulduğum sim kart?

Evet bilmiyorum :/ Anne kızlık soyadını sorarlarsa onu da bilmiyorum.

Pin kodunu tamamen yanlış girdikten sonra senden PUK kodu ister puk kodunuda eşinin tc kimlik numarası ve sim kart numarasını biliyorsan öğrenebilirsin
Sim kart numarası nasıl öğrenilir ki? Sim kar numarası dediğiniz telefon numarası mı?

Hat kendi üzerine midir? Başka bir arkadaşı üzerine çıkarsa? Telefon numarasını da bilmiyorum ki? Yani bulduğum hattın numarası ne üzerinde yazmıyor ki :/
Çıkarsa en fazla soruya yanlış cevap verdiniz derler teli kapatırlar bir şey olmaz ama numarayı bilmemek ayrı bir sorun tabii.

İcin icini kemirmesin belki geçmişteki hattidir yada sirket hatti falandir ama geçmişte bir olay olduysa bisey diyemicem Allah kimseyi yolundan sasirtmasin acik acik.konus ya inkar etse bile varsa bisey anlarsin zaten hareketlerinden

Aklıma bir şey geldi kızlar. Hani müşteri temsilcisini arıyoruz onlar da bize aradığımız numarayı söylüyor ya, filanca filanca numarası size mi ait bu hat için mi işlem yapılacak gibisinden. Hattı açamadan arayabilir miyim ki? Böylece numarayı da öğrenmiş olurum. Yani Turkcell’de öyleydi ama Vodafone kullanan yok mu?

Şu acil sos diye bir şey var ya, acaba rehberdekilere mi yolluyor? Kapalıyken yollar mı acaba?
Şimdi bir araştırdım da sosda daha önce acil durum numarası olarak belirttiysen o kişiye mesaj yolluyor ve konumunuzu gönderiyormuş.Eğer acil durum bölümüne kimse eklenmediyse polis ambulans otomatik aranıyormuş.
Yani oraya hiç basma

İcin icini kemirmesin belki geçmişteki hattidir yada sirket hatti falandir ama geçmişte bir olay olduysa bisey diyemicem Allah kimseyi yolundan sasirtmasin acik acik.konus ya inkar etse bile varsa bisey anlarsin zaten hareketlerinden
Açık açık bildiğim konuda ısrarla yalan söylemişti ve bilmesem inanırdım o yüzden inanmıyorum. Yalan söyleyip kandırabilir beni :/

Ama işte o aradığın numarayı söylüyor sen o numaradan aramayacaksın ki?

Sağol canım Numarayı öğrensem belki kimlik bilgilerinden puk koduna ulaşır açarım hattı. Yanında iğne de olması çok şüpheli. Çünkü eski bir hat olsa eline geçse iğnenin hattın yanında ne işi var? Değil mi?

Açık açık bildiğim konuda ısrarla yalan söylemişti ve bilmesem inanırdım o yüzden inanmıyorum. Yalan söyleyip kandırabilir beni :/
O zaman o hatta hemen yogunlas kuzum bak.ne dicem bayiler oluyor ya oraya gidip sorsan yada esine kayitli olan telefonlari 118 bilmem.ne sorsan cikmaz mi ki

İğneyi belki kendi telefonunu açmakta kullanıyordur ,hattı da telefonla ilgili eşyalar orada olduğu için aynı yere bırakmıştır?
Bence direk kendini kurma,belki tesadüftür.
118 li hatlardan öğrenmeyi denedin mi eşinin adını verip adıma kayıtlı numara var mı diye?

Benim aklıma ilk gelen eski numaralar vardır içinde onun için saklamıştır diye aklima geldi ama siz esisiniz yani sadece bi sim buldunuz diye bunu dusunmezsiniz başka davranışları varsa bunu destekleyen alın simi telefona takıp açmasını isteyin ama eğer başka şüpheli bişey yoksa ve sadece sim sizi şüpheye dusurduyse eğer açıp konusursaniz güven sarsılır yani öğrenmenin bi yolu vardır ama zaten aldatsa simi çekmecede saklaması diye düşünüyorum cüzdanına koyar.gizleyebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…