Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Eğlenme ve kafayı boşaltma yeri olarak görüyorum ben KK’yı.
Ama herkes aynı değil, polemik seven çok.🤷🏻‍♀️
Kesinlikle bende. Aynı kafadayız demekki 🥰
Önceden de çok denk geldim, buaradaki polemikleri tartışmaları gerçekten kendine dert edip, kin besleyenler oluyor. Ne kadar üzüntü verici aslında. Yani normalde o kadar fazla sorunumyz varken burada da gereksiz tartışamalara girmek… sıkıntı…

Hem gurme, hem parisi görmüüüüüşşş 🤣 oooffff vizyonum allahuekber dağlarında sjsksjsks 😎
Aslında gurbelik değil, pisboğazlık o 😄
Biz vizyonsuzluktan ölelim o zaman :KK70:

Gördüğüm ve tek yurtdışında hissettiğim an, tekne turunda telefonuma gelen yurtdışı tarifesi mesajları. Sanki Yunanistan’a geçmişim havası verdi garibim bana.:KK70:

Biz vizyonsuzluktan ölelim o zaman :KK70:

Gördüğüm ve tek yurtdışında hissettiğim an, tekne turunda telefonuma gelen yurtdışı tarifesi mesajları. Sanki Yunanistan’a geçmişim havası verdi garibim bana.:KK70:
Çok tattlıııısııııııın 😘😊 inşallah şu döviz kuru problemsssi ortadan kalkarda dünya turuna çıkarız 💗

Kesinlikle bende. Aynı kafadayız demekki 🥰
Önceden de çok denk geldim, buaradaki polemikleri tartışmaları gerçekten kendine dert edip, kin besleyenler oluyor. Ne kadar üzüntü verici aslında. Yani normalde o kadar fazla sorunumyz varken burada da gereksiz tartışamalara girmek… sıkıntı…
Ama, 3-5 beğenmedimi aynı kişiden alınca çıldırıyor öyle tipler. Anında “takıntılı” yaftasını yapıştırıyorlar. Eee, aynı şeyi kendilerinin topluca “linç” olarak yaptıklarını unutuyorlar.🤷🏻‍♀️

:deli:

X