Evde bulduğum sim kart?

Oh be rahatladım

Tabikide siz karar vereceksiniz biliyorum okudum ama orda konusmalarida soylemissiniz flört gibi bişey olmuş konusmalari siz bunu sonradan arkadaş gibi demissiniz ben sadce üzüldüm yasadiklariniza fikrimi söyledim umarım mutlu olursunuz kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmuyoruz sadece üzülmeyin diye bakma bence dedim

Ay çok şükür valla takipteydim sevindim :)

Flört gibi gelmesi aşırı samimiyettendi ve bu da elbette rahatsız etti. Bunun üzerine terk edip ayrılmaya kalkıştığımı da biliyorsunuzdur. Ama aldatmadı aldattı diyemem. Elbette kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olduğunuzu düşünmedim ben de. Ama şüphe üzerine ortada aldatma yokken üstelik bir de bebek varken kim ayrılır ki?... Sonuncu olayda ise içimi kemireceğine ortaya çıkarmak iyi oldu. En azından artık huzur buldum. Aksi halde o sim kart ne diye düşünüp dururdum. Eşime de normal davranamazdım.

Evet zor bebekle ayrılmak da dusunceside umarım kimsenin başına öyle bişey gelmez içiniz rahatladiysa sevindim sizin adiniza allahım mutlulugunuzu bozmasin ins

Ay Allah'ım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…