Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuzlu tabi tatlı yaptık:)Tatlı mı tuzlu mu![]()
Himm tatlısı Yok yani demekki dünya değil eveeet iyi gidiyoruzTuzlu tabi tatlı yaptık:)
1'i iyi canım:)Şimdi biz konuşuyoruz herkes 1'i biliyor sonra sorun oluyor:)Ben hatırlıyorum ilk katıldığım zamanlar ayın son günü konu aciyordun abla 31nde mi açsan gene![]()
Aslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemHimm tatlısı Yok yani demekki dünya değil eveeet iyi gidiyoruz
Sulumu degilmi![]()
Buldum mu galibaAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Evde günler geçmiyor ,bekleyelim madem1'i iyi canım:)Şimdi biz konuşuyoruz herkes 1'i biliyor sonra sorun oluyor:)
Borekmi acabaAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Bak gene pusudaymis,Buldum mu galiba![]()
El açması mi hazır yufka mıBorekmi acaba![]()
Defterimi alaydim yanıma yazardım güzel ipuçları geldiAslında tatlısı var ama kurabiye gibi alan olur mu bilmemBen tuzlu yaptım ya onun gibi:)
Genelde pısudayımdırBak gene pusudaymis,![]()
Bilmem hep tarifeleri tuzlu bitane tatli varya laz boregi ondan dedim. Gerci o tatli ama olsunEl açması mi hazır yufka mı![]()
Yapılmıştı o börekler de sankiBilmem hep tarifeleri tuzlu bitane tatli varya laz boregi ondan dedim. Gerci o tatli ama olsun![]()
![]()
Birgün daha bekle ne olacak:)Evde günler geçmiyor ,bekleyelim madem
Bidahakine ayın son günü de lutfen![]()
Bilmem olabilir:)Borekmi acaba![]()
Ortadan catliycamBirgün daha bekle ne olacak:)
Kolay mı Zor muBilmem olabilir:)
Aslında önceki sayfalarda bomba bir ipucu verdim kimse yakalamadı:)Defterimi alaydim yanıma yazardım güzel ipuçları geldi