Hoş bulduk canım. İyiyim sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
onceden hic umursamazdi eli yakismiyordu acikacasi ama bu aralar cok ilgileniyir ben mutfagi falan toplayi cocuklari giydirdim oda oturma odasini falan temozledim beraber giydirdik cocuklari bazen 3 numaraya yemek yedirir yani eleinden geldigi kadar yapiyorEşin ilgileniyor mu?
4 çocuk neyine yetmiyor
İyi bari :)onceden hic umursamazdi eli yakismiyordu acikacasi ama bu aralar cok ilgileniyir ben mutfagi falan toplayi cocuklari giydirdim oda oturma odasini falan temozledim beraber giydirdik cocuklari bazen 3 numaraya yemek yedirir yani eleinden geldigi kadar yapiyor
Bisiklet yapiyorum elimdeki ipler bunlar,KV ye vermiştim ipleri mi isteyemem artıkYani nasıl devam edeceksin ona bağlı:)Ama sırıtmamış iyi olmuş:)Ellerine sağlık:)
emegine saglik cok hos olmusBu pembe kötü mü olmuş ipim yok artık iplerleEki Görüntüle 2609523 havlu işliyorum
Bordo pembe olunca acaba dedimBence güzel:)
cok zor oluyor degil mi onlarin iside cok zor uzuluyorummmİyi bari :)
Benim eşimde polis. Genelde hep yorgun oluyor. İşten gelince oyalıyor biraz
Allah kolaylık versin canım geçmiş olsunHoş bulduk canım. İyiyim sen nasılsın
Bebelerle uğraşıyorum. İkisinin de ateşi vardı bugün. İlaç verdim düştü şükür
Teşekkür ederimemegine saglik cok hos olmus
Çok güzelmiş canım:)Elindekilerle yap :)Bisiklet yapiyorum elimdeki ipler bunlar,KV ye vermiştim ipleri mi isteyemem artıkEki Görüntüle 2609526 Eki Görüntüle 2609527
Geçmiş olsun canımHoş bulduk canım. İyiyim sen nasılsın
Bebelerle uğraşıyorum. İkisinin de ateşi vardı bugün. İlaç verdim düştü şükür
Amin canımcok zor oluyor degil mi onlarin iside cok zor uzuluyorummmrabbim vatan icin calisan tum asker polis kolukuk kuvvetlerini korusun
Amin canım, sagolasınAllah kolaylık versin canım geçmiş olsun
Sagol canımGeçmiş olsun canım
İyiki atmamisim diyorum degerlendiriyim karantinada:)Çok güzelmiş canım:)Elindekilerle yap :)
Aynen boş olmuyor:)İyiki atmamisim diyorum degerlendiriyim karantinada:)
o gunleri iple cekiyorum kendi baslarina hareket etseler abla 6 yasindaki kizim cok fena cok simartilmis dede babaanne tarafindan ilk torun oldugu icin onun buyudugunu gorsem yetr sanirim digerleri sozumu dinliyorErkekler 10 tane olsa 11. yi ister:)Aman sakın yeter:)
Çocuklar küçükken öyle oluyor.Büyüyünce rahatlarsın:)
Abla geçen sana yazacaktım kaynadı bana oy verdiğin için sağolcanim brnde cok paniktim sakinlestrici aldim kucuk dozda yarim yarim iciyorum ama cok az arada fayda ediyor bana
rica ederimmm canim vallah zehros emegine saglik bu yarismada baya yol katetmisin bunu fark ettim gerci senin marifetli oldugunu oncedende biliyordummmAbla geçen sana yazacaktım kaynadı bana oy verdiğin için sağol ❤❤
Canım her şeyin hayırlısı inan büyüdüklerinde sorun azalmıyor:)o gunleri iple cekiyorum kendi baslarina hareket etseler abla 6 yasindaki kizim cok fena cok simartilmis dede babaanne tarafindan ilk torun oldugu icin onun buyudugunu gorsem yetr sanirim digerleri sozumu dinliyor
herkes oyle diyor buyunce dertleri artiyor diye rabbim can sagligi versinn tum bebeeler rabbim olmayanlari kucaklarini doldursun 5. olursa bile cok zaman sonra ama baya guzeller benden nasil boyle covuklar cikti hayret ediyorum:):)Canım her şeyin hayırlısı inan büyüdüklerinde sorun azalmıyor:)
Dertler büyüyor:)
Benim kızlar liseye gidiyor.Oğlum 4. sınıfta ben okul tatil olana kadar erkenden uyanıp onları okula hazırladım,bırakıp geldim yani uyumak yine yok:)Sonra evi toparla gelecekler yemek hazırla gidip al sonra yine toparla:)Ders çalışsınlar diye ortam hazırla gün öyle geçip gidiyor:)Bence bebekten evde oldukları dönemde her şey daha kolaydı:)