• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Bekarım şu an pijama değil gecelik giyiyorum , kardeşime de daha gençlere uygun şort aslıkı takım . Evin içinde de ya kot tişört ya da tayt tişört (eğer kış ayıysa şu polar pijamalar olabilir ) ve asla yatağa gündüz giydiğimle girmem yanımda küçük kardeşim var ona da izin vermem normali de böyledir diye biliyorum hani evlisi bekarı kadını erkeği fark etmez bence

Ben mutfakta seri üretime gectim bu aralar pijama ile dolassam les gbi olur 🙈ev kıyafetini bile mutfaktan cıkınca değişiyorum gün ortası ise. Bütün gün pijama ile gezmeyi tavsiyw etmem. Çok rahat esofmanlar var. Kuması ince pamuklu olanlar, kıssa tayt da giyiyorum rahat oluyor. Yaz geliyor efil efil elbiseler giycem evde nasıl olsa dısarı cıkamayacagız 😂

Bana kızmayın ama hangi adam evde tüm gün pijamayla gezen kadın gormek ister???
En kötü tayt tişört bari ama pijama değıl yani..sonra kocaları dışarıda bekleyen kurtlar kapar benden demesi.
Pijama meselesi bir yana
Aman o disardaki herkes de elalemin kokmus kocasina merakli degildir herhalde 😄

Dışarda giydiğimi evde giymem. Giyemem. Tabiatima aykırı.

Evde tayt tişört giyiyorum çoğu zaman. Ama ablam bana lohusa pijamalarını verdi bir ara onlara fena dadandım. Çok rahatlar 😊

Evde giydiğimi yatarken giyme mantığım yoktur genel olarak. Ev zaten çok sıcak oluyor. Taytla battaniyenin altında tutuşurum sıcaktan 😂 hiç de sevmem sıcağı.

Genelde kısa şortla filan yatmayı tercih ederim.

Her gün ya da en fazla gün aşırı da değiştiririm ev kıyafetimi.

Yıka kurut katla kaldır. Yika kurut katla kaldır. Yıka kurut katla kaldır.

Asabım çok bozuk🤯

pijamalarim o kadar rahat ki hic cikarmadigim gibi degistirmiyorum da :) yikayip, kurutup 3 saat sonra tekrar giyiyorum :))

ama son gunlerde hep evde oldugumuz icin cok abartmis oldum. o yuzden evde bihter gibi giyinip dolanir oldum. modumun buna ihtiyaci var sanirim.

Son düzenleme:
Pijama meselesi bir yana
Aman o disardaki herkes de elalemin kokmus kocasina merakli degildir herhalde 😄
Vallla meraklı Canım.. tecrübe ile sabit 3 kere başıma geldi benim..evlilik düşünmeyen,para için,gezip tozmak için kendini harcayan o kadar kadın ve genç kız var ki.

Vallla meraklı Canım.. tecrübe ile sabit 3 kere başıma geldi benim..evlilik düşünmeyen,para için,gezip tozmak için kendini harcayan o kadar kadın ve genç kız var ki.
Elin kadininda hata bulmamak lazim,bize ne onlardan? Karisi pijamali diye evlilik dusunmeyen,para icin gezip tozmak icin “kendini harcayan” kadinlara gidiyorsa bir koca te tipine seksinler oyle kocanin.

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Üstüne yemek kokusu sinen, bütün gün üzerinizde olan kıyafetle yatağa girmeyi içiniz alıyor mu gerçekten? Eşiniz sarıldığında miss gibi sucuk kokuyorsun demesin sonra

Gece yatılan kıyafetle günü geçirmek nedir yahu? Sabah uyanıp duş alıp günlük rahat kıyafetler giyiyorum yada elbise vs.. sürekli evde olduğumuz için böyle. İşe gittiğim dönemdede eve geldiğimde yine üstümü değiştirip daha rahat ama pijama olmayan kıyafetler giymeyi tercih ediyordum.

Elin kadininda hata bulmamak lazim,bize ne onlardan? Karisi pijamali diye evlilik dusunmeyen,para icin gezip tozmak icin “kendini harcayan” kadinlara gidiyorsa bir koca te tipine seksinler oyle kocanin.
Benim ki ondan gitmedi ama evlilik düşünmeyip biraz daha lüks yaşamak için evli,bekar demeden iliski yasayan kadinlar var malesef.

Back
X