Evde bulduğum sim kart?

Cüzdan ilk akla gelen yer olur diye oraya koymaz. Al aç desem hatırlamıyorum der geçiştirir sonra öğrenebileceğim bir şey varsa elimden kayıp gider diye açık açık soramıyorum. Eski numaraları alalı çok oldu çünkü hatlarımızı kullanalı 3 yılı geçiyor. İlk başta kopyalamıştı zaten.
Valla bilemedim o zaman telefon tamircisiyle görüşün onlar bu şifre işlerinden de anlıyo eski kartınız oldugunu pinini vs unuttuğunuzu ama içindeki numaraların sizin için önemli olduğunu falan söyleyin yapabilecekleri bişey vardır bence

Valla bilemedim o zaman telefon tamircisiyle görüşün onlar bu şifre işlerinden de anlıyo eski kartınız oldugunu pinini vs unuttuğunuzu ama içindeki numaraların sizin için önemli olduğunu falan söyleyin yapabilecekleri bişey vardır bence
Sanırım başka çarem yok.

Sanırım başka çarem yok.
Ya da operatörü falan arayıp bilgi isteyin bilgi vermeyebilirler ama hani operatörle otomotik yapılan biseyse eşinizin bilgilerini bilirsiniz doğum tarihi anne kızlık soyadı falan bı de internette bi araştırın nasıl öğrenilir nasıl açılır diye bence biseyler bulabilirsiniz

Merhaba hanımlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Bebeğim hasta olduğu için ancak yazabiliyorum. Bugün temizlik yaparken kütüphane çekmecesinde Vodafone sim kart buldum. Ufak akıllı telefonlara takılanlardan. Eşim de ben de Turkcell kullanıyoruz. Yanında da iğne vardı. Eşimin kullandığı hattın yani Turkcell pin puk kodları yazan kartı da o çekmecedeydi. Geçmiş yıllara ait maaş bordroları da vardı. Daha önce de o çekmeceyi temizlemiştim ama böyle bir hat ve iğne olması şüphelendirdi. Daha öncesinde yoktu ya da çok ufak olduğu için mi göremedim. Ama yok yok yoktu kesin. Başka hat kullanıyormuş gibi geldi ama hala ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi hattı telefonuma taksam pin kodu ister kesin ama pin kodunu bilmiyorum. Ne yapabilirim? Aldatıldığımı düşünmeden edemedim hattı bulunca :KK43:
Sakla kartı eşinin sormasını bekle 15gun kadar baktin sormuyo sen sor hayirdir bu ne diye

Esinin ustune numaralar internetten e debletmiydi biyerden bakiliyordu .Ben kendime esime bakmistim .Birileri ustümuze tel almıs mi diye .Belki numara görünür .

Eşinizin e devletinden bakın telefon numarasını öğrenebilirsiniz tabi kendi adınaysa hatti yerine koyun sürekli takipte kalın bakalım yerinde duruyormu

Bak ablacım ben de az çok baktım konularına. Kendini boşanmayacaksan yıpratma. Adam belli karakteri de belli. Sen de onun için ceptesin. En çok yavrunuza üzüldüm. Kavga dövüş saygısızlık arasında büyüyor. Hiç Kurcalamayın gerek yok

Yorumları ve cevapları okuyamadım eğer eşiniz kendi üzerine almışsa e devletten üzerine olan başka hat var mı diye kontrol edebilirsiniz

Acil durum numaralarindan birini arayıp telefonumu yeni aldım numarasi kaç kontör yok başkasını arayamiyorum mu deseniz? Yani bence bu da acil bir durum ama eğer yorumlar doğruysa siz aldatilsaniz da bosanamiyorsaniz keyfinizi kaçırmayın.

X