İnşallah o da uyur da,rahatca dinlenirsin canım:)sag ol canim beni haklisinnn vallah 3 tanesi uyudu sim di bitanesi kaldi en inatci olan koydum yataga basinda bekleiyorum
Aman eli yanmasınKatılırsın canım benimki de hep parmak atıyor tabaklara
sag ol cancazim bise itiraf edecem esim israrla 5. ciyi istiyor yeminle kafayi yemis bubdevirdr yapmak yurek istrt cok yoruldumm ruhum 65 yasindaki karantinaya alinmis ihtiyar gibiHerkes seni örnek almalı
İki kere yandiAman eli yanmasın
insallhh balimmm:)İnşallah o da uyur da,rahatca dinlenirsin canım:)
Eşin ilgileniyor mu?sag ol cancazim bise itiraf edecem esim israrla 5. ciyi istiyor yeminle kafayi yemis bubdevirdr yapmak yurek istrt cok yoruldumm ruhum 65 yasindaki karantinaya alinmis ihtiyar gibi
Hoşgeldin canım , nasılsın sizinkiler nasılHayırlı akşamlar
Erkekler 10 tane olsa 11. yi ister:)Aman sakın yeter:)sag ol cancazim bise itiraf edecem esim israrla 5. ciyi istiyor yeminle kafayi yemis bubdevirdr yapmak yurek istrt cok yoruldumm ruhum 65 yasindaki karantinaya alinmis ihtiyar gibi
Emeğine sağlıkBu pembe kötü mü olmuş ipim yok artık iplerleEki Görüntüle 2609523 havlu işliyorum
Hoş bulduk. İyiler canım şükür. Sen nasılsınHoşgeldin canım , nasılsın sizinkiler nasıl
Yani nasıl devam edeceksin ona bağlı:)Ama sırıtmamış iyi olmuş:)Ellerine sağlık:)Bu pembe kötü mü olmuş ipim yok artık iplerleEki Görüntüle 2609523 havlu işliyorum
Hoşgeldin canım nasılsınHoş bulduk. İyiler canım şükür. Sen nasılsın
Kendi 1 kere doğursa ikinciye tövbe eder,erkeklerekolay geliyor tabiisag ol cancazim bise itiraf edecem esim israrla 5. ciyi istiyor yeminle kafayi yemis bubdevirdr yapmak yurek istrt cok yoruldumm ruhum 65 yasindaki karantinaya alinmis ihtiyar gibi
İyi çok şükür canımHoş bulduk. İyiler canım şükür. Sen nasılsın
Sağol canımEmeğine sağlık
Bence güzel:)Bu pembe kötü mü olmuş ipim yok artık iplerleEki Görüntüle 2609523 havlu işliyorum