Evde bakımlı mısınız ?

evde kim bakımlı olmak istemezki pasaklı olup ansızın biri gelse aboooooo
rezil oldun işte :roflol:
işlerimi bitirince rahat olmak için eşortmanlarımı terçih ederim
estilermide bir yere gidercesine giyinirim eşim işten gelinçe şooook:1shok:
ve bugün nere gittin dertatlicadiarzu
hiç biryere derim eeeeeeee niye böyle giyindin der:roflol:adam alıştı beni eşortmanla görmeye şoke olur tabi

Son düzenleme:
evde rahat olmayı tercih ederim.aynı şekilde eşimde öyle olmamı ister.ben giyinip süslenip oturduğum zaman git üzerine rahat bişiler giy der.benim süslenip oturmam onu rahatsız eder ben rahat bişiler giyersen oda rahat olur.ne tuhaf demi.

Hafta içi işten eve gidince çekerim eşofmanlarımı otururum.Ama cumartesi günü kalkarım temizliğimi yaparım akşam üstü duşumu alıp doğruca kuaföre giderim fönümü çektirip eve gelirim,makyajımı yaparım,cicilerimi giyer eşimi beklerim. :asigim: Eşimin isteğide bu yöndedir yani haftasonu beni bakımlı görmek ister.Bir hafta pas geçsem hemen küser sen beni önemsemiyormusun diye.

her ne kadar doğal halimi çok sevdiğini söylesede, bakımlı görünce gözleri parlıyo, yani kıskandığı için doğallıktan yana pozlarda kendisi :)))) bende bakımlı olmaya çalışıyorum ama insan bazende rahat olmak istiyo tabii

Çekerim pijamamı belime kadar bide belini kıvırıım kat kat, paçalarda kısalır iyice...
kalaycı geldi haaaaaanıııııımmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
slm kızlar bakım denildide kulağım çınladı sanki.....ben her sabah kalktığımda güzelce giyer makyajımı yapar ondan sonra kahvaltı hazırlarım.....eşimin karşısına öyle dağınık saçlar sarkan pjamalarla asla sabah çıkmam sabah insanın içinin açılması mutlu olması için hoş görünmek gerekir.........işten geldiğimdede ev için başka kıyafetlerim vardır..duşumu alırım güzelce sade fakat temiz ve hoş bi şekilde eşimi karşılarım ..haftada bir, el ve cilt bakımı evde kendim uygularım... aynada hep güzel ve bakımlı görmek bena pozif enerji sağlıyor çünkü aynadaki yansıma sizin ruh halinizi de yansıtır bunu unutmayın...güzel sağlıklı ve bakımlı günlere..............:smiley-cool:.

ben çok süslüyümdür evde dışarda o kadar bakımlı değilim günde 2 kere bile üstümü değişip tekrar tekrar süslendiğim olur eşim bir giydiğini bir daha giymiyorsun yıllardır bu günlerimi bekledin der ama çokta sever öyle olmamı...

ben pek değil hiç makyaj yapmam.evde yazın mini etek,şort,bady,kışın ise polar vede penye eşorfmanlarımn üstümde olur.rahatlık çokkkk önemlii benim için.ama ben mini eteklede,şortlada,rahat ediyorum.saçlarımmm taaa belimde olduğu için ve pırasa gibi düz olduğu için bağlıda tutarım açıkta,,,,,,,,:):):):)))

bende eve gider gitmez eşofmanlarımı giyerim.zaten bütün gün rahat giysiler olmuyor üstümüzde çalıştığımız için...evde bari rahat olalım..bu bakımsızlık değildir bence..

evde rahat kıyafetlerle gezerim akşama kadar iş yemek çocuk derken ben güzel giyinince iş yapamıyorum arkadaşım ama çok isterim doğrusu bakımlı ve güzel olmayı özellikle evde

Valla hec de ole bakimli oldugum solenemez,
paspalimdir hatta, hafta ici genelde diken ustundeyimdir zaten makyaj mukyaj, kiyafetler filan
eve geldim mi hemen cekerim pijamalari saclarida topladimmi ooh ne rahat:icecream:

Temiz giyinmeye dikkat ederim. Temizlik falan yaptıysam akşam yemeği için duş alıp giyinirim mutlaka. Öyle makyaj falan yapmam ama acil bir durum olduğunda dışarıya çıkabilecek şekilde giyinirim...

valla bende esormanı terci ederim tabikide evde giydiğim esormanlarla ev işi yapmam iş için ayrıdır hergun aynısını giymem farklı giyinmesini severim ama dısarı cıkacaksam 2 saat önceden hazırlanmalıyım

dışardaki halimi görüp evde gördükten sonra insanlar tanıyamaya biliyooo:1shok:buda kim die evde rahat olmam lazımmmmm

önemser herşeyimi önemser
herşeyim renkli ve cicili bicili olacak illa ki pijamalarımın bile bir fırfırı bişeyi olacak ama bende severim kokoş değilimdir ama bakımlı olmayı seviyorum.
geçinip gidiyoruzz öyle

evde rahatım herkes gibi
eşofman falan
valla nadir süslenirim evde
eşimde takmaz aksine rahat ol der
şakkıdı şakkıdı

evde makyaj yapmam. kışın eşofman giyerim. eşofmanlarım dışarda giyilecek gibidir. rahat olmam önemli.
yazın ise, süslüyümdür. bady,şort,etek,elbise ne varsa giyerim. asla salaş gezmem. makyaj yine yapmam(gerekirse göze kapatıcı,o kadar)

ben daha evli değilim ama güzel bir konu sizlerden öğreniyorum bende evlendikten sonra nasıl olacağımı :))))
yani bakımlı olmak lazım bencede

Bence insan makyajsız ve esorfmanlıykende bakımlı olabılır.Onemli olan temiz gorunmek temizlik en buyuk bakımdır.
Makyaj yapmayı da severim ama dusunsenize her an bır yere gıdecekmıs gıbı hazır gorunen bırı e insan ondan da sıkılır yahuuu ...

Evde rahat edebileceğim şekilde giyinirim , dışarıdan herhangi bir müdahale olmazzzzz...

:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…