Evde bakımlı mısınız ?

valla evde esofmanları ceker otururum.tatlicadiarzuevde rahat olmalıyım.esım o kadarda takılmaz gorunusume ama bakımlı olmamı ıster :1closedeyes:heralde ama ben dısarda bakımlı olmayı sewenlerdenımsırnaşık şey.ama napım ewdede rahat olamıcaksaak senağlama

Evdede rahat olamayacaksak biz biz omaktan çıkarız valla.
Eşofmanla gezerim tabiki ama güzel olanlardan asla salaş takılmam, mümkün olduğunca güzel olmaya çalışırım bu eşim yokkende böyledir kendimi özel ve güzel hissetmeliyim. Yoksa ruh halim çok dağınık oluyor....

vallahi evde o kadar kotu geziyorumki bazen aynaya bakinca ben bile kendime kiziyorum......
ama aksama kadar kasilmis bi sekilde ve makyajli dolasmaktan sklyrm...
bide evdemi suslencem...
a.s.

ben de evde cok bakımlı olmam esofmanlarımı gıyerım o kadar yoruluyorum butun gun ıste eve gelınce halım kalmadıgından bezgın ve uykulu haldeyımdır hep esım cok tıkkat et etmez bu aralar bıraz bakımsızlastım yanı

rahatlığı çok sewerim normal de makyaj yapmayı sewmem daha doğrusu sadelikten yanayım...ewdede saçlarımı yukarıdan toplarım şort eşofman ne bulursam giyerim ama temizliğe düşkünüm güzel kokulara düşkünlüğüm var...

Eşiniz evde sizi nasıl görmek ister ,süslümü yoksa sade mi ,eşiniz bunu önemser mi ?süprizzzzz

offf hemde nasıl evde giymem için kıyafetler alır(arkadaşlar lütfen, usturuplu kıyafetler yani )sadece ona özel olcakmış dışarda giymeyecekmişim onları
2 gün üstüste aynı kıyafeti giysem dolabı açar bunlar dolabımı bekleyecek der geceliklerim için bile...15 yıldır evliyiz hiç salamadım kendimi, şööölleee çamaşır suyu lekeli eşortmanlarımı çekip,darmadağınık saçla dolaşamadım evde
ama düşününce iyiki diyorum böyleymiş eşim bana kendimi şartlar ne olursa olsun önemsememi öğretti, özen göstermemi (valla armızda kalsın ben zaten severim kendimle uğraşmayı:icecream:)

hımmm tam benlik bir konu. şöyle söyliyeyim dışarıda giydiğim kıyafetleri evde asla giyimem ev de asla öyle diz yapmış, lekeli şeyler giyimem alta eşofman giydiysen üstüne o eşofmanın üstünü giymem v yakalı badi falan giyerim yani aynaya şöyle bir bakarım. saçım öyle dağınık olmaz ama özenli de olmaz.
yani evde her an dışarı çıkma ihtimalim olsa o şekilde çıkabilecek haldeyimdir. ama mutlaka rahat olmalıyım. mesela dar bir etekle yada etekle oturduğumu hatırlamam.
makyajlı oturmam ancak şöyle gözlerimi hafif belirginleştirebilirim çok hafif.

düşünsenizde dışarı çıkarken hazırlanıyorsam, e dışardaki hiçkimsenin beni beğenmesi eşimin beğenmesinden daha önemli değilse, eşime hoş gözükmeliyim. ama altını çiziyorum rahat ve hoş.

dişarda olduğu gibi evdede bakımlı olmaktan yanayım
öyle pasaklı kendimi rahat hissedemem
süslenir püslenirim
evdede güzel, şık ve yanı sıra rahat giyinirim
gayet şık üstlü altı eşortmanlarım var içinede uygun bir badi giyerim
yazinda kaprilerim ve askılı penyelerimi giyerim yada rahat dize kadar askılı elbiselerim var
saçlarımı genelde toplarım yada bir bant takarım felan
bakımsız olduğum pek görülmez
eşimde hiç hoşlanmaz bakımsız halimden
evde onun için süslendiğimi bilir ve çok mutlu olur

Konu tekrar ama linki bulamadım...

Evdede dikkatliyimdir. Eşofmanla gezerim ama dışarıyada çıkılabilecek türdendir.
Allık, rimel sürerim. Küpelerim olmadan zaten wc ye gitmem : )

Genelde şort eşofman o şekilde dolaşırım.Ama haftanın 1-2 günü özellikle giyinir süslenirim eşimin geleceği saate yakın.tesettürlüyüm saçlarımı açarım fön çekerim mini eteklerimi elbiselerimi giyerim.Ara sıra böyle olması eşimin de çok hoşuna gidiyo.Ama genelde rahat giyinirim evde.

bakımlıyımdır ben de evde...
işten gelirim ilk iş makyajımı temizler roll-on, parfüm sürerim...
gözüme çok hafif kalem çeker saçlarımı da genelde küçük kız çocukları gibi toplarım...
eşofman giymeyi sevmem evde...ya şort badi ya da ev için aldığım elbiseler vardır üzerimde...
ama inanın çok isterdim paspal olmayı...yapamıyorum...ruhumda yok...
illa bir kokoş halim olacak yani...

eşim bakımlı olmamı ister ben de bakarım kendime ama eşim istediği için değil ben istediğim içinsırnaşık şey

eğer yazsa penye elbıselerımden gıyerım evde yada şort askılı badi saçım basım herzaman derli topludur.kışsa esefmanları cekerım hemen ustume.hiçbir zaman paspal gezmedım evde ama cok aşırıda bakımlı olmam.sırnaşık şey

asla paspal bi kadın olamadım ben,şuan çalışıyorum hergün bakımlı olmaya dikkat ederim.makyajsız asla dışarı çıkmam.eşim pek sevmez makyaj yapmamı,hele burun ameliyatımdan sonra iyice kıskanır oldu.ev hanımıykende asla pijamalarla dolaşmadım evde.onun geleceğine yakın hep süslenirdim.bence bi kadın günün her saatinde bakımlı ve güzel olmalıdır.

tabiki evde rahat olmak istiyo insan bende kışsa eşofman sıcak havalarda şort askılı tşört çekerim üstüme ama hiç bir zaman paspal olmam evde rahat vede özenliyimdir saçlarımı asla salık bırakamam evde hep topludur rahat edemiyorum nedense

evde dışarda olduğumdan daha süslüyümdür. işe giderken 15dk. önceden kalkıp hemen giyinip çıkarım. eve gelince saçlarım, makyajım, giyimim daha süslüdür. eşofmanlarla dolaştığım çok nadirdir. bekarkende dikkat ederdim, bakımlı olmayı seviyorum. ama eşim gelmeden önce daha bir süslenirim tabi.eşim karışmaz ama bakımlı görmekten eminim hoşlanıyordur..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…