• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Ya konu buraya yeni evlenecek arkadaşın erkekler böyle şeylere dikkat etmez değil mi diye sormasından geldi. Dikkat edenleri var demek için yazdım. Ben de buraya geleceğini tahmin edemedim 😂

Takdir edilecek bişey yok bence. Ben aşırı titiz, temiz bir insan değilim valla. Hatta bir konuda bildiğiniz pis olduğuma karar vermiştim. Temizlik yapmam, haftada bir kadın gelir. Şu korona dönemi hariç marketten gelen her şey olduğu gibi yerleşir, ne bileyim eve ayakkabıyla girerim, paraya dokunup üstüne elimle yemek yiyebilirim. Ama yatağa pijamayla girip her gün duş alırım. Diyorum ya alışkanlıklar değişiyor işte insandan insana.
Ben de moral açısından gündüz günlük kıyafet giyme fikrine sıcak bakmaya başladım açıkçası.

Seçin beğenin hangisi size uygunsa artık:)))

Bende öyle yapıyordum fakat eşimden ayrılınca çok pişman oldum , keşke gündüzleri en güzel kiyafetlerimi makyajını ojemi kupemi kolyemi taksaydim diyorum

ayrılma sebebimiz ayrı ama keşke hep güzel olsaydım diyorum eşlerimizle bunu hak ediyor.

Sarkmıyo sarkmıyo. Sarkıyosa da genetik olarak sarkmaya yatkın olduğu için, sütyen takılmadığı için değil.
Annemin miniktirler ama çok sarkmış gençliğinde eve gelir gelmez çıkarırmış. Ondan sanırım yatmadan hemen önce çıkarıyorum. Genetikse de 35 yılda sarkıtmadım🙂 Annem senin yaşındayken benim başlamıştı sarkmaya diyor🙂

Annemin miniktirler ama çok sarkmış gençliğinde eve gelir gelmez çıkarırmış. Ondan sanırım yatmadan hemen önce çıkarıyorum. Genetikse de 35 yılda sarkıtmadım🙂 Annem senin yaşındayken benim başlamıştı sarkmaya diyor🙂
Annem 73 yaşında hala yaşıtlarına göre diktir göğüsleri. Ben nadiren sütyen takarım hala sarkmadı.
Genetik sadece anneden gelmez ki, halaya teyzeye büyükanneler de bakmak lazım.

Emzirme zaten Allahını şaşırtıyor. İki sene emzirdim sarkmadılar ama daha içi sönül tuhaf bir görüntüleri oldu. İki senenin sonunda toparlanmaya başladı şükür. Emzirme memelerin katili kesinlikle
Bi de benim çocuk timsah gbi dönü dönüveriyor emerken. Sündürdü resmen. Daha yarım yılım var. 1,5 yıldır çok şükür emiyor.

Küçük meme sarkmamalı ya bir insanın başına daha kötü başka ne gelebilir hem küçük hem sarkık gerçekten adaletsiz dünya benimkiler şimdilik sadece küçük 🤷🏼‍♀️

Yerçekimi yüzünden yüzümüz gidimiz sarkıyor boşta biraktigimiz memeler mi sarkmayacak 😂 istisnalar harici hiç sanmıyorum geneline takmamak yarasın.

Konu neden hortlamış bilmiyorum ama evde giyindigim kıyafeti yatarken değiştirecek kadar yasamayi sevmiyorum.
İyi ki dünyaya kendim olarak gelmisim valla , onca seronomiyle uğraşılır mi??
Ben , pantolonla bile yatarım. Hatta geç vakitte düğünden geldiysem abiye sac firketeleri falan çıkarmam, yüzümün makyajıyla uyur kalırım :) hele kampta falansam bütün gün sahile mahile gidip çalı çırpı üzerine oturduğum elbiseyle yatarım, kumlu matimin üzerinde 😂😂 maşallah otuz yıldır da sapsağlam yaşıyorum. Alerji testi yaptım geçen senelerde , ne toz ne tüy ne is, pas , kır, kömür , plastik, çöplük, lastik ,egzos hiçbir şeye alerjim bile yok.

Edit: aaa ben hortlatmisim😂😂 ne bileyim karşıma cikti öyle,yeni yorum yapılmis zannettim

Back
X