Direk sorsam eğer öyle bir şey varsa gözümün içine baka baka yalan söyler. O yüzden soramam.Başınızdan daha önce güven problemi ile ilgili birşey geçtiyse haklısınız öyle düşünmekte. Ama öyle bir problem yoksa direk eşime sorardım bu ne diye.
Başınızdan daha önce güven problemi ile ilgili birşey geçtiyse haklısınız öyle düşünmekte. Ama öyle bir problem yoksa direk eşime sorardım bu ne diye.
Aslında kütüphanenin çekmecesini kullanmıyoruz. Minik bir çekmece o yüzden sakladı mı diye düşünmeden edemiyorum. İş hattı yok aynı iş yerindeyiz.Bence de başka gizli hattı olsa gözünün önüne koymaz. İş hattı olabilir mi?
Taktım istedi. İki kez girdim yanlış çıktı. Son hakkım kaldı ama tahminim kalmadı.Taksam şifre isteyecek diyorsunuz ,bi takın deneyin bakalım belki istemeyecek?
Vodafone hattından 542 yardım merkezinden öğrenebiliyormuşsun.Erkek bir arkadaşından rica et yanında arat.kimlik bilgileri nasılsa sende vardır.ordan şifreyi alıp açabilirsin.Taktım istedi. İki kez girdim yanlış çıktı. Son hakkım kaldı ama tahminim kalmadı.
Telefon numarasini bilmiyor ki.Vodafone hattından 542 yardım merkezinden öğrenebiliyormuşsun.Erkek bir arkadaşından rica et yanında arat.kimlik bilgileri nasılsa sende vardır.ordan şifreyi alıp açabilirsin.
Hahah haklısın valla onu düşünemedimTelefon numarasini bilmiyor ki.
Hat kendi üzerine midir? Başka bir arkadaşı üzerine çıkarsa? Telefon numarasını da bilmiyorum ki? Yani bulduğum hattın numarası ne üzerinde yazmıyor ki :/Vodafone hattından 542 yardım merkezinden öğrenebiliyormuşsun.Erkek bir arkadaşından rica et yanında arat.kimlik bilgileri nasılsa sende vardır.ordan şifreyi alıp açabilirsin.