DENIZDIR Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 250 2 8 Ağustos 2008 Konu Sahibi Loiseauxrouge #61 eşofmanla değil ev elbiseleriyle karşılanmak ister, gece 12 de geldiğinden de pek nadirdir beni o şekilde görüşü
eşofmanla değil ev elbiseleriyle karşılanmak ister, gece 12 de geldiğinden de pek nadirdir beni o şekilde görüşü
eslemnur oğlum tatlı meleğim benim Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 540 0 8 Ağustos 2008 Konu Sahibi Loiseauxrouge #62 rosenoire .!.: Eşiniz evde sizi nasıl görmek ister ,süslümü yoksa sade mi ,eşiniz bunu önemser mi ?süprizzzzz Genişletmek için tıkla... giyerim eşofmanlarımı alırım çayımı geçerim televizyon karşısına ancak biyere gidersem makyaj yaparım normalde rahatlığı severim eşimde anladığı için o kadar farketmez onun için aksine öyle daha beğenir benihihoyyyt
rosenoire .!.: Eşiniz evde sizi nasıl görmek ister ,süslümü yoksa sade mi ,eşiniz bunu önemser mi ?süprizzzzz Genişletmek için tıkla... giyerim eşofmanlarımı alırım çayımı geçerim televizyon karşısına ancak biyere gidersem makyaj yaparım normalde rahatlığı severim eşimde anladığı için o kadar farketmez onun için aksine öyle daha beğenir benihihoyyyt