- 20 Ocak 2010
- 46.914
- 172.710
- 1.123
- 44
Haha bende onu yazıcaktım şu anda ustümde uzun kol ve ustümde hırka var tayt 2 kat çorapOrası hangi gezegen acaba? Zira bizim totiş donuyorda çıplak yatınca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bende onu yazıcaktım şu anda ustümde uzun kol ve ustümde hırka var tayt 2 kat çorapOrası hangi gezegen acaba? Zira bizim totiş donuyorda çıplak yatınca
Seninde pis biliyorum ben. Yoksa ev kıyafetinle yatağa girebilirdinGeriye doğru dehşet içinde okuyarak gidiyordumeviniz çok pis demek ki yazan var
![]()
Az önce yumuşak bir şeye bastım, aaa kakaymışSeninde pis biliyorum ben. Yoksa ev kıyafetinle yatağa girebilirdin
Benim evimde doğalgazlı ama Pamuklu pijamacıyım ben yinedeHaha bende onu yazıcaktım şu anda ustümde uzun kol ve ustümde hırka var tayt 2 kat çorapmis gibi doğal gazlı evlerinizden tabi ☹
Simdi yalan yok pijamayla takilirim ama esim gelmeden ustumu degistiririm sacimi guzel toplarim makyajimi yaparim yatarken yine pijamaKızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Simdi yalan yok pijamayla takilirim ama esim gelmeden ustumu degistiririm sacimi guzel toplarim makyajimi yaparim yatarken yine pijama![]()
ayyy nasıl komiksizin siz öyle ya. hani bir ortamda böyle 2 kelime konuşup arkadan bir anda topluca kahkaha atan "..." kadın grubu vardır ya. ha onları hatırlattınız şuan bana.Az önce yumuşak bir şeye bastım, aaa kakaymış
E herhalde o kıyafetle yatağa yatacak değilim mecbur yine giyilecek o pijama![]()
Evde ceket mi giyiyorsunuzEvde pijamaya benzer kıyafetlerle dolaşıyorum, tayt, askılı body vs üzerine de ceket giyiyorum.
Yatarken ceketi taytı çıkarıp uyuyorum. 1-2 senedir böyleyim.
Nisanliyim ve ceyiz diziyorum.Evin icinde oturdugunuz kiyafetle yataga girilmez ki. Pis olur sonucta. Yatakta ayri pijama giyilir,sabah uyaninca cikarilir ev kiyafeti giyilir. Aksi durumu dusunemiyorum ben yaaa,bunu cidden yapan var mi?
Bana yazmamissiniz ama fikir veresim geldi bence su tarz çok hoş yaz icin. Tam yatakta giymelik :)Nisanliyim ve ceyiz diziyorum.
Konuya dahil olmusken acaba ceyizime nasil sekil versem diye dusunuyorum simdi.
Su zamana kadar aldigim work out taytlar/ tsortler ve uzun kollu badiler.
Taytlar daha cekici diye onlari aldim.
Bunlar evde giymek icin.
Peki gundelik yatarken ne giyiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz fikir olarak?