Aman Allah korusun, biri bir şey derse arkamızı dönüp gideceğiz bu zamandaBizim burada bu sıra böyleSürekli biri silahını çıkarıp birini vuruyor Hatta en yakın bizim eve yakın bimin kasiyerini ayağından vurdular
Merkezde kafede oldu 3 kişi öldü ve bunlar bazılarıİnsanlar kafayı yemiş
Eşim geçen hafta 3-5 gün 12-12 çalıştıAman Allah korusun, biri bir şey derse arkamızı dönüp gideceğiz bu zamanda
Aşko,toplu bir delilik söz konusu ,ciddiyimEşim geçen hafta 3-5 gün 12-12 çalıştıOlaylardan sıklaştırdılar.
Yani olay sadece doktor,avukat,polis değil
2 gün önce yan baktın diye biri diğerini vurmuş
Çocukları bir yere göndermeye korkuyoruzAşko,toplu bir delilik söz konusu ,ciddiyimSanki tumarhanenin kapılarını açıp herkes herkese ne istiyorsa yapsın demişler
Kendimiz de ,gidiyoruz ama geri gelebilecek miyiz belli değilÇocukları bir yere göndermeye korkuyoruz
Aynen aşkoKendimiz de ,gidiyoruz ama geri gelebilecek miyiz belli değil
Allah korusun hepimizi aşko ,sonumuz hayrolsunAynen aşko
Oyyyy kıyamam canım çok geçmiş olsunNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti .
Ne başı gi o doktoru tanımam kuzu ama üzüldüm
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah çok kötü bir zamandayızAllah korusun hepimizi aşko ,sonumuz hayrolsun
Ah kuzum ya,çok geçmiş olsun, kıyamam ya
Çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm. İnşallah biran önce iyileşir kuzucuk
Çok geçmiş olsun canım ya
Şimdi nasıl
Sağolun teyzeleriOyyyy kıyamam canım çok geçmiş olsun
çok gecmis olsun blueSağolun teyzeleribugün götürdük kontrole iyiymiş bı 15 gün daha kalcakmis ama alçıda ondan sonra tekrar kontrol bakalım. İlk 10 gün çok feciydi ağrısı bir ayrı korktu bir ayrı ,anne birdaha elimi kullanamicakmiyim ben diye duygusallığı bir ayrı şükür dedim yine Rabbim beterinden korudu
Bu aralar çok düşüyor sürekli okuyorum falan ,bileği kırılmadan 2 dk filan öncede düştü dizini vurmuş bir geldi yanıma sonra tekrar gitti busefer bu oldu sürekli bisey
Rabbim şifa versin canım benimSağolun teyzeleribugün götürdük kontrole iyiymiş bı 15 gün daha kalcakmis ama alçıda ondan sonra tekrar kontrol bakalım. İlk 10 gün çok feciydi ağrısı bir ayrı korktu bir ayrı ,anne birdaha elimi kullanamicakmiyim ben diye duygusallığı bir ayrı şükür dedim yine Rabbim beterinden korudu
Bu aralar çok düşüyor sürekli okuyorum falan ,bileği kırılmadan 2 dk filan öncede düştü dizini vurmuş bir geldi yanıma sonra tekrar gitti busefer bu oldu sürekli bisey
Allah beterinden korusun kuzucuğumSağolun teyzeleribugün götürdük kontrole iyiymiş bı 15 gün daha kalcakmis ama alçıda ondan sonra tekrar kontrol bakalım. İlk 10 gün çok feciydi ağrısı bir ayrı korktu bir ayrı ,anne birdaha elimi kullanamicakmiyim ben diye duygusallığı bir ayrı şükür dedim yine Rabbim beterinden korudu
Amin canım ,çok aminAllah sonumuzu hayır etsin inşallah çok kötü bir zamandayız
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Sağol minigim inşallahçok gecmis olsun bluebir an once iyi olsun yavurucuk
Sağol nevo teyzesiRabbim şifa versin canım benim
Nazar oldu kuzuma
Amin kuzum benimAllah beterinden korusun kuzucuğum