- 28 Haziran 2011
- 59.412
- 149.889
Vay beeeee ne ucuzmus nevosGeçen migros ta tane 49 tlydi ama bir denk gelip alamadık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay beeeee ne ucuzmus nevosGeçen migros ta tane 49 tlydi ama bir denk gelip alamadık.
Gelecek konununBilmiyorsun bence. Yaz bakalım tutacak mı?
Hangi ilk mesaj?
AynenVay beeeee ne ucuzmus nevos
Ben bilmiyorumBen mi bilmiyorum ? bilmesem biliyorum demem
Ben sadece hamsi tava seviyorum cancağızım, başka hiç bir balığı sevmem ,yememBen balıksız duramam cancağzım.
Ayy ins yasocan güzel bir sofra kurarsinizHaftasonu benimkini göndereceğim mezata, balık özledim ya.
1 kere palamut yedim, geçen hafta da erkek kardeşim yemeğe çağırdı istavrit yedim.
Herifim belki bir marya kasa hazırlatır da, çinekop dil balığı falan yeriz.
Alışkanlık ve damak tadı cancağzım.Bem sadece hamsi tava seviyorum cancağızım, başka hiç bir balığı sevmem ,yemem
Etiketten sorumlu devlet bakaniyim, onun avantajı,hem yarismaci değil,genel izleyiciyim sadece cancağızımBen bilmiyorum
Çorba ciksa şaşırmamBen bilmiyorum
Bi tahminim var ama dur bakalımBugün aramadı ama,bilir o beniii
Bizimkiler bayılır,ben hariç herkes balık canavarı cancağızımAlışkanlık ve damak tadı cancağzım.
Hadi insallah denk gelirBi tahminim var ama dur bakalım
Zaten 2 tahminim var biri işte o
İnşallah Frida’m, geçen sene 1 kere bile balık almadım biliyor musunAyy ins yasocan güzel bir sofra kurarsiniz
Aaa şey yasak dimi şeyyİlk mesajı iyi okuyalım
Önemli bir detay var
Çorba için karakış lazım canım.Çorba ciksa şaşırmam
Evet lazanyaAaa şey yasak dimi şeyy
Neyyy?Aaa şey yasak dimi şeyy
Düşse bari hemen ,benim vücut atesi hiç kaldıramıyor, en korktuğumUmarım kimse kaçırmaz
Ateşim yükselmiş, yine ben buradayım
Elimde lazanya acacaktım halbukiEvet lazanya