Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuzlu tabi tatlı yaptık:)Tatlı mı tuzlu mu
Himm tatlısı Yok yani demekki dünya değil eveeet iyi gidiyoruzTuzlu tabi tatlı yaptık:)
1'i iyi canım:)Şimdi biz konuşuyoruz herkes 1'i biliyor sonra sorun oluyor:)Ben hatırlıyorum ilk katıldığım zamanlar ayın son günü konu aciyordun abla 31nde mi açsan gene
Aslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)Himm tatlısı Yok yani demekki dünya değil eveeet iyi gidiyoruz
Sulumu degilmi
Buldum mu galibaAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Evde günler geçmiyor ,bekleyelim madem1'i iyi canım:)Şimdi biz konuşuyoruz herkes 1'i biliyor sonra sorun oluyor:)
Borekmi acabaAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Bak gene pusudaymis,Buldum mu galiba
El açması mi hazır yufka mıBorekmi acaba
Defterimi alaydim yanıma yazardım güzel ipuçları geldiAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Genelde pısudayımdırBak gene pusudaymis,
Bilmem hep tarifeleri tuzlu bitane tatli varya laz boregi ondan dedim. Gerci o tatli ama olsunEl açması mi hazır yufka mı
Yapılmıştı o börekler de sankiBilmem hep tarifeleri tuzlu bitane tatli varya laz boregi ondan dedim. Gerci o tatli ama olsun
Birgün daha bekle ne olacak:)Evde günler geçmiyor ,bekleyelim madem
Bidahakine ayın son günü de lutfen
Bilmem olabilir:)Borekmi acaba
Ortadan catliycamBirgün daha bekle ne olacak:)
Kolay mı Zor muBilmem olabilir:)
Olabilir diosun yaniYapılmıştı o börekler de sanki
Aslında önceki sayfalarda bomba bir ipucu verdim kimse yakalamadı:)Defterimi alaydim yanıma yazardım güzel ipuçları geldi