Maşaallah Allah bağışlasın canımherkes oyle diyor buyunce dertleri artiyor diye rabbim can sagligi versinn tum bebeeler rabbim olmayanlari kucaklarini doldursun 5. olursa bile cok zaman sonra ama baya guzeller benden nasil boyle covuklar cikti hayret ediyorum:):)
30 yasindayim kk ya biraz buyuk yazmisimMaşaallah Allah bağışlasın canımSen beşinciye niyetlisin:)Benim bir arkadaş senin gibiydi söyleye söyleye oldu
Senin yaş kaç:)
O zaman sen 5.yi yaparsın yaş küçük:)30 yasindayim kk ya biraz buyuk yazmisim
ama cidden yoruldum cocuk dogurmak mesele .degil sabir onemliO zaman sen 5.yi yaparsın yaş küçük:)
Yeter canım ya bunlara Rabbim sağlık versin:)ama cidden yoruldum cocuk dogurmak mesele .degil sabir onemli
Teşekkür ederim ablacımrica ederimmm canim vallah zehros emegine saglik bu yarismada baya yol katetmisin bunu fark ettim gerci senin marifetli oldugunu oncedende biliyordummm
Maşallah cnmm teşekkür ederim bakalım inş ben kazanırımBen 38 yaşındayım 2 ay sonra 39 olacağım:) 18 yıldır evliyim:)3 çocuğum var:)
Ev hanımıyım:)Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
Hadi inşaallah:)1 Nisan'da buralarda ol tarif kapman gerekecek:)Maşallah cnmm teşekkür ederim bakalım inş ben kazanırım
Hadi bakalım tarifi siz mi veriyorsunuz ben sandım biz yapıyoruz direktHadi inşaallah:)1 Nisan'da buralarda ol tarif kapman gerekecek:)
Tarifini bana söyleyeceksin canım, eğer başkası yapmıyorsa onay veriyorum:)Yani direk yapmıyorsunuz:)Hadi bakalım tarifi siz mi veriyorsunuz ben sandım biz yapıyoruz direkt ☺
Tahminim elimde patlarsa bana tarif bulursun dimiHadi inşaallah:)1 Nisan'da buralarda ol tarif kapman gerekecek:)
Patlayacak o kesinTahminim elimde patlarsa bana tarif bulursun dimi
Tamam cnm anlaştıkTarifini bana söyleyeceksin canım, eğer başkası yapmıyorsa onay veriyorum:)Yani direk yapmıyorsunuz:)
Başkasına verdiysem yapamıyorsunuz başka tarif istiyorsunuz:)
Rica ederim:)Tamam cnm anlaştıkcok teşekkür ederim
Biraz ipuçlarını gözden geçir:)Ama yaaaa
İplerin ucu biryere çıkmıyor ahtapot gibi hepsi başka yönü gösteriyor,Biraz ipuçlarını gözden geçir:)
Evet belli canım:)İplerin ucu biryere çıkmıyor ahtapot gibi hepsi başka yönü gösteriyor,
Belli mi şu an yeni konu
Tatlı mı tuzlu muEvet belli canım:)