İnşaallah öyledir canımHemde fibromiyalji 2 senedir yok ama insallah tamamen bitmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah öyledir canımHemde fibromiyalji 2 senedir yok ama insallah tamamen bitmiştir
Vallahi işten cikicam dese ben razıyım otursun evde su virüs bitene kadar sonrasi Allah kerim beraber toparlariz,gorumcemin işyeri de kapatmıyor o da ay sonu izin isteyecek vermezse istifa edecekÇok üzücü gerçekten, Allah ona da kolaylık versin.Bunun daha ekonomik etkileri olacak,olacakta olacak
Allah korusun.Hemde fibromiyalji 2 senedir yok ama insallah tamamen bitmiştir
Öyle tabi, İngiltere'de 21 yaşındaki kız ölmüş hastalığı falan da yokmuşYapsak bir şeyimiz yok canım,dua edip bekleyeceğiz. Dikkat edeceğiz, bu kadar
Allahım hepimizi korusunYapsak bir şeyimiz yok canım,dua edip bekleyeceğiz. Dikkat edeceğiz, bu kadar
Bu durum ne kadar sürecek o belli değil. Kimse işiniz yok,bu ay kıra vermeyin,fatura ödemeyin demeyecekVallahi işten cikicam dese ben razıyım otursun evde su virüs bitene kadar sonrasi Allah kerim beraber toparlariz,gorumcemin işyeri de kapatmıyor o da ay sonu izin isteyecek vermezse istifa edecek
Aynen oyle :/Öyle tabi, İngiltere'de 21 yaşındaki kız ölmüş hastalığı falan da yokmuş
Amin amin.Allahım hepimizi korusun
Şu virüs bitene kadar herkes son alışverişini yapıp evinde otursa kimse kimseden para istemese tabi imkansızBu durum ne kadar sürecek o belli değil. Kimse işiniz yok,bu ay kıra vermeyin,fatura ödemeyin demeyecek
Keşke öyle bir sey olsaŞu virüs bitene kadar herkes son alışverişini yapıp evinde otursa kimse kimseden para istemese tabi imkansız
canim brnde cok paniktim sakinlestrici aldim kucuk dozda yarim yarim iciyorum ama cok az arada fayda ediyor banaIstesem de olamiyorum zaten ben
25 oldum cnm e sen neler yapıyorsunZaman gelip geçiyor canım:)Yaşta küçük değil mi:)
Senin durum daha zor,küçük çocuklar,4 tane. Allah yardımcın olsun inşllahcanim brnde cok paniktim sakinlestrici aldim kucuk dozda yarim yarim iciyorum ama cok az arada fayda ediyor bana
be dirt taneyle zor yaptim bir bilse kk beni 1 yaparlardiPro üyelikler yarışmadan sonra veriliyor ya ondan öyle sandım.
Bir dahakine katılır miyim bilmiyorum. Cimcimeyle ancak bu kadar yapabildim. O da 4 oy aldı
Sunum tabaklarına saldırdı resmen
Ben 38 yaşındayım 2 ay sonra 39 olacağım:) 18 yıldır evliyim:)3 çocuğum var:)25 oldum cnm e sen neler yapıyorsun ☺☺
Herkes seni örnek almalıbe dirt taneyle zor yaptim bir bilse kk beni 1 yaparlardi
sag ol canim beni haklisinnn vallah 3 tanesi uyudu sim di bitanesi kaldi en inatci olan koydum yataga basinda bekleiyorumSenin durum daha zor,küçük çocuklar,4 tane. Allah yardımcın olsun inşllah
Katılırsın canım benimki de hep parmak atıyor tabaklaraPro üyelikler yarışmadan sonra veriliyor ya ondan öyle sandım.
Bir dahakine katılır miyim bilmiyorum. Cimcimeyle ancak bu kadar yapabildim. O da 4 oy aldı
Sunum tabaklarına saldırdı resmen