Evde bakımlı mısınız ?

EVLİ BİR KADIN HEMDE KENDİ İÇİN HEMDE KOCASI İÇİN BAKIMLI OLMALI.EVDE PİDJAMAYLA DEİYL ,GÜZEL VE RAHAT GİYMELİ.MİSSSSSSSSSSS GİBİ KOKMALI .SAÇLARIDA HOŞ OLMALI.SAADECE HAFTA SONU DEİYL HER GÜN.hihoyyyt KOCANIZ İŞTEN GELDİ ZAMAN BİR PASAKLI GÖRMESİN.SONRA DEMEYİ,BENİM KOCAM BENİ ALDATIYOR YA DA BAŞKALARA BAKIYOR..EVDE KADINI GÜZEL GÖRMEK İSTER,HANGİ SALAK BİR PASAKLIYLA YATAĞI PAYLAŞMAK İSTER..KENDİNİZE SİRKELEYİN BİRAZ.kaydirigubbakcemile3

bende susluyumdur esım evde olsun olmasın dısarıda kapalıyımdır ama evde acık gezerım sortumu gıyerım askılı bluzumu gıyerım esım eve gelmeden baslarım suslenmeye saclarıma fonmu cekıcem cekerım etkımı gıyerım badımı makyajımı yaparım ojemı surerım esımın gelmesıne yakında parfumumu sıkarım evın ıcınede kapının dısınada sıkarımkı suslendımı anlasın dıye sonra kızımı gıydrırım ama arad tabı esortmanlada gezıorum ama genelde gecelık tercıhım mısafırım olmadıgı surece

bakımlıyımdır dışarı çıkmadıysamda makyaj yapmam yada evde öle oturmam ama ya şöle atlı üstlü pijamalarım var ya onları giyerim yada elbse giyerim kışında zaten eşofman giyerim eğer saçlarım fönlü fialansa açık bırakırım diilse zaten ya toplarım yada bant takarım ama öle parfümümü filan sürerim.....

Evde makyaj yapmam ben..
Ama eşofman da giymem..
Yazsa kısacık askılı elbiseler,şort badyler..kaydirigubbakcemile
Kış ise,çiçekli böcekli pijamalar giyerim..
Ama eşim için değil zaten sormam ona ya neyse..Kendim severim böyle giyinmeyi..hihoyyyt

önce kendime saygımdan sonra eşime olan sevgimden ..bakımlıyımdır
dışarıda gayet sadeyimdir gözüme bi sürme cekerim okadar..
evdebazı özel günlerim vardır haftada 3 gün o gün tamamiyle dekorte giyinirim ..
diğer günler gayet makyajlı ve takılarla dolu şıkır şıkır ben süsü çok seviyorum eşimde evde çok hoşn agider

ya ben moralım bozuksa başka, normalsem başka cok ıyıyısem başka. ben dıyorum zaten uc kışılıgım var benım:)

2 saat önce duş aldım, hala saçımı taramadım, tepeden tutturuverdim, eşim de az önce bakıp çok şirinsin dedi :):)

kalkar kalkmaz biri gelecekmiş gibi hazırlanırım. bakımlıyımdır kendimi öyle rahat hissediyorum.

her daim temiz ve bakimliyim makyaj anlaminda olmasada kremlerim losyonlarim her bir yerim icin ayri bakim urunlerim uyumlu kiyafetlerim esofman pijama terlik dahil tabiii....
eee yani ben kendime bakarim once kendim icin...)

HER GÜN BANYO YAPARIM,VÜCÜDUMA KREM SÜRERİM. GÜZEL GİYİNİRİM ,ZAATEN O KADAR GÜZEL ,RAHAT ,ŞİK -SPOR KIYAFETLER VAR.RAHAT VE SEXİ GİYMEYE ÖZEN VERİRİM.SAÇLARIMIDA UZATIYORUM .FÖN ÇEKİYORUM, BALIKSIRTI ÖRERİM ÇÖK YAKIŞIYOR BANA.ÇOK AZ GÖZLERİME MAKİYAJ YAPARIM.KENDİMİ ÇÖK SEVİYORUM VE KENDİMİ ŞİMARTMAYA BAYILIYORUM. EŞİM ÇOK MUTLU OLUYOR .kaydirigubbakcemile2

temizliğe önem veririm ama asla evde makyaj yapmam belki evlenince eşim için azcık yapabilirim ama makyajsız daha hoş olduğumu söylerler hep evde rahat şeyler giymeyi severim dısarıdada evdede önce rahatlık önemli hem rahat hemde şık olunabilir bence......hihoyyyt

Vallaha heccccc ugrasamam

Bütün gün canim cikiyor evde ikitane cadiyla ugrasmaktan-tatlicadiarzu-

Esortman, etek badi sort öyle dolasiyorum evde, makyaj falanda yapmam evimde rahat olmam lazim.mirmirmirmir

Sadece çok temizimdir , ama evde giyinmeye gelince tam bir fiyaskogamyoncuiremsuRahatıma çok düşkün olduğum için yazın bol elbiseler , kışın üşüdüğüm için kalın polar eşofmanlar, hayvancıklı pofuduk patikler favori giyeceklerimdir:jeyyar:Saç deseniz çok uzun olduğu için sürekli topludur (ne için uzatıyorsam )Yani seksapelllik aramayın .Tam ev kadını halleri kaydirigubbakcemile5

CANIM BENİMDE 2ÇOCUĞUM VAR BİRİ 6 BİRİDE8 YAŞINDA.EVİMİ KENDİMİ TEMİZLERİM HEMDE HER GÜN.YEMEKLERİ YAPARIM.BİDE KENDİME BAKARIM.KADIN DEDIN BENİM GİBİ OLMALI:dance:laelaelaelaelae KENDİMLE GURUR DUYORUM.

valla cnm senni tebrik ederimmm kaydirigubbakcemile2

önceden hiç dikkat etmezdim taki bebek doğana kadar giyerdim bi pijama bluz yada uzun etek bazen iş kıyafetlerimle dururdum oda pek ilgilenmezdi gecelik falanda giymezdim öyle sonraaaaa

işten gelince çıkarırım üstümdekleri giyerim kısacık askılı şeyleri saçımı üstten toplarım çok seksi olduğimu söyler böyle askılı falan giymediğimden dışarda çok hoşuna gidiyo bende kendime aynada baktıkça mutlu oluyorum seksi kokan bir parfümüm var dökerim hemen bide müzik açarım pop tarzı değmeyin keyfine sıkıntılıysa bile geçer gider kavgasız günler artık bizimle

elbise alayım dedim askılı mini şaşırdı benimle bir baktı mağazalara bulamadık ama
benden yarım saat sonra gelir o gelene kadar yemeği yaparım bebişmde var 5 aylık onu doyururum

hani pek önemsemez diyenler önemsemiyolar gibi ama yapınca hoşlarına gidiyo
tabi sizinde :)

işten gelir gelmez yemeğimi yapar duşumu alırım.evde giyilecek kıyafetlerin eşofmanlarında çok şık seksi olanları var.onlardan giyerim.hatta kumaş deilde penye mini etekler var tirl tirl onlardan giyerim yazın hep.mutlaka vücut kremlerimi ve parfümümü sürerim saçlarımıda hoş bi şekilde toplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…