Evde bulduğum sim kart?

Tamam işte girin pini yanlış olsun puk numarasını yazIn.

Dediniz ya o kartta çekmecede diye. Puk yazıyor orada.

Degismemistir onu.

Tamam buldum çağrı merkezi sim kartın üzerindeki numaradan telefon numarasını görebiliyormuş.
Çağrı merkezini arayıp kullanmadıgım için numarayı unuttum ya da uzun zaman once kullanmıştım şimdi numarayı alıp hat sahibine iade edicem gibi bir şey soyleyip çağrı merkezinden almaya çalışabilirsin.

Kurmayım diyorum ama daha önce orayı temizlemiştim yoktu böyle bir şey :/ Biz hatlarımızı değiştireli 3 yılı geçti nasıl kurmayım bilmiyorum. Yok denemedim. Erkek sesi olması gerekmez mi?

Cüzdan ilk akla gelen yer olur diye oraya koymaz. Al aç desem hatırlamıyorum der geçiştirir sonra öğrenebileceğim bir şey varsa elimden kayıp gider diye açık açık soramıyorum. Eski numaraları alalı çok oldu çünkü hatlarımızı kullanalı 3 yılı geçiyor. İlk başta kopyalamıştı zaten.

E devlet şifresini bilmeniz lazım tabi başka türlü birsey aklıma gelmiyor hiç birşey bilmiyorsunuz eşiniz hakkında annesinin kızlık soyadını nasıl bilmiyorsunuz
Annesiyle görüşmüyorum da laf arasında söylemişlerse de unuttum :)) E-devlet şifresi hiç lazım olmadı ki eşimin. Zaten şifresini verse değiştirirdi kesin sonradan :/

Taktım istedi. İki kez girdim yanlış çıktı. Son hakkım kaldı ama tahminim kalmadı.
Son secenek hatti bloke et.. ara vodafonu hat esimin ustune ama ven kullaniyordum sifremi unutup yanlis girdim bloke oldu... puk kodunu verirmisinz de... benim basima geldi aradim turkceli verdiler puk kodunu... sana verirler mi bilmem

Son secenek hatti bloke et.. ara vodafonu hat esimin ustune ama ven kullaniyordum sifremi unutup yanlis girdim bloke oldu... puk kodunu verirmisinz de... benim basima geldi aradim turkceli verdiler puk kodunu... sana verirler mi bilmem
Hattın numarasını bilsem :/ Ondan elim kolum bağlı. Telefon numarasını bilmiyorum ki... Tek çare 112 yi aramak aklıma geliyor. Onlara da ne diyebilirim ki? Konu benim açımdan acil ama Güler geçerler... :)

Hattın numarasını bilsem :/ Ondan elim kolum bağlı. Telefon numarasını bilmiyorum ki... Tek çare 112 yi aramak aklıma geliyor. Onlara da ne diyebilirim ki? Konu benim açımdan acil ama Güler geçerler... :)
Dogru o da var dimi... ben aradigimda kendu numarami soylemistim puk kodunu verdi hemen... numarayi bilmen lazim... bayiye gotur dicwm ama nasil olur acarlar mi bilemem... 112 yi bu sebepten rahatsiz etmeyin cok yanlis... sizin 2 dakika onlarin zamanindan calmaniz bile baskalarinin aciliyet hakkina giriyorsunuz... olmaz oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…