Sağolun bilmukabele :)Yok hafızası giden benmişim buldum o mesajınızı 3 yıl önce taşıdık hatları demişsiniz zaten.tekrar geçmiş olsun,sevgiler
Çok sağolun :)Hadi geçmiş olsun...
Oh be rahatladımKızlar bayiye gittim oradaki kız yasal olmasa da eşim görevde dediğim için bebek var falan diye mağdur olmamam için baya uğraştı. Eskiden hatlarımızı Vodafone’dan Turkcell’e taşımıştık. Bu sim kart oymuş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler telefon numarası değil müşteri numarası onlar yanlışlık yapmış dedi. Aynı ekran açılıyor dedi. Üzerimden yük kalktı resmen! Allah’a şükürler olsun huzura kavuştum resmen! Huzursuzluk ne kötü bir şeymiş...
Tabikide siz karar vereceksiniz biliyorum okudum ama orda konusmalarida soylemissiniz flört gibi bişey olmuş konusmalari siz bunu sonradan arkadaş gibi demissiniz ben sadce üzüldüm yasadiklariniza fikrimi söyledim umarım mutlu olursunuz kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmuyoruz sadece üzülmeyin diye bakma bence dedimDaha önce bir sürü aldatmış derken? Yalan söyledi iş yerinden kadınla buluştu ama kadınla buluştuğunu gizledi diye bile terk ettim baya olaylar oldu bunları da biliyorsunuzdur. Kadınla ilişkisi yoktu sadece iş için buluşma üzerine bile bunları yapan birine siz defalarca aldatılmışsınız diyemezsiniz. Ne yapacağıma da bırakın ben karar vereyim...
Ay çok şükür valla takipteydim sevindim :)Kızlar bayiye gittim oradaki kız yasal olmasa da eşim görevde dediğim için bebek var falan diye mağdur olmamam için baya uğraştı. Eskiden hatlarımızı Vodafone’dan Turkcell’e taşımıştık. Bu sim kart oymuş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler telefon numarası değil müşteri numarası onlar yanlışlık yapmış dedi. Aynı ekran açılıyor dedi. Üzerimden yük kalktı resmen! Allah’a şükürler olsun huzura kavuştum resmen! Huzursuzluk ne kötü bir şeymiş...
Flört gibi gelmesi aşırı samimiyettendi ve bu da elbette rahatsız etti. Bunun üzerine terk edip ayrılmaya kalkıştığımı da biliyorsunuzdur. Ama aldatmadı aldattı diyemem. Elbette kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olduğunuzu düşünmedim ben de. Ama şüphe üzerine ortada aldatma yokken üstelik bir de bebek varken kim ayrılır ki?... Sonuncu olayda ise içimi kemireceğine ortaya çıkarmak iyi oldu. En azından artık huzur buldum. Aksi halde o sim kart ne diye düşünüp dururdum. Eşime de normal davranamazdım.Tabikide siz karar vereceksiniz biliyorum okudum ama orda konusmalarida soylemissiniz flört gibi bişey olmuş konusmalari siz bunu sonradan arkadaş gibi demissiniz ben sadce üzüldüm yasadiklariniza fikrimi söyledim umarım mutlu olursunuz kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmuyoruz sadece üzülmeyin diye bakma bence dedim
Çok sağolun valla ben de çok sevindim :)Ay çok şükür valla takipteydim sevindim :)
Sağolun :) Sarılmaz mıyım hiç, oooyy biricik eşim demek istedim o sevinçle :)) Allah yaşatmasın kimseye gerçekten...Vallahi hiç bir detayı atlamadan takipteydim sizin adınıza çok sevindim eşinize bir sarılın hani içinizden özür anlamında
Evet zor bebekle ayrılmak da dusunceside umarım kimsenin başına öyle bişey gelmez içiniz rahatladiysa sevindim sizin adiniza allahım mutlulugunuzu bozmasin insFlört gibi gelmesi aşırı samimiyettendi ve bu da elbette rahatsız etti. Bunun üzerine terk edip ayrılmaya kalkıştığımı da biliyorsunuzdur. Ama aldatmadı aldattı diyemem. Elbette kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olduğunuzu düşünmedim ben de. Ama şüphe üzerine ortada aldatma yokken üstelik bir de bebek varken kim ayrılır ki?... Sonuncu olayda ise içimi kemireceğine ortaya çıkarmak iyi oldu. En azından artık huzur buldum. Aksi halde o sim kart ne diye düşünüp dururdum. Eşime de normal davranamazdım.
İnşallah hepimizin. İçim rahatlamaz mı :) Kafamda kuracağıma neyin ne olduğunu bilmek çok huzur verici bir şey. Sağolun siz de...Evet zor bebekle ayrılmak da dusunceside umarım kimsenin başına öyle bişey gelmez içiniz rahatladiysa sevindim sizin adiniza allahım mutlulugunuzu bozmasin ins
Ay Allah'ım yaaKızlar bayiye gittim oradaki kız yasal olmasa da eşim görevde dediğim için bebek var falan diye mağdur olmamam için baya uğraştı. Eskiden hatlarımızı Vodafone’dan Turkcell’e taşımıştık. Bu sim kart oymuş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler telefon numarası değil müşteri numarası onlar yanlışlık yapmış dedi. Aynı ekran açılıyor dedi. Üzerimden yük kalktı resmen! Allah’a şükürler olsun huzura kavuştum resmen! Huzursuzluk ne kötü bir şeymiş...